Kasiyerlik zor is. Bi keresinde kadinin biri icki siselerini bi posete doldurup benim kasadan gecmis. Ben saf anlamadim tabii. Surekli tembihliyolardi musterilerin cantalarina vs caktirmadan goz atin gerekirse bakin diye. Ben nasil derim ac bakim cantani diye ,utaniyodum , insanlarin o kadar da kotu olamayacagina butun kalbimle ahaha inaniyodum,dedim ya pek saftim :) (keske hep oyle kalabilseydim).neyse guvenlik bu kadinda bi is oldugunu anlamis ama ilkinde yakalamadilar. İkinci defa yine gelmis ve yine benim kasadan geciyor elinde ici icki sisesi dolu posetle :) baska kasalar da var yani. anlican benim suzme salak oldugumu anlamis :) Ve ben yine cakmadim davayi taa ki guvenlik kadinin yanina gelip ac posetini diyene kadar (kameradan izlemisler onceki hirsizligini :) hersey gozumun onunde oluyodu yavv ben donmus kalmisim film izler gibi olani biteni seyrediyorum :) kadini gorsen suslu puslu makyajlar ,kiyafet on numara ,mumkun degil yapmaz dersin :) .hani kendinden suphelenirsin ama o kadindan asla. Sonuc olarak uyanik olman lazim.
Her turlu insan var. Askinti olanlar olacaktir dikkat et. Cok pimpirikliler vardir. Bes kurusun hesabini yapar. Ben bu kadar tutacak bisey almadim deyim yarim saat sonra elinde fisle hesap sormaya gelir. Sabirla ve kibarca aldiklarini ve fiyatlarini goster.
Sevgilisinden kocasindan kiskananlar olacaktir ve sen bisey yapmasan da kotu davranirlar genelde ,cunku sevgilisi senin kasadan gecmeyi tercih etmistir :) kabak sana patlar.
Hmm ogrenciydim o zamanlar , geldi gecti ama gercekten sabir gerektiren bi is.celik gibi sinirlerinin olmasi lazim. Ama insan iliskileri iyi olan kisiler pek zorluk cekmiyor. Hayirli olsun bakalim :)