ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum belki yağlardan kullanırım zeytin yağı bunların çok önleyeceğini sanmıyorum derinin esnekliğiyle ilgili suya gelince bende içemiyorum.Yaa sorma karnimiz burnumuzda:)))
ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum belki yağlardan kullanırım zeytin yağı bunların çok önleyeceğini sanmıyorum derinin esnekliğiyle ilgili suya gelince bende içemiyorum.
ben çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum belki yağlardan kullanırım zeytin yağı bunların çok önleyeceğini sanmıyorum derinin esnekliğiyle ilgili suya gelince bende içemiyorum.
hiç sormayın kızlar yaaaa . günde 10 bardak sıvı tüketilmeli diyo. bu imkansız ben 5 i zor buluyorum. siz içebiliyorsmusunuz
Valla ben fena sayilmazdim aslında şu konusunda bakalım bundan sonra nasik olxak
ben günde maximum 3-4 bardak içebiliyorumValla ben fena sayilmazdim aslında şu konusunda bakalım bundan sonra nasik olxak
hala geçmedi 1 2 damla geliyo yine kahverengi.birazcık sancım oluyo çok az o da bilmiyorum yaSancin yoksa belki ondan ilac vermedi canim benim asiri sancim da vardi baska bi doktora daha gorun sen eger dinlendigin halde gecmezse
Merhaba güzel anne adayları bende kasımda. Öğrendim miniğimi saglıkla kucaklarımıza alırız inşeallah
Canım 5+5 i nasıl hesapladın bi ben yapamıyorumHerkese merhaba dün giremedim sayfaya ben salı akşamı betahcg yaptırdım 4441.17 çıktı değerim doktora henüz gitmedim sata göre 5+5 görünüyor bugün itibariyle
hiç sormayın kızlar yaaaa . günde 10 bardak sıvı tüketilmeli diyo. bu imkansız ben 5 i zor buluyorum. siz içebiliyorsmusunuz
gebelik hesaplama diye netten arattırdım gebelik.org sanırım son adet tarihini yazıyosun orda yazarCanım 5+5 i nasıl hesapladın bi ben yapamıyorum
Sen baska bi doktora daha git canim hic olmazsa icin rahat etsin. Bide bol bol dinlen agir is yapmahala geçmedi 1 2 damla geliyo yine kahverengi.birazcık sancım oluyo çok az o da bilmiyorum ya
ben masamda su sısesı tutuyorum ve gozumun onunde oldugu ıcın sureklı ıcıyorum Isyerınde en az 2, 5 lt ıcmıs oluyorum.Ayrıca telefonlarda appler var su ıcmenızı hatırlatıcak oyle bırsey kurabılırsınız
bende güvenmiyorum o testlere yaptırmak istemiyorum ama doktorum isteyecek büyük ihtimalle.ben tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum . 12 yaşında kızım var ondada yaptırmadım.
günde kaç bardak içebiliyorsun cnm
Canım 5+5 i nasıl hesapladın bi ben yapamıyorum
yaa canım bi türlü anlamadım 29 ekim di :)Canım sat a gore hesaplamis işte senin sat kacti:)
yaa canım bi türlü anlamadım 29 ekim di :)
yaa canım bi türlü anlamadım 29 ekim di :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?