Kasiyer duskunu es

kasiyerlerin de işi yok onca sıkıntı müşteri arasında sizin eşinizle flörtleşecek.

eşiniz aranıyor belli ki. özel olarak bir meslek grubuna bi ilgisi varsa bilemem.

ama kimi insan da sever esnafla vs. muhabbet etmeyi. ben de bazen kendimi gereksiz bi sohbetin içine sokuyorum. belki eşiniz de öyle biridir.

kasiyerlerin de işi yok onca sıkıntı müşteri arasında sizin eşinizle flörtleşecek.

eşiniz aranıyor belli ki. özel olarak bir meslek grubuna bi ilgisi varsa bilemem.

ama kimi insan da sever esnafla vs. muhabbet etmeyi. ben de bazen kendimi gereksiz bi sohbetin içine sokuyorum. belki eşiniz de öyle biridir.
İşte bu rahatsız ediyor beni ,aynen gereksiz sohbetlere giriyor ,dün bı de kız abiyle kaç sefer baktık karisma ihtimali yok deyip değişim yapmadı gıcık oldum

İşte bu rahatsız ediyor beni ,aynen gereksiz sohbetlere giriyor ,dün bı de kız abiyle kaç sefer baktık karisma ihtimali yok deyip değişim yapmadı gıcık oldum
Neden yapmadı ki değişim hakkımız değil mi genelde yardımcı oluyorlar

Neden yapmadı ki değişim hakkımız değil mi genelde yardımcı oluyorlar
Bilmiyorum yapmadığı gibi bi de abiyle kaç kez baktık karışıklık olma imkanı yok dedi ben de müşteri kaybedersnz dedim sinirle çıktım ,10 dakika uzaklıkta başka bi a101 ordan almadigim halde değiştirdi ,kızın gicikligi başka ne olabilir

Meraba arkadaşlar eşim her markete giitgmzde kasada kasiyer kızlarla gereksiz muhabbete girmeye calisiyo ,örneğin ne aldık da bu kadar tuttu diyo kasiyere bakarak veya kartla ilgili bişey oluyo gülerek söyler ,dün de a101 de bı saklama kabı vardı eşim almış yanlış alms gundiz ben işteyken ,akşam değiştirelim diye gittik kıza dedim yanlış almış karışıklık olmuş , kız kabul etmedi abiyle kaç sefer baktık karışma ihtimali yok dedi ,benim tepem attı ,eşim de ağzını açıp ben sana sormadım vs demedi ,eşime dedim ben sana resim attım sen algilayamiyon mu resimden de kıza kaç sefer soruyon dedim ,ben mi abartiyorum sizce
azıcık özgüveniniz olsun ya. Erkek ne anlar Kadir ezildi değilse eğer… bu kadarı fazla gerçekten.

Yani kasadaki kişi kadın da olsa erkek de olsa aynı muhabbetler yapılabilir. Resimden bakarak yanlış almamak için sormuştur bu çok normal. Bence aynı ürünü bulamadılar o yüzden başka almış olabilir eşiniz. Ya kusuruma bakmayın ama konu gerçekten çok saçma siz bunlara takılıyorsanız vay halinize.

Gerçekten çok yorucusunuz, başlığınız da çok çirkin bence, akşama kadar canı çıkan kasiyerlerin de işi gücü yok sizin eşinizle mi flörtleşecek,
belli ki yormuş kızı abiyle kaç kez baktık dediğine göre savmış sizi başından, kendi kendinizi yorduğunuz yetmezmiş gibi bir de dışarıya salça olmaya başlamışsınız.

Benim de kaynim böyle kıyamıyor genç kız saticilara eltim diyor aydan arsa satsa alacak hem de pazarlıksız o derece 🤢 bazılarında var bu midesizlik eriyip gidiyorlar kız görünce

basligi kariyer duskunu es diye okuyup girdim hanimefendi bu anlattiginizda ne var lutfen ya bize erkeklere hak verdirtmeyin lutfen

Bilmiyorum yapmadığı gibi bi de abiyle kaç kez baktık karışıklık olma imkanı yok dedi ben de müşteri kaybedersnz dedim sinirle çıktım ,10 dakika uzaklıkta başka bi a101 ordan almadigim halde değiştirdi ,kızın gicikligi başka ne olabilir
Belki eşiniz kasiyeri yordu, o da gıcık mı oldu acaba? Erkekler çok anlamaz bu tarz şeyleri kendiniz halledin olmazsa.

Meraba arkadaşlar eşim her markete giitgmzde kasada kasiyer kızlarla gereksiz muhabbete girmeye calisiyo ,örneğin ne aldık da bu kadar tuttu diyo kasiyere bakarak veya kartla ilgili bişey oluyo gülerek söyler ,dün de a101 de bı saklama kabı vardı eşim almış yanlış alms gundiz ben işteyken ,akşam değiştirelim diye gittik kıza dedim yanlış almış karışıklık olmuş , kız kabul etmedi abiyle kaç sefer baktık karışma ihtimali yok dedi ,benim tepem attı ,eşim de ağzını açıp ben sana sormadım vs demedi ,eşime dedim ben sana resim attım sen algilayamiyon mu resimden de kıza kaç sefer soruyon dedim ,ben mi abartiyorum sizce
Kızcağızlar da sizin kuru kocanıza meraklı değildir. Çocuk abi diye hitap etmiş zaten, siz kocanızın ipini çekin.
Kuyruğuyla kavga etme eğilimi var sizde.

Ben civardaki bütün kasiyerleri tanıyorum ve gittiğim zaman mutlaka hal hatır sorarım, hepsini kardeşim çocuğum gibi görürüm çünkü gerçekten çok saygılı gençler. Böyle bir şey dşünmeniz çok çirkin, o yorgunlukta bir de sizin pörsümüş kocanıza göz öldürecekler. Erkekler tabak çanak işinden ne anlar ayrıca, adamın defalarca bakması da normal yani çünkü bin çeşit var orada. Çok yorucusunuz ve fesatsınız gerçekten.

Back
X