arkadaşlar,çay tüketimi sakıncalımı acaba,ben tümgün masa basında olduğum için tek aktivitem olan çay olayını baya abartılı içiyorum.Doktorların bu konuda tavsiyeleri neler
arkadaşlar,çay tüketimi sakıncalımı acaba,ben tümgün masa basında olduğum için tek aktivitem olan çay olayını baya abartılı içiyorum.Doktorların bu konuda tavsiyeleri neler
valla bende en az 5 bardak içiyorum büyük bardak ,eve gidiyorum birde evde eşimle içiyorum ,birde buranın stresi maşallah çileden çıkıyorum şuanda kafama huni takıp gezesim var
Ben gunde sadece 2 bardak acık cay ıcıyorum, kahveyi ve asitli içkileri kestim. Lekem vardı prolutondan sonra cok sukur dordu )) yarın kontrolumuz var inşallah kalb atışını duyarız
2 aylik en uygunu doktor oyle dedi 1 ay sonra duycez bakalim.benimkini 7 haftalıkken dinledik 3 ay geç değil mi?
Cin takvimi Rus takvimi de söylüyor inanmayın :))))http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/deneme-asamasinda.859044/ kızlar suraya bi bakın :)
Cin takvimi Rus takvimi de söylüyor inanmayın :))))
Vallahi ben su icin bar bardağı kullanyrm kana kana içiyorum 3ltreyi geciyordur kesin zaten 50lik bardak 4 bardaktan fazla iciyorm gecede 2pardak İHH'm missss
İHH ne canım bunu ılk kez duyfum
Maksat eğlenmek yaa:)))
Klavye öyle yazmısss ohhh miss demek istedimİHH ne canım bunu ılk kez duyfum
Ohh miss demek istemis canım :)))
Evet yanlış yazdmmmOhh miss demek istemis canım :)))
sen yarın sabahmı gideceksin cnm?
canım pet sıselerı kullanmanı cok onermem saglıklı olmuyorlar sureklı aynı sıseyı kullanmak.. Kullanabılıyorsan Cam sise kullan daha sağlıklı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?