Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ArkadaŞlar hemen hergÜn bu topİĞİ aÇıp arkadaŞların ne yazdıĞını okuyorum bazen Çok duygulanıyorum Çok sevİmlİsİnİz bende Çocuk dÜŞÜnÜyorum ama 3 ÇocuĞu benİm 4 sene ÇocuĞum olmadı eŞİm İkİ kez amalİyat oldu benİm gİtmedİĞİm doktor kalmadı bende her ay test yapıyordum her ay aĞlıyordum ama rabbİm bana 4 senenİn sonunda bana bebeĞİmİ nasİp ettİ Çocukları Çok sevİyorum Şİmdİ 3 dÜŞÜnÜyorum 3 olduĞu halde sİtres yapıyorum sİzİ Çok İİ anlıyorum İnanın sİzİn İÇİn dua edİyorum en kısa zaman da İnŞallah bu topİkte hamİle kalmıyan olmaz rabbİm en kısa zamanda hayırlısını saĞlıklısını kucaĞınıza almayı nasİp etsİn
güzel dilekelr
in için tesekkurler canım

merhaba kızlar bugün keyifler nasıl , pln01 o konuyu bizede söylermisin nerde merak ettim hayat 34 önce senin mutlu haberini alırız insallah sen benden 3 gün adım öndesin.hayırlısı Allahtan.Arkaşlar bu arada ben bir sitede bulmuştum beraber olmadan önce bu ay biz işimle bunu okuduk.
Bismillahi Allahhümme cennibnaşşeytan ve ma rezektena. Anlamı sanırım Allahım bizi ve bizden olanı şeytandan uzak et koru. Nasipte varsa olur inşallah.yerimseniben

merhaba kızlar inşallah bekleyenler bekledilkeri zamanda kırmızı rengi görmezler...geçmişi okuken bayaa zaman geçmiş
bende kalkıp yemek falan yapacam ama içimden gelmiyor 4 gündür regl im oruç da tutmuyanıca isteksiz oluyo insan allahtan kocişim alayışlı

ırmakcım gecen 3 ay boyunca son günlerimi kendimi dineleyerek geçirdim ve hep hamile moduna girdim...kendini çok hazırlama ki hasta olmazsan sevincin müthiş olsun...rabbim kulu isteyince değil de vakti zamanı gelince veriyor bebeği... ama duam seninle

olabilirisn tabii
1-2 gün daha bekle devamı gelmezse test yaparsın hadi hayırlısı halk arasında üstüne görme dedikler şey oalbilir tıpta implanstasyon sırasındaki kanama diye geçiyor bilirsin sende

Back
X