• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar şu an moralim çok bozuk yaaaa, daha önce bahsetmiştim belki çok yakın bi arkadaşım var yeni evli 4 aylık şimdi 10 haftalık hamile idi dün oda normal kontrole gitti sabahtan beri arıyorum cevap vermiyor meğer bebişi kaybetmişler çok kötü oldummmmm ağlıyorum, ne zor Allahım ya biz kendimizi hamile sanıp 2 gün adet gecikip üstüne birde hamile olmadığımızı öğrenince zırıl zırıl ağlıyoruz, bu daha büyük bi acı, Allahım kimselere bu acıyı yaşatmasın, hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

bılmıyorumkı cnm bende sasırdım doktor öyle dıyınce belkıde öyledır bıde dün kıstımın oldugu yer agrıdı sana doktor gıttı kıstn dıyınce agrı hissetmısmıydın hiç aynı yerde bıde hanı sende 3 taneydı dımı yumiş onun üçüde catlayabılır dımı ben hep bıtanesı catlıyo döllenıyo dıye bılırdımfisfisfiscok soru sordum dımı :utangac:

dr bana dün inşallah 3 üzün olur 3 yumrutan var hadi bakalım felan dedi, 3 de çatlayabilir tabiki, benim kisitim eridikten sonra ağrım olmadı canım ya. belkide yumurtlamadan dolayı ağrıyodur, hemen kiste yorma, senin regl bittimi?

kızlar şu an moralim çok bozuk yaaaa, daha önce bahsetmiştim belki çok yakın bi arkadaşım var yeni evli 4 aylık şimdi 10 haftalık hamile idi dün oda normal kontrole gitti sabahtan beri arıyorum cevap vermiyor meğer bebişi kaybetmişler çok kötü oldummmmm ağlıyorum, ne zor Allahım ya biz kendimizi hamile sanıp 2 gün adet gecikip üstüne birde hamile olmadığımızı öğrenince zırıl zırıl ağlıyoruz, bu daha büyük bi acı, Allahım kimselere bu acıyı yaşatmasın, hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

geçmiş olsun canım,allah bi daha yaşatmasın.

ay canım cok üzüldüm haklısın bız nekadr üzülüyoruz halımıze allah daha büyük dert vermesın ıyı tarafından bak sende üzülme arkadsın saglıgı ıyı o yönden bak senınde yumurtan catlamak üzereymıs stres yapma sakın

dr bana dün inşallah 3 üzün olur 3 yumrutan var hadi bakalım felan dedi, 3 de çatlayabilir tabiki, benim kisitim eridikten sonra ağrım olmadı canım ya. belkide yumurtlamadan dolayı ağrıyodur, hemen kiste yorma, senin regl bittimi?

bugün adetımın son günü cnm bıtmedı yanı

bugün adetımın son günü cnm bıtmedı yanı

iyi aman bir an önce bitte inşallah çalışmaya başlayın sizde bu arada belki sende de erken yumurtlama oluyordur biter bitmez başlayın bence boş bırakmaya gelmiyormuş...
inşallah bu ay tutunurlar bebişlerimiz

bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlarr, Allah hepimize sağlık hamilelikler ve bebişler nasip etsin....

Merhaba arkadaşlar epeydir bakamıyorum nasılsınız
Ben biraz kötüyüm aslında ya bir gün burdan bende hamişim bende hamişim diye bağıra bağıra size ssöyleyeceğimi sanıyordum. Şimdi kafam karışık iki gün önce bi test yapıyım dedim pozitif çıktı, emin olmak için dn gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Tabi ben mutluydum ama ultrasonda göremediler çok ufak yeni oluşmaya başlamış net değil iki hafta sonrsına yine gün verdiler. Sorunum şu acaba kimyasal gebelik dedikleri şey mi var bende? Daha adet günüm geçmedi ben meraktan yapmıştım işte. 11 Şubatı bekliyorumda en son 9 Ocakta oldum 11 şubat biraz geç gibi demi of ya biri bana akıl versin nolurrrrr

Ben biraz kötüyüm aslında ya bir gün burdan bende hamişim bende hamişim diye bağıra bağıra size ssöyleyeceğimi sanıyordum. Şimdi kafam karışık iki gün önce bi test yapıyım dedim pozitif çıktı, emin olmak için dn gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Tabi ben mutluydum ama ultrasonda göremediler çok ufak yeni oluşmaya başlamış net değil iki hafta sonrsına yine gün verdiler. Sorunum şu acaba kimyasal gebelik dedikleri şey mi var bende? Daha adet günüm geçmedi ben meraktan yapmıştım işte. 11 Şubatı bekliyorumda en son 9 Ocakta oldum 11 şubat biraz geç gibi demi of ya biri bana akıl versin nolurrrrr

canım morelını bozma daha adet günün bıle gecmemıs merak etme görünür kese daha yenı gelısıyo bebısın aklına kötü seyler getırme sonucta testlerın pozıtıf cıkmıs 11 subata ne kaldıkı surda cabuk gecer meraketme ogünde bagırrsın burdan ben hamıleyım dıye hayırlısıyla:Saruboceq:sımdıden hayırlı olsun dıyorumkaydirigubbakcemile5

canım kandada çıkmışsa hamilesin sen henüz erken ultrasonda görünmesi için sabırlı ol... heleki idrardada çıkmışsa kesinnnn

kızlar bişiy sorucam ben carsmaba doktora gıttıgımde adetımın 3.günüydü bu yumurtalar adetlemı olusmaya baslar çünkü doktor küçük yumurtaların var dedı ben adetten sonra baslıyo olarak bılıyodum yalnısmı bılıyodum acaba?

bi fıkrım yokcanım ama adetle başlıyoır galıba hanı hamılelık takvımındede tıp aedtın 1.cı gunundne itibaren hamile kabul ediyorya senı

adet gununde tekrradn kan testı yaptır degerde yukselme oluyorsa bısorun yokturcanımdualrımz senınle

selam kızlar söyle bir gezintiye çıktım sizlerede ugrayayım dedim herkese bol şanslar hamileleride tebrik ederim

yok canım sagol benim sıpa çay kahve içirmiyor bana hepsinden sogudum ki ben çay tiryakisiydim mümkünse süüüüüütttt alayım malum agustosta sütaş gibi olmam gerek

Back
X