Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum belki yağlardan kullanırım zeytin yağı bunların çok önleyeceğini sanmıyorum derinin esnekliğiyle ilgili suya gelince bende içemiyorum.

hiç sormayın kızlar yaaaa . günde 10 bardak sıvı tüketilmeli diyo. bu imkansız ben 5 i zor buluyorum. siz içebiliyorsmusunuz

ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum belki yağlardan kullanırım zeytin yağı bunların çok önleyeceğini sanmıyorum derinin esnekliğiyle ilgili suya gelince bende içemiyorum.

Tabi ya deri yapısıyla da ilgisi var ama ben yinede Bebe yağı kullanmayı düşünüyorum bi de kakao yağı oneriyorlar

Sancin yoksa belki ondan ilac vermedi canim benim asiri sancim da vardi baska bi doktora daha gorun sen eger dinlendigin halde gecmezse
hala geçmedi 1 2 damla geliyo yine kahverengi.birazcık sancım oluyo çok az o da bilmiyorum ya

Herkese merhaba dün giremedim sayfaya ben salı akşamı betahcg yaptırdım 4441.17 çıktı değerim doktora henüz gitmedim sata göre 5+5 görünüyor bugün itibariyle

hiç sormayın kızlar yaaaa . günde 10 bardak sıvı tüketilmeli diyo. bu imkansız ben 5 i zor buluyorum. siz içebiliyorsmusunuz

ben masamda su sısesı tutuyorum ve gozumun onunde oldugu ıcın sureklı ıcıyorum Isyerınde en az 2, 5 lt ıcmıs oluyorum.Ayrıca telefonlarda appler var su ıcmenızı hatırlatıcak oyle bırsey kurabılırsınız

bende günlerce su içmesem aklıma gelmez ama ilk hamileliğimde 0,5 litrelik su şişelerini gözümün önüne koydum koydum içtim midem bulanıyodu artık bugün tekrar başladım su içmeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…