• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba pumpkins
ya aslında evlendiğimden beri ik kez adetim gecikti, geçen sene mart ayında kist vardı bende, bayada büyükdü en son 9-10 cm civarındaydı doktorun verdiği ilaçlarla geçti (2 ay ilaç kullandım) öncedende kist oluyordu, ama öyle adet düzensizliğim olmuyordu, evlenmeden öncede yoktu, kist tedavisinden sonra doktora gittim herşey yolunda tam yumurtlama zamanın ve ii gözüküyorlar çalımaya başlayın dedi :) o günbugündür deniyoruz en son 2008 temmuz ayında 1 hafta geciktim sonra test yaptım zaten ertesi günde adet oldum, dün test yaptım maalesef hamile değilim, niye olmadı anlayamadım, kan testi kesin sonuç verir değilmi? hamile kalmış olsaydım bugün 5 hafta 2 günlük olacaktı sanırım kan testinde çıkar değilmi? cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak:(

merhaba pumpkins
ya aslında evlendiğimden beri ik kez adetim gecikti, geçen sene mart ayında kist vardı bende, bayada büyükdü en son 9-10 cm civarındaydı doktorun verdiği ilaçlarla geçti (2 ay ilaç kullandım) öncedende kist oluyordu, ama öyle adet düzensizliğim olmuyordu, evlenmeden öncede yoktu, kist tedavisinden sonra doktora gittim herşey yolunda tam yumurtlama zamanın ve ii gözüküyorlar çalımaya başlayın dedi :) o günbugündür deniyoruz en son 2008 temmuz ayında 1 hafta geciktim sonra test yaptım zaten ertesi günde adet oldum, dün test yaptım maalesef hamile değilim, niye olmadı anlayamadım, kan testi kesin sonuç verir değilmi? hamile kalmış olsaydım bugün 5 hafta 2 günlük olacaktı sanırım kan testinde çıkar değilmi? cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak:(

evet canım kan testi kesin sonuç verir,ama temmuz ayındada bi gecikmen olmuş,belki bi kaç gün içinde hastalanırsın,umudunu kaybetme,bu ay olmazsa sonraki ay olur,olmazsa bi sonraki ay olur,ama önünde sonunda olacak,önemli olan sabırlı ol ve elinden geleni yap,belki doktorunla görüşüp yumurta takibi yaptırabilirisin,daha kolay olur o zaman:CüvCüv:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama mesajlaşmalarınzı takip ediyordum, şu an işyerindeyim gözlerim davul gibi şiş herkesten kendimi saklmaya çalışıyorum dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı :( cumartesi idrar yapmıtım onda 2. ci çizgi hafif pembeydi ne umutlanmıştık :( 1,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazladırda bebek için uğraşıyoruz. her ay sonu hayal kırıklığı, 2 ay önce evlenen arkadaşım 7 haftalık hamileymiş dün öğrendim akşam test sonucunu alıp eve gidince "ben uzun zamandır deniyorum ama neden olmuyo" diye ağlaya ağlaya harap ettim kendimi eşimde perişan oldu halime :( hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor... geçen ay doktor adetin 2.günü gel dedi ama hala olmadım hamile değilim bu ayın 6 sında olmam gerekliydi ne yapsam acaba kızlar??

canım seni çok iyi anlıyorum..bende 1,5 senedir bekliyorum...ara ara aynı bunalımlara bende giriyorum malesef..ama aslında neden diye sorgulamamak lazım..tabi elimizde olmuyor bazı zaman...beynimiz duruyor bir anda...

inşallah bizde bigün herkese ilan edicez hamile olduğumuzu...ben inanıyorum :CüvCüv: :CüvCüv:

:utangac: :utangac: :utangac: ben de oyle yaaa...calisiyorum ya yorgun argin...elimi bile kaldiramiyorum -tatlicadiarzu- ama gayret etmek lazim şakkıdı senin ne zaman gunun

ya kızlar duyanda iisiz yaoıyonuz snacak siz skaın skaın kuzuu gıbın yatın eşielrınıze bırakın gerısını ben yorgun olunca ole yapıyorum sne yap yapcagını dıyorum :)
işimiz saka atbı deama zevk alamya bakın yorgunsnaız< zda yapmayın canım kasmayın kendınızı yanı görev olarkta yapmayın aanacım benım canım kocişi nazman ceekrse ozmn yapıyoz bız kociş içind eole tabı bu can cekmelrın cogu su yumurtlam gunune den k gelıyor ne hıkmetse tabıde :)

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (14.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını &#61514;kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

Herkese gndyn ben zühra 1 aylık evliyim bizde bu ay düşünüyoruz bebek yapmayı tahminim haftaya hasta olcam hamile kalabilmem için neler yapmam yada yapmamam lazım bana biraz bilgi verirmisiniz herhangi bir hap kullanmadım doğum kontrolü falan

korunma yetr gerısını alllaha bırak anacım ilk ayalrdn da aman nıye olmadı deme azcık kocişine evıne vakıt ayır tanı yın bırbırınız korunmayın ama oluresada suprız olsun oo daha ilk aydn kafn akrıısrsaa....:)kolay gelsın anacım snaaa

canım,benim eşim burda değil şu anda,askerdesenağlamapazar günü dönüyor hayırlısıyla:teytey:o yüzden ocak ayı boş geçti malesef,yeni adet tarihim 25 ocak,onu bekliyorum,eğer ondan sonra hamile kalabilirsem,şubat 18 olan sonraki adet tarihimde kırmızıları görmiycem inşallah,yani şubat ayı içerisinde olası bi hamilelik bekliyorum inşallah,allah hepimize en yakın zamanda yaşatsın bu:CüvCüv:duyguyu

kızz kk olark apzr gunu sanamı gelsek hoşgeldıne :) olsun siz calışıngene 25ine nerdeyse 1hafta daha var bellı olmaz snakı sızde çalışmıcaktınızya benım de dediğime bakk

teşekkür ederim zuhra'cım,hoşgeldin aramıza,henüz çok yeni evlisin,tebrik ederim,hayırlı olsun:içelim:
hamile kalabilmek:CüvCüv: için neler yapmalıyım demişsin,öncelikle sende veya eşinde herhangi bi sorun varmı,bunu bilmelisiniz,bunu içinde doktora gidip ikinizde kontrolden geçmelisiniz,eğer herhangi bi sorununuz yoksa birkaç ay içerisinde hamile kalman yüksek ihtimal,yumurtlama gününü takip ederek buna göre ilişkiye girebilirsin,bu ihtimali daha da arttırır,şimdiden folik asit kullanımına başlamalısın,doktorlar hamile kalmak isteyen kadınlarda en az iki ay önceden folık asit kullanımına başlamayı öneriyorlar,umarım hamilelik için hiçbir engeliniz yoktur ve kısa sürede hamile kalırsın:CüvCüv:
sanırım yakında senden güzel haberler alırız:emir_bebek:

kızz naptın durr 1aylık evlıyım dıyo simdden ne doktoru

Teşekkür ederim canm folik asit nedemek onu anlamadım doktora gidip kontrolden geçmemiş şartmıki gitmesek bir iki ay denesek ondan sonra gitsek olmazmı şimdilik herhangi sorunumuz yok adetlerimde şükür düzenli

enaz6ay deneyın acnım yaş kaçtı buarad30yasın ustune 6ay 30yasın altına 1 sene dıyorlar

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama mesajlaşmalarınzı takip ediyordum, şu an işyerindeyim gözlerim davul gibi şiş herkesten kendimi saklmaya çalışıyorum dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı :( cumartesi idrar yapmıtım onda 2. ci çizgi hafif pembeydi ne umutlanmıştık :( 1,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazladırda bebek için uğraşıyoruz. her ay sonu hayal kırıklığı, 2 ay önce evlenen arkadaşım 7 haftalık hamileymiş dün öğrendim akşam test sonucunu alıp eve gidince "ben uzun zamandır deniyorum ama neden olmuyo" diye ağlaya ağlaya harap ettim kendimi eşimde perişan oldu halime :( hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor... geçen ay doktor adetin 2.günü gel dedi ama hala olmadım hamile değilim bu ayın 6 sında olmam gerekliydi ne yapsam acaba kızlar??

git canımdoktora ara yadagelemdı de0ncden de gecıkme oluyormuydu böle?ama bak doktror aadet getırıcı ilaç veırıse kullanma oncedne de gecıkmelerın olmuyosa kı olmuyo galıba yazdıklarındn çıkardıgım sonuç buyani
geç dollenme ihtımalı herzaman var canım amcamıj gelınınd eole oldu 1hafta sonarkı akn ve idrar tahlılınd eçıkmadı nerdeyse 1ay sonra bellı oldu şimdi 6aylık hamile erkek bebk bebek ebklıyolar ama ona dokotr adetı gelmeyınce ilaç vermiş oda kullanmış oyuzden endıselıler bıraz

nevrosk arkadşaımız acrıgı bı konu var arkadşalar hamile oldugunuz idrar testınd eenzmna öğrendınız dıye bakın istersenız ona 5gun varken bile öğrenen var

sudenazcım nasıslın?
bnde bı tarftan yemk yapıyoum bıtarftan da msjları okuyayyım dedim:)
bizde calışmalra başaldık kızlşar kociş tutturmuş 1saatyatcasın dıye 10dakka yattımamn be gıt dedım olcagı varssa olur dedım anam yatcaktımda bıd etuvaletım geldı nasıl yatım :)

kızz kk olark apzr gunu sanamı gelsek hoşgeldıne :) olsun siz calışıngene 25ine nerdeyse 1hafta daha var bellı olmaz snakı sızde çalışmıcaktınızya benım de dediğime bakk
gelin valla kadriyecim yaakaydirigubbakcemilene güzel olur,biz yer içer sohbet eder,eğlenirizkaydirigubbakcemile2kocamda uyur,zaten aralıksız birkaç gün uyuyacakmış,uyumayı özlemiş en çokk,beni değil yanii:roflol:

ben dünden beri iyim çünkü aşılama işini eşimle konuştum tamam dedi ve haftaya doktorumla konuşacagız oda tamam derse bidaki aya başlarız artık hayırlısı neyse o olsun diyorum bide aşılamayla bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşsın

ben dünden beri iyim çünkü aşılama işini eşimle konuştum tamam dedi ve haftaya doktorumla konuşacagız oda tamam derse bidaki aya başlarız artık hayırlısı neyse o olsun diyorum bide aşılamayla bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşsın

hayırlısı olsun canım
ben bi kere yaptırdım aşılama ama tutmadı malesef,aşılama ile ilgili bilgilerimi yazıyım sana,öncelikle adetinin 2.veya 3.günü kontrole gideceksin,sana bi ilaç verecek doktorun,yumurtalıklarını geliştirmek için 5.günden itibaren o ilacı kullanmaya başlayacaksın sonra seni kontrole çağıracak ve yumurtalıklarına bakacak,yeterli büyüklüğe erişmişlerse çatlatma iğnesi yapacak ve o iğneden 24-36 saat sonra aşılamanı yapacak,yani eşinden alınan spermler yıkanıp özel bir aygıt yardımıyla tüplerine bırakılacak,ve iki hafta içerisindede inşallah güzel haberi alacaksın:CüvCüv:
inşallah sorunsuz ve iyi bir aşılama geçirirsin ve başarıya ulaşırsın canım:emir_bebek:

ayrıca bu sitede aşılama ile ilgili bir sürü bilgi bulabilirsin, bir çok topik var,onları inceleyip daha doğru ve daha geniş bilgiler bulabilirsin canım

canım beni listeden silermisin 16 sında olmam laımdı ama bugün oldum malesef allahım ne zaman göreceğiz bizde şu çift çizgileri sen gönlümüze göre ver allahım

Back
X