Kasımda Aşk Başkadır...

Dr dışında neler yapıyorsunuz kızlaar ben aylar sonra tekrar ateş ölçmeye başladım.Birde bal tarçın olayına giriştim bakalım yumoşlara iyi gelecekmi gerçektende

bende ateş ölçüyorum bu ay senin bat ne zaman nasıl gidiyor ateşin canım

bende ateş ölçüyorum bu ay senin bat ne zaman nasıl gidiyor ateşin canım

BAT 10/11 kasımm cnm...Daha ölçmeye başlayalı 2 gün olduHiçbişey yapmıcam dedim yine dayanamadım..2 gündür 36,0 ateşim..Ovulasyondan sonra yükselir ve bir dahada düşmez umarım

hoşbulduk, yeni topic hayırlı olsun.umarım hepimize uğur getirir bizler de alırız bebişlerimizi kucağımıza

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn

Dr dışında neler yapıyorsunuz kızlaar ben aylar sonra tekrar ateş ölçmeye başladım.Birde bal tarçın olayına giriştim bakalım yumoşlara iyi gelecekmi gerçektende

iyi akşamlar şekerlerrrr ben de varımmmmm

Kızlar hoş geldiniz topiğime inşallah kasım ayı bize bayram hediyemizi getirecek hep birlikte mutluluğumuzu paylaşıcaz

iyi akşamlar şekerlerrrr ben de varımmmmm

Kızlar hoş geldiniz topiğime inşallah kasım ayı bize bayram hediyemizi getirecek hep birlikte mutluluğumuzu paylaşıcaz

merhaba kızlar
kasımda aşk başkadır inşlh da öyle olur hepimiz için.
Bizde ilk bu ay denemelere başlıcaz

Bir listemiz varmı bilmiyorum ama bat 15 kasım bakalım kısmet...

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kasımda aşk başkadır inşlh da öyle olur hepimiz için.
Bizde ilk bu ay denemelere başlıcaz

Bir listemiz varmı bilmiyorum ama bat 15 kasım bakalım kısmet...

Liste oluşturucam evet sende hoş geldin canım umarım bebişin seni fazla bekletmez

Ahh arkadaşım ne güzel söyledin bayram hediyesi olcak bebişlerimiz bize

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün riskli haftada son günümdü çalışmaları bitirdik hayırlısıyla artık beklemeye başlıyoruzz

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün riskli haftada son günümdü çalışmaları bitirdik hayırlısıyla artık beklemeye başlıyoruzz

Benim adetimin 5. günü bitti gibi daha çalışmalara başlayamadık bugün ovulasyon testlerim geldi başlayacaz yakında çalışmalara hayırlısı bakalım

seninde heyecanlı günlerin başlamış beklemek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…