Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

arkadaşlar,çay tüketimi sakıncalımı acaba,ben tümgün masa basında olduğum için tek aktivitem olan çay olayını baya abartılı içiyorum.Doktorların bu konuda tavsiyeleri neler

Canım ÇAY demir i bağlıyor kansizliga sebep oluyor bu dönemde de böyle bişey olmaşı hem bize hem bebeğimize zarar verebilir o yuzdrn xok açık içmek lazım

arkadaşlar,çay tüketimi sakıncalımı acaba,ben tümgün masa basında olduğum için tek aktivitem olan çay olayını baya abartılı içiyorum.Doktorların bu konuda tavsiyeleri neler

valla bende en az 5 bardak içiyorum büyük bardak ,eve gidiyorum birde evde eşimle içiyorum ,birde buranın stresi maşallah çileden çıkıyorum şuanda kafama huni takıp gezesim var

Kızlar uzmanlar gunde enfazla 5 bardak cay onerıyorlar onun da acık olması sartıyla. Vucutta demır emılımını azalttagı ve kansızlık yaptıgı ıcın cok fazla ıcınılmesı onerılmıyor...

Ben gunde sadece 2 bardak acık cay ıcıyorum, kahveyi ve asitli içkileri kestim. Lekem vardı prolutondan sonra cok sukur dordu )) yarın kontrolumuz var inşallah kalb atışını duyarız

Ben gunde sadece 2 bardak acık cay ıcıyorum, kahveyi ve asitli içkileri kestim. Lekem vardı prolutondan sonra cok sukur dordu )) yarın kontrolumuz var inşallah kalb atışını duyarız

İnş canım ya bendr yarın gideceğim dr a 6+0 olacağız ama kalp atışı için erken sanırım keseyi ancak görürüz

Vallahi ben su icin bar bardağı kullanyrm kana kana içiyorum 3ltreyi geciyordur kesin zaten 50lik bardak 4 bardaktan fazla iciyorm gecede 2pardak İHH'm missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…