- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #16.561
adet olursam üzülücem tabi ama böyle kendimi sevindirmek bile hoşuma gidiyo kırmılar gelirsede alıştık artık hayallerimide engelleyemezler ya değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sağol neden bilmiyorum ama içim kıpır kıpır canım test yapmak istiyo bu sefer belirtim falanda yok belirgin ama yapıcam işte beklemicem bu sefer kendimi mutlu ediyorum avutuyorum en azından bu bile yaşanası bi duygu
kırmızılar bugünde yok ama çok korkuyorum bu sefer gelecek diye, test aldım eğer gelmezse yarın sabah test yapıcam
kadriyecim inşallah canım ya çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için, inşallah seninde olur en kısa zamanda ve tabi bekleyen herkesin ayyy yarın yine kötü haber vermek istemiyorum ben yaaa
bende sadece bel ağrısı vardı ya acaba diyorum hamileyimde adetim gelmedi ya ondanmı ağrıdı bide öğüslerim şişirilmiş gibi
selam kızlar nasılsınız umutsuz guzel haberlerını beklıyoruz cnm a.s. olmazsada uzme kedını unutma hersey allahtan
kestane canım senle aynı gündü adet tarihimiz galiba hadi bakalım inşallah ikimizde hamişizdir