Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kız normal adet gugunnden kaÇ gun gectı?
Yada gectımı yanı lısteye baktımda adın yok lıstede
ne bu yogunluk buarda 15gun hergun mumısafırn var kız 1er gun arayla yapsaydınya kendıne dınelnme payı olurdu
hem ne yapcn okadrmısafıre bee

evet canım ben daha yolun çok başındayım bu ay beşinci ayım olucak benimm yanlız diğer zamanlardan tek farkım yaşadığım mide sorunalrı niyetleşemiyorum bile :( her ay en başda hayale kapılmak yok dıyoruz ama işde olmuyor elınde değil insanın zaten umutlarımız olmadan da olmaz ve tabiki negatif sonuçla savaşmaya devam edicem bende ya çok seviyorummm ben siziiii yaaaa:enbuyukkk:hihoyyyt

bizde seni seviyoruz canım neler gelmiş başına öyle :delphin:
ne biçim insanlar varya :kızgın: şikayet etseydin bunları :mymeka:
nerde görülmüş birinin kanı bozuk:kızgın: sizin kafanız bazuk deseydin:mymeka:
ma vardır herşeyde bir hayır fisfisfis
mesela dünkü testte belli olmayacaktı sende hamile değilim diye ilaç içecektin zarar verecekti bebişe fisfisfis ama şimdi test yapınca gösterecek ve mutlu olacaksın a.s çünkü birgün bile önemli tahlillerde geç döllenme olabiliyor a.s

canım adetim 10 gün geçti ama bazen 1 ay bile olduğu oluyor pkolu olduğum için ama bu ay soğan kürü yapmıştım gecikmesini hiç beklemiyordum:çok üzgünüm:
misafirlerimde eşim dükkanı tadilat ettiriyorya arkadaşlarını elemanlarıa alıp yemeğe geliyor o yüzden bir gün gelin bir gün gelmeyin demek olmuyor canım :çok üzgünüm:

iyiyim kocişi bekliyorum bende gelmedi hala onunda sesi kısılmış millete bağırmaktan kaydirigubbakcemile3
kimse işini doğru yapmıyor diye söyleniyorkaydirigubbakcemile3

sen ne yapıyorsun sahurda ne var bakayım cokacimcoook
ya bende o kadar uğraşıyorum bir gram kilo veremedim yemekda yiyemiyorum hizmet iş güç birtek sahurda oturup yiyorum fisfisfis

ben sahura Özel bıŞey yapmıcam buugn Çorba avrdı akŞamdan eŞım onu yer bende kahvaltılık yerım bıdecay Öyle ıŞte

gulumburdayım bıyere kaybolmadım bakınıyom Ölekk da senın msjını bekelrken baıka yerlere bakıyom ıŞte
benımde mısafırım vardı bugun gercı mısafır de deĞıl annemler vardı ıftarda Şımıdedeuylum gelemdı oturuyom Öle ıŞte

ilk gün etli bezelye,fırında köfteli patates,pilav ,süzme mercimek,muhallebili kadayıf ,salata, çay
2 gün süzme mercimek, bamya yemeği,karnı yarık,patatespüresi,pilav,şekerpare,salata,çay
3gün yani bugünde domates çorbası,fırında tavuk,fırında biber dolma,amerikan salata,kıvırcık salata,şekerpare,çay

ay fırında tavuk çok güzel oldu misafirlerim tabak tabak yedi nasıl yaptığımıda sordu durdular çok lezzetliydicokacimcoook
bugünde domatesçorbası,kağıtta kebab,pilav,tramisu,salata ve çay yapıcammm cokacimcoook

amerkıan salata ne olakı kızz
ilk gün etli bezelye,fırında köfteli patates,pilav ,süzme mercimek,muhallebili kadayıf ,salata, çay
2 gün süzme mercimek, bamya yemeği,karnı yarık,patatespüresi,pilav,şekerpare,salata,çay
3gün yani bugünde domates çorbası,fırında tavuk,fırında biber dolma,amerikan salata,kıvırcık salata,şekerpare,çay

Back
X