Kizlar poziffffffff:)))) 3 Taney test yaptim silik çikiyo ama hemen çikiyor kan testi yaptirdim yarn öğlen Sonucu alicam inşallah doğrudur... Bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah
hayırlın olsun canımm gözün aydın bat ne zamandı
Kizlar poziffffffff:)))) 3 Taney test yaptim silik çikiyo ama hemen çikiyor kan testi yaptirdim yarn öğlen Sonucu alicam inşallah doğrudur... Bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah
hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşeallah
çok sevindim
ne güzel hamişler artıyor
natagam
Hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah kanda da güzel bir değer yakalayacaksın şimdiden hayırlı olsun yarın da mutlaka bize haber ver canım
Tebrik ederim. Mutluluğun daim olsun inşallah. Bizler de görürüz inş çift çizgiyi.
BUarada doktora gttm antibiyotik +3 ilaç verdi. Adetin gecikirse kullanmazsın dedi. Kararsız kaldım. Bugünden başlasam mı yoksa yarın öbürgün kırmızıları görürsem mi başlıyım???
tabiki veririm cnm...uğurlu geldi burası bana bu ayy:)geçen senede kasım ayında öğrenmiştim ama bebeişimin kalbi atmamıştı aldırmak zorunda kalmıştım:) yine kasım mutluluk,korku butun duyguları yaşadım bugün
Burası bize de uğurlu gelir inşallah
Canım hiç aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma sakın olumlu düşün bebeğinin sana tutunduğunu ve büyüdüğünü hayal et
Masumiyet
Buralarda olan arkadaşlarım var mı kızlar napıyorsunuz batları gelen arkadaşlarım son durumunuz nedir????
Buralarda olan arkadaşlarım var mı kızlar napıyorsunuz batları gelen arkadaşlarım son durumunuz nedir????
günaydınn canımm ben hala beklemedeyimmm bugün test yapıcamm bakalımm artık sonuçları bildiririm
slm kızlar....
yarın bayram ve biz bugünden annemlerin yanına memleketime gidiyoruz.
10 kasımda da yengem doğum yapacak ancak sonra dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa....
ozmana kadar da buraya giremeyeceğim.
şimdiden herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
bol bol dua edelim bu gün ve yarın allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşeallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?