- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #15.501
işallah canım oz amnları da görücez ama beklememiz gerekiomuş demekki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,hepinize iyi seneler öncelikle..önce şu rekor meselesine değineyim kadriyeciğim rekorunu egale ediyorum canım.benim 25.ayım:) yeni hamişleride yürekten tebrik ediyorum.eslem arkadaşımız 25.ayda hamile kalmış tebrik ediyorum,aynı dönemlerdeyiz,rica etsem neler yaşadığını anlatabilirmisin canım,neler denedin.rahim filmi çektirdiğini yazmışsın canım önceki sayfalarda,rahim filmi çektirdikten ne kadar sonra hamile kaldın.Bizlerede dua edin lütfen,rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın,en hayırlı zamanda bizlerede bu sevinci yaşatır inşallah.sevgiler.
anlaşılan kabul edilmedim listeye..neyse canınız sağ olsun canlarım..kendinize iyi bakın..hayırlı haberlerinizi duyarız inşallah..rabbim dularınızı kabul etsin..öptüm canlarım..
bumuyani burdasın sanırım nasılsın canım
canım benim adet tarihim 2 ocaktı ama olmadım bugün 3. günüm..benide listeye ekler misiniz..eğer olursam yeni adet tarihini veririm..öptüm canlarım..