• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim canım sen nasılsın adet olmuşsun okudum üzülme ama canın sıkma sen nekadardır bebek istiyodun canımgamyoncuiremsu

selam kızlar.. ya bişey sorucam size. ben bu ay eğer adet olursam aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 2 senelik evliyim 8 aydır falan bebek istiyoruz korunmuyoruz. Eşimin sperm degerleri biraz düşüktü, varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce. Yeni sperm tahlilinde değerler yarı yarıya artış göstermiş. Doktorum 3 ayda bu kadar toparlanması çok iyi, daha da toparlanır, bu kışı bi geçir acele etme , olmassa yaza dogru aşılama deneriz dedi. Acaba beni aceleci davranıyorum kızlar ya bana bi akıl versenize..CADIARZU

amazon yaşın kaç.8 ay az bi süre aslında ama eşinin spermlerinin tekrar düşme olasılığı olurmu ki hazır yükselmişken aşılamayıda denesen olur aslında...

amazon nasılsın

İyiyim canım çok sağol, sen de iyisindir umarıma.s 26 yaşındayım Bircancım.. Az bi süre aslında evet ama, olacakmı olmayacakmı düşüncesi beni strese sokuyor beklerken işte..Ne yapsam bilemedim. Bu ay yumurta takibi yaptırmıştım. Yarın falan regl olmam lazım hamiş değilsem..

ayy inş hamilesindirde bunlara gerek kalmaz canım ya eğer kendini çok sterese sokuyosan aşılamanı yaptır o zamn ama inş. gerk kalmadan gelir bebişin.....

ayy inş hamilesindirde bunlara gerek kalmaz canım ya eğer kendini çok sterese sokuyosan aşılamanı yaptır o zamn ama inş. gerk kalmadan gelir bebişin.....

inşallah canım ama adet olcakmışım gibi hissediyorum gerçi belirtiler aynı diyolar ama..
aslında 1-2 kez daha yumurta takibi yaptırabilirim denemeden önce demi.. ne bileyim valla aklım karıştı iyice..Allah sana da inşallah bebişini verir Bircancım, ilk aşılamanda tutar inşallah:CüvCüv:

amin canım inşallahhhhhh..istersen 2 aydaha dene yumurta takibini sonra aşılama yaptır bahara doğru yine sen bilirsin tabi...

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (26.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)

slm kızlarrrrrrrr

ben geldimmmmmmmm

bugün akşam döndük Aydın'dan..
yorucu bir hafta geçirdim...

bildiğiniz gibi perşembe istanbul da olmam gerek....büyük ihtimal..çarşamba günü yola çıkıcaz...inşallah herşey yolunda gider...

bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla kucaklarınızada almanız nasip olur

ahvil ve qusel iyi dilekleriniz için teşekkürler....a.s.

en iyisi valla düşünmemek stres yapmamak bende bu ay kendime söz verdim hiç bişeyi kafama takmıcam gayet rahat olcam

günaydın kızlar,, bu cuma doktorum çağırdı, ocak 14 de gelmedi regl. Hastanede kan testi yaptırmıştım ocağın 16 sında. doktorum sen geç ymurtluyorsun çıkmaz demişti. dün bende dayanamadım gebelik etsti aldım ve 2. çizgi pembe çıktı kızlar..inş. cuma hamile olduğumu öğrenirim.

günaydın kızlar,, bu cuma doktorum çağırdı, ocak 14 de gelmedi regl. Hastanede kan testi yaptırmıştım ocağın 16 sında. doktorum sen geç ymurtluyorsun çıkmaz demişti. dün bende dayanamadım gebelik etsti aldım ve 2. çizgi pembe çıktı kızlar..inş. cuma hamile olduğumu öğrenirim.

güzel bir haberle başaldık güne,ne güzel,inşallah hamilesindir canım:CüvCüv:

ya kızlar bunaldım artık 3gün kasıklarımda hiçbişi hissetmıyorum sevınıyorum sonra tekrar sancı tekrar yanma hissi neyın nesı bılmıyorum ıyı bı tane kıstım var ama bukadrmı acıtır ınsanın canını bukadrmı bozar ınsanın morelını:(her karnımın altında bişiy hıssettıkce sankı hiç bebegım olmucak gıbı hissedıyorum ve aglıyorum:(bır yıllık evlıyım ve bıraydır bebek ıstıyorum bu kıst basıma belamı olcak acaba korkuyorum doktorlar bekle kendınden kaybolur dedıler ama neden bu agrı of ya of cuma günü adet olcam hamılede değilım hiç belırtı yok:(artık hasta olsamda doktora gııp kıst gıtmısmı dıye baksam dıyorum bebek yok bu ay çünkü bılıyorum:(

kardeln bende de kist var üstelik öyle böyle değildi, 10 cm di, bizde bebek istiyoruz 1,5 yıldır deniyoruz. bu ay adetim gecikmişti hamileyim sandım ama dr gittim kist varmış yine 4,5 cm, geçen cumartesi dr'um duphaston verdi hem kisti eritiyor hem adet olmanı sağlıyor ayrıca bu arada bu hap sayesinde rahim içerisinde daha yapıcı bi etkisi var belki gebe bile kalabilirsin dedi. neyse ben daha haplar bitmeden regl oldum bugün testler için dr a gideceğiz eşimle, kist için bende tedirgindim çünkü yumurtlama olmadığı için dr kist oluşuyor dedi, ama bu hamiş kalamayacağımız anlamına gelmiyor, sen gönlünün ferah tut ve kendini rahat hissedeceğin bir dr bul ve onu değiştirme derim canım,..a.s

Çok güzel bir haber senin adına çok sevindim, İnşallah hamilesindir.:Saruboceq:

sağol ukla cnm vallah bıraz rahatladım burda bı komsu var onunda kıstı vardı dün yanıma geldı oda kıstı 5cm ımıs onla beraber 3 .ayında hamıle kaldı doktora gıttı bebek kıstı ertmıs cok sevındım bana umut oldu yanı kısaca allahım kıst olsada nezaman nasıp edrse ozaman oluyo hiç canımızı sıkmaya gerek yok bende yoktu öncesınde doktor banada duphaston verdı onu kullandıgım ay kıst olustu bende korkup bıraktım yoksa senın dedıgın hamıle kalamnı kolaylastırır o demıstı ama ben bı kutu bıttı erekn baslamısım hanı o bıtınce adet görüyosun ya yarım kutu daha bıtırdım adet günüme kadr belkıde o yüzden olmustur umarım benımde kıstım gıtmıstır senınde güzel haberlerını beklıyorum ben haftaya öğrenıcem hayırlısı

Back
X