Kasımda Aşk Başkadır...

Kizlar poziffffffff:)))) 3 Taney test yaptim silik çikiyo ama hemen çikiyor kan testi yaptirdim yarn öğlen Sonucu alicam inşallah doğrudur... Bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah

Kizlar poziffffffff:)))) 3 Taney test yaptim silik çikiyo ama hemen çikiyor kan testi yaptirdim yarn öğlen Sonucu alicam inşallah doğrudur... Bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah

hayırlın olsun canımm gözün aydın bat ne zamandı

hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşeallah
çok sevindim
ne güzel hamişler artıyor

natagam

Tebrik ederim. Mutluluğun daim olsun inşallah. Bizler de görürüz inş çift çizgiyi.
BUarada doktora gttm antibiyotik +3 ilaç verdi. Adetin gecikirse kullanmazsın dedi. Kararsız kaldım. Bugünden başlasam mı yoksa yarın öbürgün kırmızıları görürsem mi başlıyım???

1.gün 35,9
2.gün 36
3.gün 36,2
4.gün 36
5.gün 36,1
6.gün 35,9
7.gün 36
8.gün 35,9 ***
9.gün 36
10.gün 36 ***
11.gün 36,1
12.gün 36 ***
13.gün 36,1
14.gün 36,1 ***
15.gün 36(1saat önce ölçtüm saati ayarlamayı unutmuşum)
16.gün 35,9 ***(bugün ben 5te uyandım eşim yüzünden çok üşüyerek uyandım ölçtüm 35,9 çıktı 5,30falan anca uyuduysam 7de ölçtüm tekrar 36,4 ama bu kez de yandım ateş içindeydim çok kalındı üstüm 5 dakika sonra 36,3 tü çık işin içinden çıkabilirsen sanırım ben 35,9 u dikkate alıcam )akıntı başlıyor gibi artık
17.gün 35,9 *** akıntıyı hissettim iyice
18.gün 36,3 yani ben yumurtladımmı? ama ben 2 gündür kendiliğimden uyanıyorum 6 falan oluyor saat ölçüyorum artık çünkü daha sonra hep kıpır kıpır bir uykum oluyor ve 7 de kalkıyorum zaten bugün ççok sıcaktım kalkınca acaba üzerimin örtüsüyle alakalı çok değişirmi ateş ??? acil cvp işteyim merak içindeyim

kızlar çok acayip ki bugün:
19.gün 35,9 ateşim ben yumurtlamadım sanırım bugünde acil çalışmamız lazım ama benim akıntım gayet iyiydi ??? anlamıyorum
kızlar bir yorum lütfen

Hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah kanda da güzel bir değer yakalayacaksın şimdiden hayırlı olsun yarın da mutlaka bize haber ver canım

Hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah kanda da güzel bir değer yakalayacaksın şimdiden hayırlı olsun yarın da mutlaka bize haber ver canım

tabiki veririm cnm...uğurlu geldi burası bana bu ayy:)geçen senede kasım ayında öğrenmiştim ama bebeişimin kalbi atmamıştı aldırmak zorunda kalmıştım:) yine kasım mutluluk,korku butun duyguları yaşadım bugün

amin canım. çok saol. canım bence içme bende çok ağır grip oldum 2 gün yattım.ama antibiyotik almadım.. bol meyve,bitki çayları idare ettim.bugünde sırf antibiyotik alsammı diye yaptım testi...bence bekle biraz cnm

Burası bize de uğurlu gelir inşallah
Canım hiç aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma sakın olumlu düşün bebeğinin sana tutunduğunu ve büyüdüğünü hayal et

Burası bize de uğurlu gelir inşallah
Canım hiç aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma sakın olumlu düşün bebeğinin sana tutunduğunu ve büyüdüğünü hayal et

inşallah canm biran önce çift çizgiler gelir inşallah...saol cnm yaa öle düşünmeye çalışıyorum...biraz daha rahatım...sabaha nazaran...:)))isteyen herkesin göbüşleri bebeile dolsun inşallah...

Buralarda olan arkadaşlarım var mı kızlar napıyorsunuz batları gelen arkadaşlarım son durumunuz nedir????

Masumiyet
Buralarda olan arkadaşlarım var mı kızlar napıyorsunuz batları gelen arkadaşlarım son durumunuz nedir????

Benim kahverengiler gelmeye başladı.kırmızıya dönerler yakında.gelmedi hediyem..yılbaşına artık

Selam arkadaşlar
Bende beklemedeyim valla dpo 7 daha çok günüm var şimdilik ateşim güzel bakalım son iki gün ne olucak :26:

slm kızlar....
yarın bayram ve biz bugünden annemlerin yanına memleketime gidiyoruz.
10 kasımda da yengem doğum yapacak ancak sonra dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa....
ozmana kadar da buraya giremeyeceğim.
şimdiden herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
bol bol dua edelim bu gün ve yarın allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşeallah.....

iyi bayramlar canim
insallah bayram hediyemiz gelecek bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…