• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sweetbaby sormak istediğin bi soru varsa sen sor ben cevap vermeye çalışırım

Son düzenleme:
yok canım değilim. sen dah çok yeniymişsin. hiç yazdığın gibi üzülmene gerek ok. biz nerdeyse 1,5 yıldır bebk istiyorum ve mayısta bi düşük yaptım ve bu ay tedaviye başlıcam.

yok canım değilim. sen dah çok yeniymişsin. hiç yazdığın gibi üzülmene gerek ok. biz nerdeyse 1,5 yıldır bebk istiyorum ve mayısta bi düşük yaptım ve bu ay tedaviye başlıcam.

geçmiş olsun :teselli:
aslında çokta fazla üzülmüyorum ama şimdi ben doğum kontrol ahpı kullandım kısırlık yapıyo diyolar ondan korkuyorum :delphin:

bence korkmana gerek yok. bazı kadınlar ilaç içmeyi 1-2 gün unutunca ya da bırakır bırakmaz hamile kalıyolar peki ozaman onlar nasıl hamile kalıyolar.

ben bi tüp bebek merkezine gidicem. yumurta takibi yapılması için.temiz,güvenilir işini iyi yapan doktorların olduğu bir yer biliyomusun.

bursada tüp bebek merkezi öneremem ama bildiğim çok iyi 2 tane doktor var biri bursa iznikte diğeri yalovada
burdaki için çok iyi diyolar ama yalovadaki gerçekten çok iyi ablam oraya gidiyodu herkesede o doktoru tavsiye ediyo doktorun ismi ahmet zare belki duymuşsundur istersen bide o doktora git hem tüp bebk yapılıcak olursa o sana iyi bi doktor arkadaşını tavsiye eder

merhaba kızlar, nasılsınız, umarım herkes haftaya tatlı başlangçlarla giriş yapmıştır, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Back
X