• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla canım yazan kavonaza koymuş sabah kadar bekletmiş.idrarın dibinde kum gibi şeyler birikmişti.gördüm fotoğrafında.denemediğiz şey kalmadı zaten

olsun canım ne duyduk yapalım içlerinden biri tutar elbet bende deneyeyim bari bugece sen ne yapcan denicenmi

evet peki üzerini kapatmak lazımmı acaba ne bileyim havayla temas ederse sonuç değişirmi bununla ilgili bişey yazıyomuydu

evet canım ya benim hiç bir belirtim yok sadece karnım bi ara ağrıyo geçiyo bide göğüs uçlarımı sıkınca acıyor öyle şişkinlik falan yok.bu belirti olabilirmi

valla canım olabilir karın ağrısını duymuştum benimde ağrıdı beniö göğüslerde şiş dokununca hele deliriyom bide ayak üşümesi oluyomuş varmı sende üşüme

benim ayaklarım hep üşür zaten hiç ısınmaz.ayy sonunda kafayı yicez gibi geliyo bana.

aynen öyle herşeyi belirti sanıyoz peki senin göğüs uçlarında kabarmalar oldumu ama hadi ben test yaptım yok çıktı psikoljk olarak hastalanmam gerekmiyomu

idrar testi sonuçları adet gecikmesinden sonraka 15 güne kadar daha kesin sonuç veriyomuş senin bilgin varmı test hakkında

yok canım kabarma falan yok bende.stres yaptıkçada gelmiyo adetimiz.bizim sağlık ocağı 10 günden sonra gel test için diyo...sanırım kesin olması için herkesin bünye farklı ama...

haklısıncanım kendi kendimizi strese sokuyoz ama benim kabarmalar 1 haftadır var nerdeyse şuan falan kasıklarıma ara ara sancı giriyo sonrada yanıyo sanki acaba sancıların baya şiddetlimi olması gerekiyo acaba

valla canım sen hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyosun inş. hamilesindir ya test yanılmıştır.sen bekle bi kaç gün daha testi tekrarla...sancı herkese göre değişiyomuş.bazılarında batma tarzında bazılarında sancı şeklinde olabiliyomuş...

inşallah canım bilmiyorum ya inş.yanılmıştır ayıptır söylemesi adete yakın ilişkiye girerken acıma yanma hissi oluyodu adet olcağımı sanıyodum ama şimdilerde öyle bi durum yok sanki alt taraf yumuşak

hmmm inş. canım hamileizdir ikimizde ya bakalım artık hayırlısı ...bak acıda yokmuşçünkü ben anlayamıyorum.afedersin benim çoğu zamn acıyo çünkü

inşalla canım inşallah allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın allah eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

amin canım inş.en kısa zamnda...ben salatı tefriciyeye başladım 4444 defa okunuyo allahı dualarımızı kabul etsin inşallah

Back
X