• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aa bugun bende kağıt kebbaı yatım :)
mercimek çorbası plavsalata patlıcan ezme kadayıg-f vardı bendede
ay fırında tavuk çok güzel oldu misafirlerim tabak tabak yedi nasıl yaptığımıda sordu durdular çok lezzetliydicokacimcoook
bugünde domatesçorbası,kağıtta kebab,pilav,tramisu,salata ve çay yapıcammm cokacimcoook

ertesi günde yayla çorbası,zeytin yağlı taze fasulye,fırında etli patlıcan,tavuklu pilav,sütlü irmiktatlısı,salata,çay yapmayı düşünüyorum:asigim:

ayy nebilim amerikanmı fıransızmı ingilizmi makarnalı varya kaydirigubbakcemile3
ama ben amerikan diye biliyorum :kedi:

hee anladım canımm
kkda libyana varya onun patateslibi salata tarzı bıseyı var ondan yaptımbende gecn gunkumisafirlerıme begenıldı tavsıye edrım sanada bak ona istersen

ee nasıl olakı o ver abkam tarıfı cumartesi 6kişi bizle 8 3teçocuklu mısafirim var

vereyimde yap kız çok güzel oluyor kaşarlı kıtır pideylede servis yapıtım bayat pideleride değerlendirmiş oldum offf bayıla bayıla yedilerkaydirigubbakcemile3
eşim diyorki milletin evinde facia çıkmazsa iyidir karısına gidipte sen birşey beceremiyon demesinler diyor kaydirigubbakcemile3

yemekten sonra kız tatlılyla kaydirigubbakcemile3
birde benim zeytinyağlı taze fasulye tarifim var bak birgünde onu yap misafirlerin parmaklarını yesin işyerindeki elemanlar bayılıyor benim o yemeğime şakkıdı
sen beceririsin maşallah çok becerikli kızzsın baya yemek tarifi vermişsin

vereyimde yap kız çok güzel oluyor kaşarlı kıtır pideylede servis yapıtım bayat pideleride değerlendirmiş oldum offf bayıla bayıla yedilerkaydirigubbakcemile3
eşim diyorki milletin evinde facia çıkmazsa iyidir karısına gidipte sen birşey beceremiyon demesinler diyor kaydirigubbakcemile3

aa kaşarlı pide guzel fikir ben genelde börek yapıyorum yemegın yanına arasıcak gıbı oluyor anayemegı yetırıken insanalr beklemyıor

benim tarifim sulu değil ama çok güzel farklı zeytin yağlı şekerli sarmısaklı domatesli felan blogda var tarifi domates çorbasıda var ama o başka şekilde ben sana tarif veririm gene

Tamam canım bak bı lınk gÖndeıryom baksana msjhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=8737080&posted=1#post8737080

Back
X