• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlısı canım ya bakalım beklicem artık...kaldık yine 2 kişi nerde bu kızlar ya

bende diyet guruplarına bakıyodum başlasam i olcak aslında.özel olmazsa kaç kilosun

iyi zayıflamışsın canım.ben55 kiloyla evlendim.65 oldum.soğan suyu i.ince 60 a indim.şuan 60 ta kaldım.ama yşım genç işte 21 daha o yüzden vermem lazım.senin yaş kaçtı canım

bir tane soğanı 4 e böldüm 2.5 bardak kaynayan suyun içine attım kapağı kapalı olarak 5dk kaynattım ılıyınca 1 bardağını öğle yemeginden 1 saat önce.1 bardağını da akşam yemeğinden 1 saat önce içtim bana baya faydası oldu

kızlar kırmızı kart yedim yeni günüm 18 şubat:çok üzgünüm::a015:senağlama

benim afetim 30 ocak ve bu ay çift çizgi görmek istiyorum.gerçi yeni bir karar ama bir an önce bebişimi karnımda hissetmek istiyorum

günaydııınnnn kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
üç-dört gündür internete giremiyodum,epey sayfa olmuş,oku oku bitmedibenneyaptımki
öncelikle sudenaz'cım geçmiş olsun,umarım ilk tüp bebek denemende alırsın bebişini kucağına:emir_bebek:
veeeeee mehtap gül tebrik ederim canım,hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz ,hepinize güzel paylaşımlar:sm_cool:

günaydııınnnn kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
üç-dört gündür internete giremiyodum,epey sayfa olmuş,oku oku bitmedibenneyaptımki
öncelikle sudenaz'cım geçmiş olsun,umarım ilk tüp bebek denemende alırsın bebişini kucağına:emir_bebek:
veeeeee mehtap gül tebrik ederim canım,hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz ,hepinize güzel paylaşımlar:sm_cool:

günaydın arkadaşlar bende şubatta çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim benide aranıza alırmısınız kaydirigubbakcemile4

tabikide ebruuu:))hoşgeldin aramıza,beklenen adet tarihini belirtirsen,Kadriye seni listeye ekler en yakın zamanda,umarım bir an önce görürsün çift çizgiyi...

Back
X