- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #4.421
yada benim yumurtalar bu ay büyümemişya sen en iyisi yanı bi klomen bi çatlatma iğnesi koy düşmanlarımız çatlasın anacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVRİMMM O NE LENNNN...??
BİR ANDA NE BAKIYON YAZISI ÇIKINCA HAKKATEN Bİ NEOLDUĞUMLA KALDIM..:roflol: :roflol:
acibiber2053 ten haberiniz varmı?dün dr gidecekti dimi?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bebek istiyorum.İlk denememiz malesef olumsuz sonuçlandı ama normalmiş bu durum. benide 23 temmuz listenize ekleyebilirmisiniz. Teşekürler :asigim:
EVET CANIM HENÜZ DAHA CEVAP YAZMADI...BENDE ÇOK MERAK ETTİM..İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR...a.s
sudenazcıgım bende dayanamadım dün akşam idrar testi yaptım ama sonuç negatif:1no2:gögüslerim heran patlayacak bomba gibi...regle 5gün falan var ama hiç sanmıyorum buseferde olmadı.acaba tüplerimdemi biproblem var???
CANIM 5 GÜN ÖNCESİNDEN HİÇ İDRAR TESİ ÇIKARMI? OLSA BİLE GÖZÜKMEZ....SEN ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ ...HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER...yerimseniben
ahhh Canım Be şu Olmaz Olası Merak Varya Hep Ondan Hani Dedim Belki:uhm:ama Koşullandırmadım Kendimi Kesin Olacak Diye Allah Hayırlısını Versin Canım Ya.bu Arada Biz Bukadar çoçuk Isterken Bakamayacagı çoçuk Doguranlara,evlilik Dışı çoçuk Yapıpta çöplere Atanlara Okadar Kızıyorumki Anlatamam Sana.klava:
klava:
günaydın Arkadaslar Nasılsınz