kasiyerlik zormu lütfen yardım edin

Urunun numarasini orayami yaziyorlar gozlemledigim kadariyla oraya yazilan sey nedir
mesela cukulatanin uzerinde cizgi cizgi sekli uzerinde nolar var o barkoddur iste..kasiyere dogru bakan ekrana barkodu okutuyosun fiat ekranda yazar zaten..onlarin yazdiklari musterinin verdigi parayi yaziyor..kasada hesap yapiyor..o kadar

Hayır zor değil... Eğer çalışacağın yer çok yoğun biryer değilse rahat olursun ama kafanın dalgın olmaması ve işlem yapıp çıkış yaparken ekrana her seferinde bak... Canını sıkan müşteriler olacak sakin kalmaya çalış. Şimdiden kolay gelsin :)

merhaba hepinize teşekkür ederim ben bugün gittim işe ancak 9 saat boyunca oturmak yok 5 dakka dahi oturamıyorsun müşteri olmasa bile oturamıyorsun işin olmasa bile yasak benim de dizim sakat eve gelene kadar ak ile karayı seçtim canım çok yanıyor dizim balon gibi şişti herşey güzelde ayakta durmak sağlam olsam gene koymaz ama dizim den ötürü napıcam bilmiyorum

Kasiyerlik zor is. Bi keresinde kadinin biri icki siselerini bi posete doldurup benim kasadan gecmis. Ben saf anlamadim tabii. Surekli tembihliyolardi musterilerin cantalarina vs caktirmadan goz atin gerekirse bakin diye. Ben nasil derim ac bakim cantani diye ,utaniyodum , insanlarin o kadar da kotu olamayacagina butun kalbimle ahaha inaniyodum,dedim ya pek saftim :) (keske hep oyle kalabilseydim).neyse guvenlik bu kadinda bi is oldugunu anlamis ama ilkinde yakalamadilar. İkinci defa yine gelmis ve yine benim kasadan geciyor elinde ici icki sisesi dolu posetle :) baska kasalar da var yani. anlican benim suzme salak oldugumu anlamis :) Ve ben yine cakmadim davayi taa ki guvenlik kadinin yanina gelip ac posetini diyene kadar (kameradan izlemisler onceki hirsizligini :) hersey gozumun onunde oluyodu yavv ben donmus kalmisim film izler gibi olani biteni seyrediyorum :) kadini gorsen suslu puslu makyajlar ,kiyafet on numara ,mumkun degil yapmaz dersin :) .hani kendinden suphelenirsin ama o kadindan asla. Sonuc olarak uyanik olman lazim.

Her turlu insan var. Askinti olanlar olacaktir dikkat et. Cok pimpirikliler vardir. Bes kurusun hesabini yapar. Ben bu kadar tutacak bisey almadim deyim yarim saat sonra elinde fisle hesap sormaya gelir. Sabirla ve kibarca aldiklarini ve fiyatlarini goster.

Sevgilisinden kocasindan kiskananlar olacaktir ve sen bisey yapmasan da kotu davranirlar genelde ,cunku sevgilisi senin kasadan gecmeyi tercih etmistir :) kabak sana patlar.

Hmm ogrenciydim o zamanlar , geldi gecti ama gercekten sabir gerektiren bi is.celik gibi sinirlerinin olmasi lazim. Ama insan iliskileri iyi olan kisiler pek zorluk cekmiyor. Hayirli olsun bakalim :)

Bacağın sıkıntılı ve ayakta durman iyi olmaz senin için.. Sağlığın daha önemli devam etme. Gidersen de büyük marketlerde oturmak serbest. Her yerde çalışma. İş ortamı ve düzeni önemli seçici ol biraz. Küçük şirketler hakkını yiyebiliyor çalışanın..

Umarım pratik ve hızlısınızdır.çünkü en uyuz olduğum ağır hareket eden kasiyerler.hepte bana uyuşuklar denk geliyo ya.hele bikere ticket ile alışveriş yaptık eşimle başta söyledik.on torba falan poşetledik kasiyer demez mi ben ticket girişi yapmadan yazmışım tekrar geçicez hepsini.dedim olurmu öle şey git bi üstüne sor ,illa diyo yok baştan alcaz.en sonunda bağırdım çağırdım sordum da patron geldi iki tuşla girişi yaptı.buda hem salak hem uyuşuk olandı.kısaca kolay iş deil bence kafa göz kalmıyo iyi düşünün..

1 buçuk sene kasiyerlik yaptimm cok sewerek yaptim hemde ama zor olan şu kendini bisey sana tipler pehhh :KK76: zaten zamanla oyle tipleri cözersin hic muahttap olmaz gonderirsin. Ama soylede bi durum var yolda gorup selamlastigim musteriler var :KK54: niye gittin geri gel diyolar mesela cok mutlu oluyorum.benim calistigim yerde saatler cok uzundu ve müsteri olsada olmasada surekli ayaktaydik bende totosu ıs yemeyenlerden olunca biraktim ama calisirsam yine kasiyerlik yaparim

Kasiyerlik zor is. Bi keresinde kadinin biri icki siselerini bi posete doldurup benim kasadan gecmis. Ben saf anlamadim tabii. Surekli tembihliyolardi musterilerin cantalarina vs caktirmadan goz atin gerekirse bakin diye. Ben nasil derim ac bakim cantani diye ,utaniyodum , insanlarin o kadar da kotu olamayacagina butun kalbimle ahaha inaniyodum,dedim ya pek saftim :) (keske hep oyle kalabilseydim).neyse guvenlik bu kadinda bi is oldugunu anlamis ama ilkinde yakalamadilar. İkinci defa yine gelmis ve yine benim kasadan geciyor elinde ici icki sisesi dolu posetle :) baska kasalar da var yani. anlican benim suzme salak oldugumu anlamis :) Ve ben yine cakmadim davayi taa ki guvenlik kadinin yanina gelip ac posetini diyene kadar (kameradan izlemisler onceki hirsizligini :) hersey gozumun onunde oluyodu yavv ben donmus kalmisim film izler gibi olani biteni seyrediyorum :) kadini gorsen suslu puslu makyajlar ,kiyafet on numara ,mumkun degil yapmaz dersin :) .hani kendinden suphelenirsin ama o kadindan asla. Sonuc olarak uyanik olman lazim.

Her turlu insan var. Askinti olanlar olacaktir dikkat et. Cok pimpirikliler vardir. Bes kurusun hesabini yapar. Ben bu kadar tutacak bisey almadim deyim yarim saat sonra elinde fisle hesap sormaya gelir. Sabirla ve kibarca aldiklarini ve fiyatlarini goster.

Sevgilisinden kocasindan kiskananlar olacaktir ve sen bisey yapmasan da kotu davranirlar genelde ,cunku sevgilisi senin kasadan gecmeyi tercih etmistir :) kabak sana patlar.

Hmm ogrenciydim o zamanlar , geldi gecti ama gercekten sabir gerektiren bi is.celik gibi sinirlerinin olmasi lazim. Ama insan iliskileri iyi olan kisiler pek zorluk cekmiyor. Hayirli olsun bakalim :)
saolun ben genelde dizimdeki sakatlıktan ötürü yakınıyorum oturmak yasakmış bu dizle 9 10 saat ayaktayım dizimde ödem oluştu baya ceviz gibi şişti şu bir ay geçse bırakmayı düşünüyorum

Back
X