Kasinmaktan kafayı yicem başına gelen varmı acil yardım :(((

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba kızlar lazerin 2.seansindan sonra lazer yaptırdığım bölgeler aşırı kaşınmaya başladı öyle tatlı kasiniyor ki resmen yedim yara içindeyim

Önce kabariyor sonra asiri kasinti oluyor yaralari bile hala kasiniyor kanadı çok zor durumdayım

Neyse lazerdendir dedim kale almadım sonra lazer yaptirmadigim bolgeler de aşırı kaşınmaya başladı şuan tüm vücüdum kasiniyor saclarimin arasından kulagimin icine kadar dün yüzümde de kabarcıklar çıkınca eşim acile götürdü hiç tahlil yapmadan alerji olmuşsun dedi kortizon iğne yapti ama hala kasiniyorum bi faydası olmadı bn ne yapcam yüzüm delik deşik olmadan yardım edin başına gelen oldu mu bepanten sürüyorum onunda faydası olmadi kafayı yicem ya

Kaşıntı ve kızarıklık tüm vücudunuzda ise acile gidip tekrar allerji iğnesi yaptırmanız da fayda var.
Hafta içi de cildiye doktoruna gidersiniz.
Hafta ici bi gelse pazartesi gideceğim cildiyeye dediğiniz gibi tekrar iğne yaptırmakda fayda var

Kaşınan yerlere elma sirkesi sürerseniz pamukla belki fayda eder .
Geçmiş olsun .
Bir bardak suya bir çorba kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı tuz ekleyip karıştır, kaşınan yerlere pamuk yardımı ile sür. Tatil biter bitmez de yeniden doktora git.
Teşekkürler kızlar ewde sirke var hemen deniycem ama karbonat yok onun yerine kabartma tozu olur mu acaba

duw aldinmi kawintiyi onluyor bazen biden ben cocuklara sipirt suruyorum turkce nasil bilmiyorum alkol
duw aldinmi oda iyi gelir sabunla falan ben cocuklari yapmiwdim faydasini gormuwtum

duw aldinmi kawintiyi onluyor bazen biden ben cocuklara sipirt suruyorum turkce nasil bilmiyorum alkol

duw aldinmi oda iyi gelir sabunla falan ben cocuklari yapmiwdim faydasini gormuwtum
alkol derken eczanede oluyor iyne vurarken suruyorlar alkol icerekli ilac gibi birwey mikroplarida olduruyor ama sana yan etki yaparmi bilmiyorum burayada yazdim yasakmi bilmiyorum

momecon pomat al eczaneden .ama devamlı kullanma 3günde bir sür ara ver .bagımlılık yapmasın vücut . asırı faydalı kesnlikle tavsiye ederim denenmiştir .

Duş yüz kere aldım yaklaşık 15 gündür çekiyorum bu derdi ya gerçekten git gide yayilarak kasinmalar artıyor kendimı sıkıyorum kasimamak için yoksa yara oluyo ne yapcam bilmiyorum sirke de fayda etmedi ama kurudukca sürmeye devam ediyorum allahım sen sabır ver alkol nerden buluyum canım ya çok zor

momecon pomat al eczaneden .ama devamlı kullanma 3günde bir sür ara ver .bagımlılık yapmasın vücut . asırı faydalı kesnlikle tavsiye ederim denenmiştir .
Kaşıntı için mi bu canım faydası olur umarım yarın bunuda sorayım eczacıya allah razı olsun

Sirke ile falan uğraşmak yerine gidip acile hem allerji iğnesi yaptırıp hem de doktora allerji hapı ve kremi reçete ettirseniz daha iyi olmaz mı?
Sirke ve alkol belki cildi tahriş edebilir
Dün gittik ya iğnenin faydası biraz geç oluyormuş doktor öyle söyleyince bugün dişimi sıkıp yarında aynı olursam gitcem gündüz fayda etti sandım şuan yine çıldırdı kaşıntı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…