• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slmmmmm kızlarrr

ancak toparlanabildim..ağrım çok var ama size haber vemek istedim

sabah 9:30 da laparoskopi yapıldı..1 saat sürdü..iki yerden delik açıldı.

ve malesef tüp bebekten başka şansım yokmuş...8 sene önce geçirdiğim bir ameliyat ve bağırsak tüberkülozu nedeniyle tüplerim işlevini kaybetmiş ve iki tüpümde tamamen kapalı çıktı...açılamaz durumdalar..dr. açık olsaydı bile tüplerdeki tahribat nedeniyle hamile kalamazmışım...rahim ve yumurtalıklarda kistler ve yapışıklıklar varmış..bunları temizleyebildiklerini temizlemişler...

sonuç olarak zaten 1 ay ilişki yasak..ondan sonrasında araştırma yapıcaz..ve yaza kadar ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı düşünüyoruz...

ama sonuçta şuan manevi olarak hiç iyi değilim...kayınvalidemler bebek düşündüğümüzü baştan beri bilmiyorlardı..bugün eşim anlattı...kayınvalidemde kızımın canı sağolsun demiş..çok duygulandım.ama rahatladımda...inşallah bunlarıda atlatacağız...

destekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...a.s.

[/QUOT

Geçmiş olsun sudenazcım. Çok zor bir durum Allah sabır versin. Şükür ki tedavisi olmayan bir şey değil. Bakarsın ilk denemede hemen olur bebişin. İnşallah. Moralini bozma. Stres yapmamaya çalış.

slmmmmm kızlarrr

ancak toparlanabildim..ağrım çok var ama size haber vemek istedim

sabah 9:30 da laparoskopi yapıldı..1 saat sürdü..iki yerden delik açıldı.

ve malesef tüp bebekten başka şansım yokmuş...8 sene önce geçirdiğim bir ameliyat ve bağırsak tüberkülozu nedeniyle tüplerim işlevini kaybetmiş ve iki tüpümde tamamen kapalı çıktı...açılamaz durumdalar..dr. açık olsaydı bile tüplerdeki tahribat nedeniyle hamile kalamazmışım...rahim ve yumurtalıklarda kistler ve yapışıklıklar varmış..bunları temizleyebildiklerini temizlemişler...

sonuç olarak zaten 1 ay ilişki yasak..ondan sonrasında araştırma yapıcaz..ve yaza kadar ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı düşünüyoruz...

ama sonuçta şuan manevi olarak hiç iyi değilim...kayınvalidemler bebek düşündüğümüzü baştan beri bilmiyorlardı..bugün eşim anlattı...kayınvalidemde kızımın canı sağolsun demiş..çok duygulandım.ama rahatladımda...inşallah bunlarıda atlatacağız...

destekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...a.s.

Sudenazcım öncelikle çok geçmiş olsun, Allahım inşallah en kısa zamanda sana çok ii haberler nasip eder canım.

evet iremcim gerçekten bi kaç kişi yamış hamilelik belirtilerini senin anlattığın gibiydi.ama ben seni yinede ümitlendirmek istemem sen kendini kötüye hazırla olursa sürpriz olsun

sudenazcım
senı merak etmıstım bende gecmıs olsun canım
en azından yolunuzu cızersınız muallakta olmaktan ıyıdır tedavıne bakarsın
ınsallah darısı bana bende olaagım ama cok korkuyoorum:(
Allah sıfa versın canım

bende öleyim çünkü kötüye hazırlıklı olursan sonu pek hüsran olmuo beklediğim şeydi zaten diosun.ama benim belimede iğne batması oluyo şuan sanırım hastalancan

bende şubatta hamile kalmayı ümit ediyorum.umarım sevgililer günü hediyesi olur.ama d k hapını yeni bıraktım.nekadar sürecek emin değilim.

ben 10 gündür adet olmuyorum yarın doktora gidicez bakalım ne olacak

öncalikle yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hergeçen gün çoğalıyoruz canım sen niye adet olmadın gününmü geçti yoksa bisorunmu var yada hamileliktenmi şüpheleniyosun şüpheleiyosan belirtilerin varmı biraz uzun oldu ama kusura bakma aklıma gelenleri yazmak istedim

benim ümidim yok hiç :( kesin kist felan var diyecek, gün içinde böyle bi adet sancısı geliyo bir kez sonra yok, geldi geldi gelemedi kör olasıca, gelsede en azından bi doktor ne diyecek ona göre hareket ederdik :(

7 ocakda olmam gerekirdi 10ocakda kan testi yaptım çok hafif pembe 2.çigi çıktı salı günü kan testi yaptım çıkmadı, hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor, şişkinlik var gündür bi adet sancısı gibi hissediyorum ama şimdi tık yok normalde adetlerim düzenli her ay mutlaka oluyorum 1 er gün atlıyor geçen sene martta kistim vardı tedavi oldum sonrada olmadı bi daha şimdi yeniden olacak diye korkuyorum doktor kanallar açık bi problem yok dedi 6 ay sonra gel dedi biz önce kendimiz deneyelim diye gitmedik dr a.10 ay oldu dr gitmeyeli ama 14 aydır deniyoruz yok yok yok :( yarın artık gidiyoruz dr a.

kızlar iii geceler ya ben kaçayım artık bahar cım yarın sabah için yatmadan dua edicemmm ve ilk işim sana bakma k olacak görüşürüzzzzzzz

vintersun fotoğrafımızı beğendiğine sevindim ayrıca sende çok tatlısın ve güzelsin canım

Back
X