• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok teşekkür ederim canım bende oralara bakıyodum bide aşılamayı kendi doktorumuzmu yapacak a.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar ben yarın sabah annciğimin yanına uçuyorum..1 hafta yokum kk da.geldığımde inş sıze bı hamiş haberi verırım yada sızlerden alırım hamiş haberleri....ya ben yokken cook yazışmayın hee,,okuması zor oluyo ondan sonra..herkese guzell gunlerrrrrrr

arkadaşlar ben yarın sabah annciğimin yanına uçuyorum..1 hafta yokum kk da.geldığımde inş sıze bı hamiş haberi verırım yada sızlerden alırım hamiş haberleri....ya ben yokken cook yazışmayın hee,,okuması zor oluyo ondan sonra..herkese guzell gunlerrrrrrr

güle güle canım,inşallah güzel haberler verirsin gelince bizee:CüvCüv::emir_bebek:

sudenazcım nasıslın?
bnde bı tarftan yemk yapıyoum bıtarftan da msjları okuyayyım dedim:)
bizde calışmalra başaldık kızlşar kociş tutturmuş 1saatyatcasın dıye 10dakka yattımamn be gıt dedım olcagı varssa olur dedım anam yatcaktımda bıd etuvaletım geldı nasıl yatım :)

ay kocaların hepsı bızı gectı eskıden ben yapardım evhamları sımdı o :))

1 saat beynıme kan gelene kadar dıkerdım ayakları tavana kalkmazdım :)) ama sımdı umrumda dııl o dıyo bu sefer yat hemen kalkma dıye allahtan ayaklarını dik filan demıyo :)) sevıyorum ben bu adamı ya deli meli ama sevıyorum ıste -tatlicadiarzu-:asigim:

kızlar ben bugünde kırmızıları görmedim gün geçtikçe sabırsızlanıyorum ama 10 gün geçmesini beklicem bakalım tabi gelmezse dün belim çok ağrıdı demiştim ya o ağrı adetimin 1.günü olurdu ve beni delirtirdi ama bugün ağrım okadar çok olmadı ve bugün çok halsizim oturduğum yerde uyukluyorum ama yinede kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum ayrıca bircancım sen kırmızıları bugün görcektin umarım görmemişsindir cevap yazarsan sevinirim

dalyan saglıklı olanı haftada 3-4 defa yapmak...bir de stres yapmayacaksın, olaydan zevk almaya bak
gerisi yüce Allah a kalmış

walla ben bu ay üşenmedim takvim yaptım, yumurtlama günümden 4 gün öncesinden çalışmalara başladık :) 1 gün çalışıp 1 gün boş olarak yumurtlama günüme denk getirdim :)))) çok mu çalışıyoruz?? bi internet sitesinde okumuştum gün aşırı ilişkiye girin diye, gerçi kocam halinden çok memnun ama sırnaşık şey

kestane canım görmedim bugün kırmızıları bekliyorum bakalım.....sende inşallah görmezsin canım......

misafırlerım çıktı bnde bı bakım dedım yokmu hamiş haberı yaaa
ayy çay bulaşıkları meyveydı attlıydı derkn mutfak perışan ama bi size bakım dedim

kırmızılar bugünde yok ama çok korkuyorum bu sefer gelecek diye, test aldım eğer gelmezse yarın sabah test yapıcam

kızlar ya güşüncesi hayalleri bile o kadar güzelki var olduğunu hayal ederken bile sevincimden çıldırıyorum

kırmızılar bugünde yok ama çok korkuyorum bu sefer gelecek diye, test aldım eğer gelmezse yarın sabah test yapıcam

msjını görunce içim hop ettı canım yaaa bukez olck inş hadı bakalım tum ıyı dıleklerımzı yolluyoruz sanaaahihoyyyt:Saruboceq:

Back
X