• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlısı kardeln
bende bugün hasta oldum ama tam yumurtlama günümü bulamadım çünkü bu ay geç geldi biraz geçen a 20 gelmişti bu ay 26 sında bana yardım edermisiniz
daha 1 aylık evliliyim :)

canım yumurtlama günü her ay farklı zamanlarda oluyo, onu ateş ölçme yöntemi ile bulabilirsin adetinin başlangıç tarihinden 10 gün sonra her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini ölç ve not al bundan sonraki günlerinde ateşin hangi günlerde yüksek çıkarsa ovülasyon oluyo demektir bide ovülasyon sırasında yani yumurtlama esnasında şeffaf parlak bir akıntın olabilir onunlada tahmin edebilirsin canım

can_iso teşekkür ederim bilgilerin için bu dediklerin her ay oluyo ztn bende düzenli farkediyorum bu günlerde yaparsak kalcak inş. öbür ay bebeğimizz

can_iso teşekkür ederim bilgilerin için bu dediklerin her ay oluyo ztn bende düzenli farkediyorum bu günlerde yaparsak kalcak inş. öbür ay bebeğimizz

hadi bakalım hayırlısı tatlım güzel haberlerini alırız inşallah diğer aykaydirigubbakcemile2

can iso nasilsin canim....nasil oldunnn
daha iyiyim ebruuum sağol canım ayaklandım geziyorum artık hihoyyyt ama evin içinde kaydirigubbakcemile3 dün dikişlerimi aldırdım bugünde bandajları açtım artık çok şükür atlattım rabbim bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah, sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik yaaaŞeniz

zuhracıgım bendede ılk evlendıgım aylarda bıraz günler sekmıstı ama kendılıgınden düzelıyo yumurtlamanın belırtılerıde var benım akıntım fazla oldugu zamn yumurtlama zamanın oldugunu yada yumurtanın catladıgını anlıyorum doktor öyle deı bana bıde can isonun dedıgı gıbı ates ölçme yöntemı oluyo bakalım bır aylık evlıymıssın ne güzel umarım güzel haberlerini alırız cnm

daha iyiyim ebruuum sağol canım ayaklandım geziyorum artık hihoyyyt ama evin içinde kaydirigubbakcemile3 dün dikişlerimi aldırdım bugünde bandajları açtım artık çok şükür atlattım rabbim bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah, sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik yaaaŞeniz

delikafadulden cok sevindim yaa...gecmiste kaldi artik dertler ..hadi bakalim hemen toparlan da calismalara basla artik gamyoncuiremsu

ben de iyi olmaya calisiyorum canim....ayin 20 sinde regl oldum, moralim cok bozulmustu...
ama yolda aksam giderken evsiz birini gordum, ruhsal hali de bozuktu ...onu gorunce sukrettim, tovbe ettim ve ne olursa olsun hayirlisi olsun dedim
simdi de beklemedeyim canim Şeniz goruselim bundan sonra surekliiii lutfeeen :sm_cool:

arkadşlarım gıttı eşim gelmedn de bı bakım dedım çok guzel bıgun gecırıdm arkadşlr yaa.insna gecmıse gıtmk istıyor kımı zaman sagolsunlar arkadşlrım evımızı şereflendırdıler

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (26.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
** Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz ( 11. ay)

swetbayb değiştirdimcanım

slm kadriyecim nasılsın ben bu ay adet oldum 25 inde.ve aşılama için stert verdik bugün dr a gittim iğnelerimi verdi kabadan vurdurcakmışım menagon verdi.göbekten vuruluyo herkes ama anlamadım

slm kadriyecim nasılsın ben bu ay adet oldum 25 inde.ve aşılama için stert verdik bugün dr a gittim iğnelerimi verdi kabadan vurdurcakmışım menagon verdi.göbekten vuruluyo herkes ama anlamadım

selam canım.. bu ay adet olursam ben de aşılama düşünüyorum da, ne kadar verdin iğnelere? allah allah niye kabadan verdi evet, ama belki menagon öyle kullanılıyodur, gonal-f mi göbekten oluyo acaba? prospektüsünü okudunmu güzelcim ne diyo orda..

canım iğnelerim 230ytl tutuyo ama ben yarın alıcam daha.prespektüsünü okurum yarın...ama sonra daha dozunu ayarlıcaz dedi belki dahada iğne alıcam...

canım iğnelerim 230ytl tutuyo ama ben yarın alıcam daha.prespektüsünü okurum yarın...ama sonra daha dozunu ayarlıcaz dedi belki dahada iğne alıcam...

hmm anladım canım. Sende sorun nedir, yumurtlama sıkıntısı mı var yoksa eşinin sperm değerlerinde mi sorun var?

kestane ben bu ay aşılama yptırıcam yarın başlıyorum iğnelerime inş...ben 1.5yıldır bebek istiyoruum

Back
X