• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

adet olursam üzülücem tabi ama böyle kendimi sevindirmek bile hoşuma gidiyo kırmılar gelirsede alıştık artık hayallerimide engelleyemezler ya değilmi

canım sağol neden bilmiyorum ama içim kıpır kıpır canım test yapmak istiyo bu sefer belirtim falanda yok belirgin ama yapıcam işte beklemicem bu sefer kendimi mutlu ediyorum avutuyorum en azından bu bile yaşanası bi duygu

canım sağol neden bilmiyorum ama içim kıpır kıpır canım test yapmak istiyo bu sefer belirtim falanda yok belirgin ama yapıcam işte beklemicem bu sefer kendimi mutlu ediyorum avutuyorum en azından bu bile yaşanası bi duygu

inş bukez son bekleyışın olur canıımmmm benımmm..

kadriyecim inşallah canım ya çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için, inşallah seninde olur en kısa zamanda ve tabi bekleyen herkesin ayyy yarın yine kötü haber vermek istemiyorum ben yaaa

bende sadece bel ağrısı vardı ya acaba diyorum hamileyimde adetim gelmedi ya ondanmı ağrıdı bide öğüslerim şişirilmiş gibi

kadriyecim inşallah canım ya çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için, inşallah seninde olur en kısa zamanda ve tabi bekleyen herkesin ayyy yarın yine kötü haber vermek istemiyorum ben yaaa

inş bukez vermıceksın canım ama testı çift çizgi görmk için yapma merkın gıtsın dıye yap insna salak gıbi oluyor sonra

kızlar şimdi sol kasığımda tatlı tatlı batma hissettim ya ben bu sefer çok umutlanıyorum galiba istemiyorum bunu ama engelleyemiyorum kendimi

selam kızlar nasılsınız umutsuz guzel haberlerını beklıyoruz cnm a.s. olmazsada uzme kedını unutma hersey allahtan

selam kızlar nasılsınız umutsuz guzel haberlerını beklıyoruz cnm a.s. olmazsada uzme kedını unutma hersey allahtan

haklısın canım ben şuna inanıyorumki Rabbim yürekten edilen hiç bi duayı geri çevirmez ben buna çok inanıyorum ve şimdi olmazsada bigün mutlaka olacak ve ben iyikide bu zamanda olmuş dicem çünkü hep hayırlısını istiyorum

Back
X