• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar gnydn hepinize benim ismim listede vardı galiba heycandan listeyide bulamadım ama hamileyim inş... kan testi yaptırdım 118,9 cıktı inş. saglıklı bi şekilde bebegimi kocagıma alabilrim Allah herkesin gönlüne göre versin

tebrik ederim canım,hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sabah sabah çok güzel bi haber...

iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba

çok gecmıs olsun cnm allah şifa versin:Saruboceq:

kızlar gnydn hepinize benim ismim listede vardı galiba heycandan listeyide bulamadım ama hamileyim inş... kan testi yaptırdım 118,9 cıktı inş. saglıklı bi şekilde bebegimi kocagıma alabilrim Allah herkesin gönlüne göre versin

canım cok tebrık ederım a.s.allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın darısı tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba

geçmiş olsun kadriyecim çok dikkat etmen gerekiyor bel fıtığı ani harekete gelmiyor

Günaydın Canlarımmmmmm
Dün dr aramıştım dün rgl günümdü :)) regl olmayınca drum idrar yap bakalım bi dedi bende akşam evde yaptım veeeeeee sonuç NEGATİF:))) gülüyorum çünkü az önce regl oldum.
Nedense hiç bir beklentimde yoktu koçişlede çok çalışmıştık o kadar... Neyse canımı hiçç sıkmıyorum bi rahatlık var niyeyse anlamadım bende, kadriyecim yeni tarihim 25 Mart yazarmısın tatlişkom, İnşallah bir dahaki aya bebiş gelirde güzel haberler veririm size...

Günaydın Canlarımmmmmm
Dün dr aramıştım dün rgl günümdü :)) regl olmayınca drum idrar yap bakalım bi dedi bende akşam evde yaptım veeeeeee sonuç NEGATİF:))) gülüyorum çünkü az önce regl oldum.
Nedense hiç bir beklentimde yoktu koçişlede çok çalışmıştık o kadar... Neyse canımı hiçç sıkmıyorum bi rahatlık var niyeyse anlamadım bende, kadriyecim yeni tarihim 25 Mart yazarmısın tatlişkom, İnşallah bir dahaki aya bebiş gelirde güzel haberler veririm size...

canın sagolsun bılgecıgım sıkma canını tabıkı hayırlısı olsun:Saruboceq:rahat olman süper :1hug:bıdahıkı ay bebısın tutunacak sana bırakmıcak içimde öyle tatlı bı his vara.s.bende de bu ay tık yok yanı emınım hamıle değilım kum döktüğüm hafta yumurtlama haftamdı ve sancıdan hiç calısmadık ama ben de rahatım kısmet işte kib fıstıgımkaydirigubbakcemile5

canın sagolsun bılgecıgım sıkma canını tabıkı hayırlısı olsun:Saruboceq:rahat olman süper :1hug:bıdahıkı ay bebısın tutunacak sana bırakmıcak içimde öyle tatlı bı his vara.s.bende de bu ay tık yok yanı emınım hamıle değilım kum döktüğüm hafta yumurtlama haftamdı ve sancıdan hiç calısmadık ama ben de rahatım kısmet işte kib fıstıgımkaydirigubbakcemile5

Sezencim sıkmıyorum zaten canımı, tersine neden garip bir rahatlık oldu ama sanki diyordum ya hep tutmadı diye öyle hissetmiştim işte... Mart ta olur inşallah canım,
sen de önce iyileşmene bak kum olayı acayip sancılıdır bilirim sağlığın daha önemli şu aşamada tatlım.

Sezencim sıkmıyorum zaten canımı, tersine neden garip bir rahatlık oldu ama sanki diyordum ya hep tutmadı diye öyle hissetmiştim işte... Mart ta olur inşallah canım,
sen de önce iyileşmene bak kum olayı acayip sancılıdır bilirim sağlığın daha önemli şu aşamada tatlım.

haklıısn herseyın bası sağlık önce allahım nezaman kısmet ettıyse artık hakkımıza hayırlısı olsun.benımde ıçımde olmadı dıye bı his var nedense bende rahatıma.syenı bı ay var önümüzde hem mart ayı güzel bı aydır bızede ugurlu gelır inşallah:Saruboceq:

Günaydın Canlarımmmmmm

hayırlısı olsun canım,yılmak yok,çalışmalara devam:))

tebrık edrım canım rabbım saglıklakucagına almayıda nasıp etsın inş

arkadaşlr hepinize çok tesekkur edrım gecmişolsun dılekelrınz için.dun kendımı cok sıkmısım galıba hastanede.hertarfım agrıyor bırqazda canım sıkıldı fıtık konusund İLAÇALARDA BAŞLAYAMDIM BAKALIM REGL GUNUMDEN SONRA KULLANIRIM ARTIK.
YAbıde sankı buaydan benumıtlıyım yaa içimde biumıt var acaba demkten kendımı alamıyorum
B]

Son düzenleyen: Moderatör:
başka sıtenın lınkını vermk yasakmış sılmk zorundayım arkadaşlr
vs.. inceleyin kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (25.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
guclu.z:::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********
haticesu::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 mart
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
yuzdeyuzakrep::::::::::::::::::::::::::4 mart
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 15 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::17 mart( 9. ay )
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: 20 mart ( 5. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 21mart // kocişe doğum günü hediyesi olması dileğiyle
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 mart ( 6 . ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24mart ( 8. ay
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 mart

MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

kızlar az önce test yaptım.tam net değil ama pozitif çıktı.acaba bir yanlışlık olurmu.kalbim duracak.ellerim titriyor.şimdi heyecandan ölebilirim.yarın hemen doktora gitcem.hangisine gitcem onuda bilemiyorum.darısı başınıza:ecrin_bebek:

yok tedavi değil.ben iki ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım.hemen olmuyor biliyordum.ama iki aydır korunmuyodum.bu ay kasığımda ani hareket edince ağrı vardı,mide bulantısı,karnımın altında sürekli kaşıntı vardı.bunlar hamilelik belirtisi diye test yaptırdım pozitif çıktı.ama hala emin olamiyorum.

kızlar az önce test yaptım.tam net değil ama pozitif çıktı.acaba bir yanlışlık olurmu.kalbim duracak.ellerim titriyor.şimdi heyecandan ölebilirim.yarın hemen doktora gitcem.hangisine gitcem onuda bilemiyorum.darısı başınıza:ecrin_bebek:

canım ahyırlı olsun daha varmış gunue oyuzdne net çıkmamştır canım

yok tedavi değil.ben iki ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım.hemen olmuyor biliyordum.ama iki aydır korunmuyodum.bu ay kasığımda ani hareket edince ağrı vardı,mide bulantısı,karnımın altında sürekli kaşıntı vardı.bunlar hamilelik belirtisi diye test yaptırdım pozitif çıktı.ama hala emin olamiyorum.

canım hayırlı olsun hadı bakalım yrn kesın sonucuda bıldırırsın bızehihoyyyt darısı bızım basımıza :Saruboceq:

Back
X