• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaskatı uyumak

B

Bu Arada sizede çok geçmiş olsun..//
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🧡
Allah razı olsun canim teşekkür ederim. Iyi anliyorum seni bende ailemle görüşmüyorum cok zor gunler gecirdim geçiriyorum da ve affedemedim asla beynimin icinde dönüyor duruyor
Gitmen gereken doktor aslinsa norolog beyin sinir cerrahisi. Bu agrilara iyi gelen bisey var. Magnezyum. Ve cok gariptir ki b12. Ben b12 ignesiyle ayaga kalktım. Tabi doktora danış. MR falan isticektir. Bende duzlesme ve fıtık var. Insan doktora da gitmeyi sevmiyor pek ama.. Boyun cok önemli..

Allah razı olsun canim teşekkür ederim. Iyi anliyorum seni bende ailemle görüşmüyorum cok zor gunler gecirdim geçiriyorum da ve affedemedim asla beynimin icinde dönüyor duruyor
Gitmen gereken doktor aslinsa norolog beyin sinir cerrahisi. Bu agrilara iyi gelen bisey var. Magnezyum. Ve cok gariptir ki b12. Ben b12 ignesiyle ayaga kalktım. Tabi doktora danış. MR falan isticektir. Bende duzlesme ve fıtık var. Insan doktora da gitmeyi sevmiyor pek ama.. Boyun cok önemli..
Haklısın canım dr girmek lazım aslında hep ihmalkarlık işte..

Bnde affedemem çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum...
Görüşmüyorum ama yapılan haksızlıklar atılan o iftiralar beyin eror verdi artık...
Sanki beynim küçülüyor daralıyor düşünmekten...
Ölse mezarına bile gitmeyeceğim insanları ölümüne kafaya takmak zor bir bakıma amaaa neyse işte ...

Bir ara folik asit b12 kullandım canım çok düşükmüş şimdi ne alemde bilmiyorum../
İnan 2 senedir çok ihmal ettim Kndimi..

sıkıntılı dönemlerimde bende aynı durumu yaşıyorum dinlenmek yerine sabah yorulmuş halde uyanıyorum dişlerim birbirini sıkıştırmışçasına ağrıyor. Bazen farkında olamasakta stresi fazlasıyla yaşıyoruz canım kendini rahatlatacak yollar denemelisin bitki çayları vs fayda eder 👍🏻
Ben 10 senedir öyleyim benim gezmedigim doktor kalmadi ve hala caresizim. Kafada düşünceler varsa rahat uyuyamazsin bunun simdiki adı stres işte.. keske biraz umursamaz olsak degil mi. Gecen ben agrilar icinde uyandim ve artik dayanamadim esime birgun sabah bakacaksın yatakta ben ölmüşüm. Kalbime vurcak romatizma ve otopsi yaptırcaksin sana dicekler ki 10 senedir tedavi olmamis kalbine vurmus ölmüş dicekler dedim. Hele hamileyken elden hiçbişey gelmiyor romatizmal hastaliklar da bu sekilde etkiler yapar sabahlari haberin olsun mesela fibromiyalji.. sen once bi psikologa sonrs ftr uzmanina görün canım. Nefesini tutman da cok garip bu sekilde hayat gecmiyor gercekten cok üzgünüm
Ben zaten aynı zamanda eklem romatizması hastasıyım stres ve sıkıntılarda işin içine girince çok tuhaf bir hal almayama başladı.

Birara bende nefes almayi unutuyordum uyurken aslinda yaptiğimiz cok yanliş bisey Allahtan gecti
Insallah biran once atlatirsin

Birara bende nefes almayi unutuyordum uyurken aslinda yaptiğimiz cok yanliş bisey Allahtan gecti
Insallah biran once atlatirsin
Uyurken değilde ara, ara oluyor o birşey izlerken yada bir yazı okurken yaptığım işe odaklanıyorum o an nefes almayı unutuyorum sanki inşallah teşekkür ederim.

Ben zaten aynı zamanda eklem romatizması hastasıyım stres ve sıkıntılarda işin içine girince çok tuhaf bir hal almayama başladı.
Romatizma ile nasil mucadele ediyorsun. Stres sıkıntı azdirir ama romatizmayi. Acaba bir sure depresyon hapi mi icsen çünkü onlar hem agrilara hemde uykuya iyi geliyor biliyorsun..

Romatizma ile nasil mucadele ediyorsun. Stres sıkıntı azdirir ama romatizmayi. Acaba bir sure depresyon hapi mi icsen çünkü onlar hem agrilara hemde uykuya iyi geliyor biliyorsun..
Çok küçük yaşlardan beri romatizmayım ağrım yok çok şükür ama hareketlerim kısıtlı bu gidişle depresyon haplarına başvurucam galiba .

Çok küçük yaşlardan beri romatizmayım ağrım yok çok şükür ama hareketlerim kısıtlı bu gidişle depresyon haplarına başvurucam galiba .
Doktor kontrolunde olduktan sonra cok iyi oluyor tavsiye ederim kesinlikle cunku insanin uykusu yarim oldu mu günü de yarım oluyor yemegi de yani duzgum uyusa bile o kötü uyanmak var ya....

Back
X