• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben yine adet oldum herzamanki gibi.yeni tarihim 22 şubat tabi yine umudum yok.öyle bi tarih olsun diye veriyorum. şuan moralim okadar bozukki anlatamam.ve fikrinize ihtiyacım var. artık doktora gidicez.ama ben çok korkuyorum gidip gidip umuda kapılıp yine hüsrana upğramaktan korkuyorum.biz bursanı bir ilçsindeyiz. burda öyle özel hastane falan yok bi doktor var geneklde herkesin gittiği. ben de pek ona gitmek istemiyorum.bizim okulda 2-3 hamile var hepsi ona gidiyo.onlar bebeklerini görmeye gidiyo ben bebek sahibi olmakj için uğraş vericem ve onlarla karşılaşırsm kendimi kötü hissedicem.sizce bursada bir tüp bebek merkezine gitmek daha mı mantıklı olur sizce. hem kadınla hem erkekle ayrı ayrı ilgilenmeleri açısından. fikir verin nolur. ağlamaktan gözlerim şişti.bu ay ateşimde düşmemişti umutlanmıştım. ama yok biliyorum bana bebek sahibi olmak nasip olmıcak.tüp bebek merkezine gitmek sonuçta illaki tüp bebek yapılcağı anlamına gelmiyo dimi. 1-5 yıl oldu nerdeyse. üfff napcam ben. orda neler yapıcaklar hiç bilmiyorum nezaman gidicez.

canım nekadr olmuştu sizn evlenelı
eşinde bı sorun yok dımı sen hıçgıtmmeışmıydın doktora egr eşinde bı sorun yoksa vede 1yıldan az olduysa korunmayı bırakalı sadecebı kadın dogumcuya gıt canım tup bebek merkezıne gıtmk demk dediğin gibi tup bbek yaptırmk değilki orda unıversıte haastaesı yokmu oraya gıdın daha kapsamlı olur hem

selam kıslar nasılsınız?bi hamişimiz daha var.dilek canım çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm arkadaşlarımın başına tez zamanda inşallahh..
arkadaşlar yarın tekrar dr'a gidecem bakalım bu sefer görebilecekmiyiz keseyi.dr hala dış gebelikten şüpheleniyo.son yaptırdığım beta değerim,929,81.yarın test tekrarlanacak.inşallah değerim dahada yükselir..

selam kıslar nasılsınız?bi hamişimiz daha var.dilek canım çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm arkadaşlarımın başına tez zamanda inşallahh..
arkadaşlar yarın tekrar dr'a gidecem bakalım bu sefer görebilecekmiyiz keseyi.dr hala dış gebelikten şüpheleniyo.son yaptırdığım beta değerim,929,81.yarın test tekrarlanacak.inşallah değerim dahada yükselir..

dualrımız senınle canım...

canım nekadr olmuştu sizn evlenelı
eşinde bı sorun yok dımı sen hıçgıtmmeışmıydın doktora egr eşinde bı sorun yoksa vede 1yıldan az olduysa korunmayı bırakalı sadecebı kadın dogumcuya gıt canım tup bebek merkezıne gıtmk demk dediğin gibi tup bbek yaptırmk değilki orda unıversıte haastaesı yokmu oraya gıdın daha kapsamlı olur hem

canım ben 2,5 yıllık evliyim ama ilk 1.yıl hiç istemedim. doğudaydı görevimiz hiç istemedik. 1,5 yıldır istiyoruz .2008 ocakta doktora gittik bana test yapıldı ultrasonla bakıldı herşey normal. eşime de spermiyogram yapıldı normal dedi. ama ben onları bikaç doktora gösterdiğimde biraz hareketi yavaş dediler.neyse 2008 mayısta hamile kaldım ama keseyi göremedik ve bebek düştü.ve hala olmadı. burdaki doktorda rahat edemicem diye ve sonuçta bu sadece kadın doğumcu diye.tüp bebek merkezinde erkekled e daha iyi ilgilenirler diye gideyim diyorum ama kararsızım hala.

canım ben 2,5 yıllık evliyim ama ilk 1.yıl hiç istemedim. doğudaydı görevimiz hiç istemedik. 1,5 yıldır istiyoruz .2008 ocakta doktora gittik bana test yapıldı ultrasonla bakıldı herşey normal. eşime de spermiyogram yapıldı normal dedi. ama ben onları bikaç doktora gösterdiğimde biraz hareketi yavaş dediler.neyse 2008 mayısta hamile kaldım ama keseyi göremedik ve bebek düştü.ve hala olmadı. burdaki doktorda rahat edemicem diye ve sonuçta bu sadece kadın doğumcu diye.tüp bebek merkezinde erkekled e daha iyi ilgilenirler diye gideyim diyorum ama kararsızım hala.

yazdıgından anlkadıgım kadıyla aynı durumdayız canım snaırm kurtajdn sonra 1bucuk yıl gecmış yada 1yıl benımde martta 2yıl bıtecek kurtajdan sonra.bızmde tüm tahlılerımz yapıldı çoksukur bı sorun çıkmaıd en son rahım fılmı cektırdımdoktr rahım fılmıne guvenıyo galıba 2ay bekleyım dedı ama benımde umıdm yok artık hevs yapmk istemiyorum yani.sen rahım fılmı cektırıdnmı

hayır çektirmedim. sen nereye gidiyosun.özelemi ben düşük yapalı 7 ay oldu.ve kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.ama her ay hüsrana uğramaktan psikolojim bozuldu. muhtemelen yumurta takibi yapacaklr ve ilaç verecekler gibi belki eşime de bişey verirler.işte gittiğim yerden memnun olmak istiyorum. burdaki doktora niye gitmek istemiyorum çünkü, rahat adam senin kadar durumu önemsemiyo açıklama yapmıyo hem de her muayenesi 100 ytl ağzından cımbızla alıyosun lafı.gittiği yerde kafama takılan herşeyi sorabilmeliyim. üff 2 gün içinde karar vermem lazım en geç adetimin 3.günü gitmeliyimkii 15 tatildeyken bu ayı değerlendireyim.

ağlamktan gözlrim yanıyo ben yatıyorum yarı sabah bilgisayarı açtığımda umarım bana verdiğiniz güzel fikirlerinizi görürüm.akıllllllllll verinnnnnnnnnnn bana. napıyım.yardım lütfennnnnn

canım sende bi tüp bebek merkezi yerine bursada bulunan özel bi hastaneye git ..öğretmensin galiba bende öğretmenim diyarbakırda doktorun yanına 10 günde bir 9 yl ödeyerek giriyosun 10 gün bitince bi 9 tl daha...
güzelde ilgileiolar bence öööle yap

hayır çektirmedim. sen nereye gidiyosun.özelemi ben düşük yapalı 7 ay oldu.ve kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.ama her ay hüsrana uğramaktan psikolojim bozuldu. muhtemelen yumurta takibi yapacaklr ve ilaç verecekler gibi belki eşime de bişey verirler.işte gittiğim yerden memnun olmak istiyorum. burdaki doktora niye gitmek istemiyorum çünkü, rahat adam senin kadar durumu önemsemiyo açıklama yapmıyo hem de her muayenesi 100 ytl ağzından cımbızla alıyosun lafı.gittiği yerde kafama takılan herşeyi sorabilmeliyim. üff 2 gün içinde karar vermem lazım en geç adetimin 3.günü gitmeliyimkii 15 tatildeyken bu ayı değerlendireyim.

bende yazın tup bebek merkezıne gıttım yara olmuş kurtajdn sonra yarayı dondurttum.ozaman ssk ile anlaşması vardı şimdi analşması bıttıgı için değiştrmk zorunda kaldım.şimdi devlet hastaneısnde calışan bıdoktorun muayehanesıne gidiyorum.yenı başladım gercı ilk ayımzdı.ama hersey hızlı gelıştı canım tahlıller yapıldı hepsı temız cıktı rahım fılmıde cekıldı.doktor rahım fılmıne guvendı galıba 2ay beklemedeyız simdilık bakalım.ama senı umıtsızlıge kaptırmk ıstemem canım da benım 2yılolck nerdeyse kurtajdan sonra

ağlamktan gözlrim yanıyo ben yatıyorum yarı sabah bilgisayarı açtığımda umarım bana verdiğiniz güzel fikirlerinizi görürüm.akıllllllllll verinnnnnnnnnnn bana. napıyım.yardım lütfennnnnn

canım duamdasın kib sakın ol hersey çok guzel olacak

Selam kızlar. Ben çift çizgiyi gördüm. Ama inanamıyorum hala. Yarın doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşaallah...

selam kızlar nasılsınmız ya benım dün aksam sol kasıgımda acayıp batmalar ve sancı oldu ama bugun yanı şu saate kadar sadece belım agrıyo anlamadım gıttı regl az kaldı ya sanırım onun sancıları bunlar

sızler neler yaptınız yenı bı hamısımız daha varmıs hayırlısı olsun ınsallah. rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..

neyse ben sımdılık cıkıyorum canlarım

hepınızı opuyorum..

geldıgımde bır sürü hamiş görürüm insallahhhhhhhhh

amin...

kendınıze ii bakın canlarım mucux..

) YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (25.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::22 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz ( 11. ay)

ECRIN CEYLİN TEBRIK EDIYORUZ CANIM HERSEY GÖNLUNCE OLSUN

Ocak ayınıda bıtırıyoruz arkadaşlr yenı bır ay yenı umıtler bızı beklıyor
benımde 8gunum var sizce hala hamile kalma sansım varmı yoksa buay için calışmasakta olurmueşim olduysa olmuştur dıye yumurtlma bıtmıştır dıyo ama ben daha çok var belkı hala sansımz vardır dıyorum sizler ne düşünüyosunz bana fıkır verırmıısnz

canım bumuyani bence hala sansın var benımde adetıme 7gün kala doktor yumurta yenı çatlamıs gec döllenme olabılır dedı denemekte fayda var benım bı arkadasım adetten bıgün öne denemıs ertesı gün adet gördü ama adetten bı hafta sonra 2haftalık hamile oldugunu öğrendı allahın taktiri işte nezamn olucagı bellı olmaz kib:)

Back
X