- 30 Aralık 2009
- 23.827
- 95.764
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsinKariyer düşkünü eş diye okuyan ben peki ?
jsjsj
İşte bu rahatsız ediyor beni ,aynen gereksiz sohbetlere giriyor ,dün bı de kız abiyle kaç sefer baktık karisma ihtimali yok deyip değişim yapmadı gıcık oldumkasiyerlerin de işi yok onca sıkıntı müşteri arasında sizin eşinizle flörtleşecek.
eşiniz aranıyor belli ki. özel olarak bir meslek grubuna bi ilgisi varsa bilemem.
ama kimi insan da sever esnafla vs. muhabbet etmeyi. ben de bazen kendimi gereksiz bi sohbetin içine sokuyorum. belki eşiniz de öyle biridir.
Neden yapmadı ki değişim hakkımız değil mi genelde yardımcı oluyorlarİşte bu rahatsız ediyor beni ,aynen gereksiz sohbetlere giriyor ,dün bı de kız abiyle kaç sefer baktık karisma ihtimali yok deyip değişim yapmadı gıcık oldum
Bilmiyorum yapmadığı gibi bi de abiyle kaç kez baktık karışıklık olma imkanı yok dedi ben de müşteri kaybedersnz dedim sinirle çıktım ,10 dakika uzaklıkta başka bi a101 ordan almadigim halde değiştirdi ,kızın gicikligi başka ne olabilirNeden yapmadı ki değişim hakkımız değil mi genelde yardımcı oluyorlar
azıcık özgüveniniz olsun ya. Erkek ne anlar Kadir ezildi değilse eğer… bu kadarı fazla gerçekten.Meraba arkadaşlar eşim her markete giitgmzde kasada kasiyer kızlarla gereksiz muhabbete girmeye calisiyo ,örneğin ne aldık da bu kadar tuttu diyo kasiyere bakarak veya kartla ilgili bişey oluyo gülerek söyler ,dün de a101 de bı saklama kabı vardı eşim almış yanlış alms gundiz ben işteyken ,akşam değiştirelim diye gittik kıza dedim yanlış almış karışıklık olmuş , kız kabul etmedi abiyle kaç sefer baktık karışma ihtimali yok dedi ,benim tepem attı ,eşim de ağzını açıp ben sana sormadım vs demedi ,eşime dedim ben sana resim attım sen algilayamiyon mu resimden de kıza kaç sefer soruyon dedim ,ben mi abartiyorum sizce
Belki eşiniz kasiyeri yordu, o da gıcık mı oldu acaba? Erkekler çok anlamaz bu tarz şeyleri kendiniz halledin olmazsa.Bilmiyorum yapmadığı gibi bi de abiyle kaç kez baktık karışıklık olma imkanı yok dedi ben de müşteri kaybedersnz dedim sinirle çıktım ,10 dakika uzaklıkta başka bi a101 ordan almadigim halde değiştirdi ,kızın gicikligi başka ne olabilir
Ben zaten kendim aliyorim normalde eşim carsiya cikmsti belki kalmaz diye onu da almışBelki eşiniz kasiyeri yordu, o da gıcık mı oldu acaba? Erkekler çok anlamaz bu tarz şeyleri kendiniz halledin olmazsa.
Kızcağızlar da sizin kuru kocanıza meraklı değildir. Çocuk abi diye hitap etmiş zaten, siz kocanızın ipini çekin.Meraba arkadaşlar eşim her markete giitgmzde kasada kasiyer kızlarla gereksiz muhabbete girmeye calisiyo ,örneğin ne aldık da bu kadar tuttu diyo kasiyere bakarak veya kartla ilgili bişey oluyo gülerek söyler ,dün de a101 de bı saklama kabı vardı eşim almış yanlış alms gundiz ben işteyken ,akşam değiştirelim diye gittik kıza dedim yanlış almış karışıklık olmuş , kız kabul etmedi abiyle kaç sefer baktık karışma ihtimali yok dedi ,benim tepem attı ,eşim de ağzını açıp ben sana sormadım vs demedi ,eşime dedim ben sana resim attım sen algilayamiyon mu resimden de kıza kaç sefer soruyon dedim ,ben mi abartiyorum sizce