kasım aşkım benimle kızlar....allahım isteyen herkese nasipetsin sağlıkla gelsinler inşlh........
ben adet oldum..diğer aya kaldı umutlar((
parpalm
kasım aşkım benimle kızlar....allahım isteyen herkese nasipetsin sağlıkla gelsinler inşlh........
Bende sürekli giremememe karşın aklı sürekli kadınlar kulübünde olanlardanım.Kasımda aşk başkadır umuduyla girdim kasım ayına fakat bende dün adet oldum.Oysaki iki hafta önce rahim filmi çektirmiş ve hiçbir sorun olmadığını öğrenerek daha da bir umutlanmıştım kasım ayı için.Rahim filmi sonrası 1-2 ay şansın daha fazla demişti doktorum ama bu ayda kısmet değilmş.Pazartesi adetimin 3.günü ve doktorum çağırdı.Sanırım bu ay artık yeter deyip aşılamaya geçicez.Geçen ay klomen kullanmıştım fakat yumurtam fazla buyumuş ve aşılama olamamıştım.İnşallah bu ay herşey yolunda gider de aşılamamı olur bebiş haberlerini alırım.Allah herkesin dileklerini tez zamanda nasip etsin...
Kızlar benimde yarın öbür gün adet günüm çok heyecanlıyım ateşim yarına düşerse zaten ne olucağı belli
3872a2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hamıle olan varmı aramızda ?
benım silik çizgi göründü bakalım 2 3 gün daha bekleyelım inş hayırlısı olur
Kızlar ben adet oldum 11 Kasımda canım çok sıkıldı o yüzden gelmedim ateş ölçme yöntemini ve ovulasyon testlerini kullanmayacam bir süre oluruna bırakıcam fazla kafaya taktığım için stresden olmadığını düşünüyorum. Halvet günlerini bile proğramlıyorum olmuyor işte plana proğrama uymuyor. Eşimle tatile çıkıyoruz haftaya kafamı boşaltıp öyle dönmeyi arzuluyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
kızlar hamıle olan varmı aramızda ?
benım silik çizgi göründü bakalım 2 3 gün daha bekleyelım inş hayırlısı olur
ayy canım ya çok üzüldüm ateş tablon çok iyi gidiyodu bende senden ümitliydim valla....
mesajını görünce tamam güzel haberi alıcam dedim kendime...
olayınca olmuyo biraz ara verip uzak kalmak en iyisi galiba haklısın.
uzaklaş şöle bi kafanı dinle canım...
ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim senin kullandıklarından..
işe yararmı bilemem...olmadı bende bi ara kk dan uzak kalıp kafamı dinlicem.
biraz stres yapıp kasıyoruz kendimizi sanırımm...
hakkımızda hayırlı olan olsun canım...
merakta bıarakma beni tamam canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?