• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadelencim moral bozuk olunca önümü görmüyorum.bana cevap yazdın sandım.kusura bakma.başkasına verdiğin cevaptan alıntı yapmışım

selam kızlarrr... 2. kan testini yaptırdımmmm!!! değerim 2 katına çıkmışşşşş!! Bir problem yok yaniii
Kesinlikle Hamileyimmmmmm!!!! Darısı başınızaa!!! Dualarım sizinle!!

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Nursunaz:::::::::::::::::::::::::::::::
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::: ( 15. ay )

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

Arkadaşlar lütfen listenize benide ekleyin.3 subatta adet oldum 6 şubatta klomen kullanmaya başladım.yarında çatlama iğnesi olmaya gidecem benden dualarınızı esirgemeyin.hayırlısıyla 3 matta anne olacagımın sinyalini verecem size.

selam kızlarrr... 2. kan testini yaptırdımmmm!!! değerim 2 katına çıkmışşşşş!! Bir problem yok yaniii

canım cok tebrık edrım hayırlı olsun darısı basımıza allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:3. yında hamıle kaldın dımı cnm:dance:

uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo. :delphin: eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum

canım haklısın, stres yapmayayım diyorum ama peşimi bırakmıyorlar daha yarım saat önce müdürm aradı yarın çalışıcaz gel diye güya bende bu gece yarın sabah çalışmalar yaparım diyodum :( tabi eşim bu durumuma üzülüyo ama elden ne gelir mecbur gidicem.
bence eşine kesin varikosel teşhisi konduysa ameliyat olsun ameliyat sonrası daha çabuk hamile kalınıyor bildiğim kadarı ile benim çok yakın bir arkadaşım 5 yıl bebek denedi hiç eşi akıllarına gelmemiş seneler sonra eşinde test yapılınca işte doplerden sonra varikosel çıkıyo ameliyattan 2 ay sonra arkadaşım hamile kaldı, şimdi çok tatlı bir kızları var..
inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun canımcım..:Saruboceq::CüvCüv:

kesınlıkle sana kaılıyorum ebrubu prolaktın strese baglı bişiy bütün hormonlar öyle bende esımden 4ay ayrı kalmak zorunda kaldım ve okadr stres yapıyodumkı hergece aglıyarak uyyodum ve sonuc prolaktın yüksek cıktı 3 aydır kontrol ettırıyorum hersey normal amam ben ıhmal etmıcem her ay gıdıp kan verıp kontrol ettırıcem üşenmeyelım kızlar hiçbişi için...ondan önce stresten mıdem bozuldu sacım dökülde uykususzluk problemım oldu daha neler neler bence bütün hastalıklar stresten oluyo o yüzden lütfen kızlar stres yapmayalım ıyı düşünelım ıyı olsun kafamızı baska seylerler mesgul edelımkaydirigubbakcemile5tmm hepımız hamıle kalmak ıstıyoruz ama önce kendı saglıgımızı dıkkate alalım bızım saglıgımız bozulursa ve hayatı kendımıze cevremıze esımıze zehır edrız sonucta bız mutsuz olursak onlar öyle olur bebişlerımızde bızı bekletrı. allah herkesın gönlüne göre verır umarım:Saruboceq: ve allah kımseye kaldıramıcagı dert vemesın :Saruboceq:
amin canım inşallah dualarımız kabul olur, mutlu haberler veririz birbirimize..

canım hadi bakalım hayırlısııı, delikafadulden, Allah sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına..

ben şubattada ikinci çizgiyi göremeyeceğim herhalde
karnım agrımaya basladı zaten anlamıstım göğüslerimdeki acı azalmıştı
bu ayla birlikte 1 seneyi gecti denemem:çok üzgünüm:

canım sana konu dısı bişiy sorcam dıyarbakırdamı yasıyosun orası naıl yasamak için ılcelerı merkezı falan tayını oraya ısıtcezde sana sormak ıstedım bana fıkrını söylersen cok mutlu olurum

evet canım biz diyarbakırda yaşıyoruz bu snenin başında çıktı tayinimiz buraya... işitme engelliler öğretmeni oldumuz için merkeze çıktı tayinimiz ve merkez iii sayılır gerçi bu kriteler biraz farklıdır ama...
biz önceden izmirin kötü bi ilçesindeydik burası bize ennet geldi ööle söliyim canım ne kadar yardımcı olabildim bilmiorum ama:utangac::uhm:

ben şubattada ikinci çizgiyi göremeyeceğim herhalde
karnım agrımaya basladı zaten anlamıstım göğüslerimdeki acı azalmıştı
bu ayla birlikte 1 seneyi gecti denemem:çok üzgünüm:

pınarcıgım canını sıkma belkı olmazsın adet hem allahtan ümıt kesılmez olsan bıle ümıdını yıtırme sakın üzülme :1hug:bır seneyı gecctı dedı doktora gıtmedıysen doktora gıt genel tetkıklerını yaptır bence ıcın rahat edrkaydirigubbakcemile5

evet canım biz diyarbakırda yaşıyoruz bu snenin başında çıktı tayinimiz buraya... işitme engelliler öğretmeni oldumuz için merkeze çıktı tayinimiz ve merkez iii sayılır gerçi bu kriteler biraz farklıdır ama...
biz önceden izmirin kötü bi ilçesindeydik burası bize ennet geldi ööle söliyim canım ne kadar yardımcı olabildim bilmiorum ama:utangac::uhm:

saol cnm yazdıkların için merkezı güzel dıyolar bakalım bıze neresı cıkıcak dıyarbakırın hayırlısı olsun bızde urfadayız suanda oraya cıkars tayın zorluk ckmeyız alıstık dedıgın gıbı bu krıterlere hakkımıza hayırlısı tekrar sağolkaydirigubbakcemile5

Back
X