merhabalar bayanlar ..Uzun zamandır kkya üyeyim bu konu başlığını görünce yazmak istedim.
Benim yumurtalarım gelişmiyormuş..Klomen kullanıyorum 2 aydır bişe yok adetimi oldum bu haftada dr. gidicem bakalım yumoşlar ne durumda die inş. büyümüştürler..
merhabalar bayanlar ..Uzun zamandır kkya üyeyim bu konu başlığını görünce yazmak istedim.
Benim yumurtalarım gelişmiyormuş..Klomen kullanıyorum 2 aydır bişe yok adetimi oldum bu haftada dr. gidicem bakalım yumoşlar ne durumda die inş. büyümüştürler..
kızlar benim sol kasığımda sancı şeklinde ağrı var ara sıra...
bugün daha 7. gün .yumurtlama olabilirmi???
Yarında başlasan olur canım dijital ateş ölçerler dil altından her gün aynı saatte 6-8 arası olceceksin en az 3 saat uykuyla hiç yatakdan kalkmadan olceceksin canım not et ateşini fertilityfriend sitesine üye ol yine yardımcı olurum
merhaba arkadaşlar benimde umudum kasımda bat 3 kasım çalışmalar devam ediyor bizde bakalım artık hayırlısı hepimiz için : )
günaydın kızlar....
İyiyim cnım sağol sen nasılsın?
masumcum özledim seniiiii
Hoş geldin tutturucaz inşallah canım Kasım ayına
Yaptımmm Olduu
Kızlar umudumuzu kasım ayına taşıdık. Haydi gelin sizler de bizimle birlikte yeni döngümüzde heyecanlarımızı, belirtilerimizi birlikte paylaşalım...
Slm arkadaşlar bende umudunu Kasım ayına taşıyanlardanım.Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah..Meleklerimizi gönderir
inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?