Kasımda Aşk Başkadır...

böyle bir film var galiba izlemiştim
çok hoşuma gitmişti de böyle bir topik olacağını tahmin etmemiştim

valla ne yalan söliliym bu isim altında ben de topic açmayı düşünmüştüm ama kankam önce davranmış...hemen abone oluoyrum.benim bu ay biraz zor ama napalım..eşim şehir dışında arada bi gelebilecek..onun geldigi günlere tutarsa ne ala ))

Bende seni arıyordum ateş ölçmeye yazdım hoş geldin canım da ateş tablon nasıl ki? Umudumuzu kasıma taşıdık iste hayırlısı olsun minikk kuşum

merhaba kızlar.
benim 27 aylık bir kızım var.
bu ay korunmayı bırakıp inşallah hamiş kalmak istiyorum...
bat 11 kasım.
bakalım inşallah Allah hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile bir evlat nasip eder bu ay ...

topiğin hayırlı olsun tatlım inşallah bu ay topiğindekilerde sende hamile kalırsınız tabi bende dahil..ben hala eylülde kaldım batı bekliyorum..

ateş takibi yapıyorum 25.günümdeyim safak 5...liste yapacaksan benide eklermisin

Allah bagislasin evladını canım inşallah ikinciye de tez vakitte kavuşursunuz topigim sana uğurlu gelir

Eklerim tabi de inşallah eklememe gerek kalmaz tatlım
Hadi az kalmış gunün hakkında hayırlısı olsun

masumcum nerelerdesin????seni bekledim bekledim kaçırdım galiba. :-((((

Allah bagislasin evladını canım inşallah ikinciye de tez vakitte kavuşursunuz topigim sana uğurlu gelir

inşeallah canım hem bana hem hepimize uğurlu gelir...

ben ateş takibi falan yapmadım hiç ama sadece yumurtlama günlerine dikkat etmeye çalışıyorum....
Allahın izniyle olur inşeallah

inşeallah canım hem bana hem hepimize uğurlu gelir...

ben ateş takibi falan yapmadım hiç ama sadece yumurtlama günlerine dikkat etmeye çalışıyorum....
Allahın izniyle olur inşeallah

Ateş ölçme yöntemi harika bisey yumurtlama gunünü saptama acısından ben 2 aydır Ölçüyorum doğru netice veriyor bı Ovulasyon testleri ikisini birlikte kullanmakta fayda var şansımız artar

kızlar beni de alın aranıza...bugün 4 .günüm adette ..ateş ölçme yöntemini ben de denemek istiyorum ilk gün başlanıyo galiba ama ben yarın başlasam geç kalmış olur muyum..dijital termometre var koltuk altından mı dil altından mı ölçsem ..?????

kızlar benim sol kasığımda sancı şeklinde ağrı var ara sıra...
bugün daha 7. gün .yumurtlama olabilirmi???

merhabalar bayanlar ..Uzun zamandır kkya üyeyim bu konu başlığını görünce yazmak istedim.
Benim yumurtalarım gelişmiyormuş..Klomen kullanıyorum 2 aydır bişe yok adetimi oldum bu haftada dr. gidicem bakalım yumoşlar ne durumda die inş. büyümüştürler..

Yarında başlasan olur canım dijital ateş ölçerler dil altından her gün aynı saatte 6-8 arası olceceksin en az 3 saat uykuyla hiç yatakdan kalkmadan olceceksin canım not et ateşini fertilityfriend sitesine üye ol yine yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…