- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.561
samyelı umarım güzel haberlerını alırız cnm cok sevındım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************
1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
Bütün hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim benim de yüzümü güldürdü. İdrar testine itimat etmemiştim. Dün kan testi de yaptırdım 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşlar. Ümitsiz olmayın. Ben de 11 ay bekledim bu mutlu haberi alabilmek için. Ne kadar çok zamandır bekliyo olsanız bile Rabbim herşeye bir zaman tayin etmiştir. Bunu anladım. Şimdi üzüldüğüm, tek çizgi gördüm diye depresyona girdiğim günleri düşünüyor ve kızıyorum kendime. Neden bu kadar üzmüşüm kendimi diyorum. Hepiniez için dua ediyorum. Rabbim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürür inşaallah. Sakın ümitsiz olmayın...
selam kızlar.. ya bişey sorucam size. ben bu ay eğer adet olursam aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 2 senelik evliyim 8 aydır falan bebek istiyoruz korunmuyoruz. Eşimin sperm degerleri biraz düşüktü, varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce. Yeni sperm tahlilinde değerler yarı yarıya artış göstermiş. Doktorum 3 ayda bu kadar toparlanması çok iyi, daha da toparlanır, bu kışı bi geçir acele etme , olmassa yaza dogru aşılama deneriz dedi. Acaba beni aceleci davranıyorum kızlar ya bana bi akıl versenize..CADIARZU
selammmmmmmmmmmmmmmm canlarım nasılsınız sudenazcım geldınmı balım a.s. ne var ne yok