KASIMDA ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR

boncuk007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
31
13
3
35
merhaba kızlar,
ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum 28 kasımda.
adetime 3 var şuan sabah hem hızlı gösteren testten hemde diğer kaset testten aldım yaptım
herhangi bişey yok göremedim kendi kendime hayalet çizgi görüyor gibi oluyorum .
bu 2.denememdi sanırım olmadı bu ayda.
benim gibi olanlar varmı,yada ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi?

merhaba kızlar,
ikinci kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum 28 kasımda.
adetime 3 var şuan sabah hem hızlı gösteren testten hemde diğer kaset testten aldım yaptım
herhangi bişey yok göremedim kendi kendime hayalet çizgi görüyor gibi oluyorum .
bu 2.denememdi sanırım olmadı bu ayda.
benim gibi olanlar varmı,yada ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi?
Ben genelde iğneden 17 gün sonra adet olurum hatta hiç şaşmadı diyebilirim🤣

Kizlar merhaba bende bu ay 9 aralikta catlatma ignesi oldum. Sonuc: Hamileyim 🥰

Kacıncı gun test yaptın canım birde belirti ney idi acaba bende 18 aralıkta vurundum ama hala adet görmedim bugun

Ben 10. Günden sonra hergün test yaptım belirtim hiç yoktu canım igneyi olduğumuz günü sayarsak 13. Saymazsak 12. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm aynı gün beta da 10.11 cıktı 2 günde bir iki katı arttı.
Bence adet olmadıysan bebiş olabilir test yapmadın mi 16. Günün bugün kesin çıkar idrarda veya kanda

Ben 10. Günden sonra hergün test yaptım belirtim hiç yoktu canım igneyi olduğumuz günü sayarsak 13. Saymazsak 12. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm aynı gün beta da 10.11 cıktı 2 günde bir iki katı arttı.
Bence adet olmadıysan bebiş olabilir test yapmadın mi 16. Günün bugün kesin çıkar idrarda veya kanda
Test yaptım ama cok cok silik cıktı bugun 18 gunum ama adet olmadım henüz

Çok silik se vardır birşeyler bence :) bence yarın beta hcg yaptirmalisin

Bende aralık ayında 2. Klomen ve çatlatma iğnesini kullandım reglime 3 gün var hiç bir belirtim yok ilk kullandığımda kasık ağrım faalan çok olmuştu bu ay giç ağrı sızı belirti yok ☹️

Back
X