Kasımda Aşk Başkadır...

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine bencede sabret ilaç alımı konusunda allah yardımcın olsun

1.gün 35,9
2.gün 36
3.gün 36,2
4.gün 36
5.gün 36,1
6.gün 35,9
7.gün 36
8.gün 35,9 ***
9.gün 36
10.gün 36 ***
11.gün 36,1
12.gün 36 ***
13.gün 36,1
14.gün 36,1 ***
15.gün 36(1saat önce ölçtüm saati ayarlamayı unutmuşum)
16.gün 35,9 ***(bugün ben 5te uyandım eşim yüzünden çok üşüyerek uyandım ölçtüm 35,9 çıktı 5,30falan anca uyuduysam 7de ölçtüm tekrar 36,4 ama bu kez de yandım ateş içindeydim çok kalındı üstüm 5 dakika sonra 36,3 tü çık işin içinden çıkabilirsen sanırım ben 35,9 u dikkate alıcam )akıntı başlıyor gibi artık
17.gün 35,9 *** akıntıyı hissettim iyice
18.gün 36,3 yani ben yumurtladımmı? ama ben 2 gündür kendiliğimden uyanıyorum 6 falan oluyor saat ölçüyorum artık çünkü daha sonra hep kıpır kıpır bir uykum oluyor ve 7 de kalkıyorum zaten bugün ççok sıcaktım kalkınca acaba üzerimin örtüsüyle alakalı çok değişirmi ateş ??? acil cvp işteyim merak içindeyim:26:

canım sen 16. gün yumurtlamışşın bence.....
örtüyle çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama bilemem....

canım sen 16. gün yumurtlamışşın bence.....
örtüyle çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama bilemem....

fıstığım ama 17,günde 35,9 ??? yani yumurtlayınca ateş artıyorya benim bildiğim ondan sordum ??? sen neden öyle dedin??:26:

Canım bencede sen 17.gün yumurtlamışsın ateşinden öyle anlaşılıyor ateşinin durumu üstünü örtmenle falan alakası yok merak etme bazen yatak içindeyken bende erken uyandığım oluyor özellikle çok sıkışıyorum ama inatla 6.30 a kadar dayanıyorum yatakdan kalkmıyorum ilk ölçtüğün ateşi her zaman için dikkate alacaksın

sağol fıstığım senin nasıl durum dpo kaç??

sağol fıstığım senin nasıl durum dpo kaç??

Canımm yaa daha çok zamanım var bekleme günleri çok sancılı oluyor biliyorsun fazla strese girmemeye çalışıyorum ama yine de aklımdan pek atamıyorum DPO 5 on günüm daha var

ayşenur çok geçmiş olsun yeni gördüm tez zamanda iyileşirsin inşallah

çok sağol canım henüz iyileşemedim.bugün gerçekten zor geçti
son olarak doktora gittim hamile olma ihtimalim var
ona göre ilaç verseniz dedim.
antibiyotik ve parol verdi....
antibiyotikte kararsızım ama parol içtim
inşallah bebiş varsa bişi olmaz...
evde bide çocuk olunca öle yatıp dinlenilmiyo kiii
yesin istiyo oynasın istiyo ...istiyo da istiyoooo
canım kızım kıyamam.
'annecim ben hasta oldum başım çok ağrıyo dedim.geldi alnımdan öptü.anne geçer ben öptüm dedi.'

ayşenur geçmiş olsun...bende seninle aynı durumdayım...antibiyotik almadığım için uzadıda uzadı hastalık...portakal,mandalina greyfurt yemekten bi hal oldun valla...ama doktor verdiyse sıkıntı olmaz herhlde...

inşallah olmaz canım ya gerçi bebeiş varmı belli dedğil ama umut dünyası işte...
her ihtimale karşı temkinli olmak lazım....

Kızlar nasılsınız?
Ben pek giremiyorum internete biraz sıkıntımız var bu konuda arada cepten giriyorum. Sizlerle daha sık konuşmak istiyorum ama işte internet sıkıntısı bir kaç gün annemdeyim burada girmeye çalışıcam. Batları gelen arkadaşlarımda durumlar nedir? Bi bize geri dönüş yapsalardı iyi olurdu :44::44::44::44:

iyilik hamdolsun hastalığım dışında bişi yok şükür...
bugün daha iyiyim ama çok şükür....

yasib te daha kırmızılar gelmemiş beklemede....
diğerlerinden haber yok.....canım....

iyilik hamdolsun hastalığım dışında bişi yok şükür...
bugün daha iyiyim ama çok şükür....

yasib te daha kırmızılar gelmemiş beklemede....
diğerlerinden haber yok.....canım....

Canım yaa doktor sana antibiotik vermiş ona şaşırdım iyi ki sen onu dinlememişsin ne bileyim böyle zamanlarda daha temkinli olmak lazım sen yine doğal yollarla geçirmeye çalış hastalığını ne olur ne olmaz

valla verdi gıcık bişidi zaten.ben cesaret edip içmedim tabii
doğal yollarla geçer inşeallah....
haklısın ne olur ne olmaz....:44:

valla verdi gıcık bişidi zaten.ben cesaret edip içmedim tabii
doğal yollarla geçer inşeallah....
haklısın ne olur ne olmaz....:44:

Canım sen bakma doktorlara hepsi en doğruyu biliyor diye bir kaide yok bazıları bizi başından savmak için öyle bir iki ilaç yazıp gönderiyorlar sen yine kendi doğal yollarına başvur

Merhaba arkadaşlar,batıma 1-2 gün var. Ben de hafiften karın ağrısı başladı.Adet zamanı başlangıcı gibi.Kırmızılar yakındır.bugün bende doktora gidiyim diyorum.öksürmekten karın kası yaptım. ilaç alrım adet olunca içerim diyorum artık...herkese sağlıklı, bebişli günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…