Cildiye ye mi kadın doğuma mi gittin canım, lac haftalık hamilesin, kan aldılar mi.Canım benimde karnımda bacaklarımda ve boynumda oluyodu psikolojik alerjiydi hamile oldugum icin ilac da kullanamıyodum kolonya sürme alkol daha beter yapıyo bepanthen pomad suruyodum ben iyi geliyodu bide ılık dus al rahatlatır gecmis olsun
Sağol bitanemDoğumdan oncede vardı canım önce cildiyeye gittim sonra dahiliyeye gittim kanda aldılar bide bir sürü yiyeceği keserek neye alerjim oldugunu tespit etmeye çalıştık ama hic birinde bisey cikmadi sadece stresli oldugum zamanlarda oluyodu Dr psikolojik dedi avil diye bi alerji ilacı var kaşıntı olunca onu kullanjyodum ama hamilelikte kullanamadım tabi
Kadın doğumcu mı aradım sekreteri çcikti cildiye ye git dedi yarin gidicem, Allah düşman başına vermesin iğrenç bisey.Canim doktora gorunmeni tavsiye ederim. Kendi doktorunu ara, durumu anlat. Test yaptirmsn iyi olabilir. Bazen değerler yükselince de olabiliyor. Bir de göbek catlarken de kaşıntı olabiliyor. Geçmiş olsun.
Kızlar dun gece göbeğim, göğüslerim ve boynumun kasintisindan sabah 6 ya kadar uyumadım, krem surdum, su ile yıkadım, kolonya surdum ama bi ise yaramadı sonra biraz uyudum simdi de ellerimin ustu, avuç içim kaşınıyor. Alerji yapacak bisey de yemedim. Böyle hayat çekilmez oluyorbenim gibi olan var mi.
Kadın doğumcu mı aradım sekreteri çcikti cildiye ye git dedi yarin gidicem, Allah düşman başına vermesin iğrenç bisey.
Aç gitmem lazim dimi kızlar. Ac iken mi kan alacaklar.
Kuzu hap verdi cildiyeci, kremler bende de ise yaramadı, hap bitince umarım yeniden başlamaz. Şuan iyiyim.Çözüm bulabildiniz mi? Benim de bugun vücudum kasiniyor. Hatta kasimaktan çoğu yer yara oldu. Karaciğer enzimleri temiz çıktı. Doktor cildiyeye yönlendirdi. Bi krem verdi ama hic bir faydasını görmedim
İğrenç bisey ya, seni çok iyi anlıyorum.Cildiyeci kuruluk nedeniyle kasiniyor dedi ama bence o yüzden değil. Böyle bir kaşıntı yok ya. İnsanı uykusundan uyandırır mi
Şimdi tekrar randevu aldım cildiye için. Gece eşim diyo ki psikolojik kasiniyorsun, ona da sinirlendimİğrenç bisey ya, seni çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?