Kaşıntı

Şimdi tekrar randevu aldım cildiye için. Gece eşim diyo ki psikolojik kasiniyorsun, ona da sinirlendim
O iğrenç kaşıntı uykudan uyandırıp iğne batırır gibi kaşınıyor, ben kremler, tuzlu su sirke ne varsa sürdüm yok , en sonunda ciddiyetinin verdiği hap rahatlattı, kadın doğumcu ilacı kullanma dayan kaşınmaya dedi ama yok:) ağlıyordum kaşıntıdan, pencereden aşağı atlayacak kadar bunalıma girmiştim

Geçmiş olsun arkdaşım .... Kaşıntınızın sebebi eğerki allerjık veya başka faktörlerden kaynaklı değilse mutlakaa karaciğerinize baktırın , hamilelik sürecinde karşılaşılan bi durum aklınızda bulunsun .

Sağol canım, kan alıp baktılar temiz çıktı. Neden kasindigimi hic bilmiyorum.

Şimdi geldim doktordan. Kasimaktan yara yapmışsın dedi. Vücudun gerildigi için kuruyor kasiniyor bi de üstüne Hassas ve beyaz tenli olduğum için daha da tetikliyor dedi. Yeni ilac olarak da la roche lipikar baume ap + verdi. Devlet karşılamıyor kaşındikca bundan sür dedi. Henüz bu kremi almadım. Netten araştıricam şimdi fiyatını felan

İnşallah ise yarar, sende yararsa hapim bitince bende alırım.

Sağol canım, kan alıp baktılar temiz çıktı. Neden kasindigimi hic bilmiyorum.
Benim de aynı şekilde tüm kan testlerim temiz çıktı çok şükür. Ama kasinmaktan duramıyorum. Senın benden daha erken haftada başlamış allah yardımcımız olsun inslalah biraz olsa hafifler

kızlar kaşıntıların çoğu nedeni ödem. ben de 7. aydan itibaren deli gibi kasınmaya basladım. ellerim ve ayaklarımı parçalar gibi kaşıyordum resmen. kan alındı tahlil yapıldı bir sey cıkmadı. kadın dogumcum gebelik kasıntısı dedi cildiyeye yolladı. cildiye krem verdi ama hiçbir işe yaramadı yani. kremi sürüp kaşıyordum ayaklarımı. doktorum daha sonra ödemden olabileceini söyledi. vücut gerildiği için kasıntı yapabiliyormus. bana tuzu yasakladı. tuzu azalttım birkaç hafta içinde kasıntılar tamamen bitti şükür. size önerim bol su içmek ve tuzu hayatnızdan cıkarmak

Teşekkür ederim tuzu cikarticam ben de. Gerçi çok fazla tuzlu yiyen biri değilim ama. Kaşıntı nin geçmesi için her şeyi yapabilirim. Acı acı, iğne batırır gibi kaşınıyor. Bir de kasimaktan yara yaptım, izler kalacak diye de korkuyorum

Merhaba. Bende de kaç gundur ayaklarimda cok kaşıntı var. Bence çilekden oldu. Kullandığınız ilacın ismini yazarmısınız lütfen

Merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim. Gece beni uyutmayan kasintilarim olmaya basladi. Bacaklarim elim kolum ayagim deli gibi kasiniyor. Tahlillerimde bir sorun cikmadi yani kolestaz falan gorulmedi. Enzimim cok cok az yuksek ama doktorum gebelik kolestazi olmadigimi soyledi. Cildiyeye gittim advantan krem ve allerset hap verdi ama kar etmedi. Benim gibi yasayan var mi ?? Sorunumu nasil cozerim yardimci olur musunuz?? Kasintilar beni mahvetti

Benim de hamileligimin son ayında başlamıştı Allahım kabus gibiydi. Gece kasinmaktan uyuyamiyordum. Aynı şekilde benim de testlerimde bir şey cikmamisti. Cildiyeci cildin genişledigi için kuruyor kasiniyor demisti. Nemlendirici bir losyon kullanıyordum ama pek faydası olmamıştı. Moralini bozmak istemem ama ben doğururken o durumda bile kasiniyordum kasimaktan kolları bacaklarım yara olmustu şimdi doğum yapalı 2 buçuk ay oldu yara izleri kaldı inşallah geçer

Merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve kaşıntıdan yara bere ve hiç uyumayan biri beni anlıyorsunuzdur.
20 gündür avil tablet kullanıyorum içim rahat etmeyerek siz hangi ilaçı kullandınız ve bir sorunla karşılaştınız mı çok korkuyorum ama kullanıyorum başka carem yok, çalışıyorum yoksa bişey yapmanın imkanı yok hayat bitiyor. kullandığınız ilacı, ne kadar süre kullandınız, bir sorun oluştumu cevap verirseniz çok sevinirim.

Yok bı sorun oluşmadı, sanırım 14 gün mü ne öyle bişey kullandım, Allah yardımcın olsun ağlıyordum ben kasinyidan ,o neydi yaaa

Yok bı sorun oluşmadı, sanırım 14 gün mü ne öyle bişey kullandım, Allah yardımcın olsun ağlıyordum ben kasinyidan ,o neydi yaaa
aynen felaket bişey allahıma sığındım iyileştim diye bıraktım 2 gün sonra tekrar başladı kaşıntılar tekrar başladım içmeye Kullandığınız ilacın ismini hatırlıyormusunuz rica etsem.

İnan hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…