Kaskolu araba ile kaza yaptım ama kaskoya başvuru süresi gecmiş

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.548
2.977
333
Arabanın altını carpmıştım ama 40 bin TL'lik hasar çıktı maalesef. Kaskomuz da var ama evde telaseden başvuru süremiz 10 iş gününü bulacak yarın halbuki ilk beş işgünü başvuru yapılması gerekiyormuş. Bu durumda yapılması gereken nedir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim?

Peki kaza yerine ait fotoğraf falan istediler mi?
Hayır ama benimki tek taraflıydı. Yani karşıda zarar gören bir araç yok. Kaldırım kenarına sürtmüşüm park ederken. Sadece dilekçe gibi birsey yazdırdılar nasıl olduğuna dair. Orada da tarihini yazmistim. Ama şimdi baktım google'dan gerçekten 5 gün yazıyor. Bilemedim hiç böyle bir konuşma geçmedi ben gittiğimde.

Hayır ama benimki tek taraflıydı. Yani karşıda zarar gören bir araç yok. Kaldırım kenarına sürtmüşüm park ederken. Sadece dilekçe gibi birsey yazdırdılar nasıl olduğuna dair. Orada da tarihini yazmistim. Ama şimdi baktım google'dan gerçekten 5 gün yazıyor. Bilemedim hiç böyle bir konuşma geçmedi ben gittiğimde.
Benimki de tek taraflı. Peki kac yıl önce idi bu kaza?

Kaskonun amacı suç sizde de olsa zarari karsilamaktir sarhoş olmadiginiz sürece o nedenle ben hakka girilecegini dusunmuyorum
Hukuken böyle gayri resmi olarak yalan beyan olacak yalan söylersek

İnşallah ya. Eşim delirmiş durumda çünkü 🥲
5 gün de çok az. Kaza olur olmaz insan koşa koşa yaptırmaya gidemez ki. Ben dilekçeye de kaza tarihini yazmıştım. Şimdi hatırlamıyorum ama arada 1 aydan fazla vardı. Bir sorun çıkmadı. Ödediler. İnşallah sorun olmaz size de. Zaten arabalar sürekli masraf çıkarıyor.

5 gün de çok az. Kaza olur olmaz insan koşa koşa yaptırmaya gidemez ki. Ben dilekçeye de kaza tarihini yazmıştım. Şimdi hatırlamıyorum ama arada 1 aydan fazla vardı. Bir sorun çıkmadı. Ödediler. İnşallah sorun olmaz size de. Zaten arabalar sürekli masraf çıkarıyor.
Ne kadar bi hasar çıkmıştı ne kadar ödediler acaba? Ya kaza yapmışsın tabiki insanın türlü türlü meşguliyeti oluyor beş işgünü çok az

Hukuken böyle gayri resmi olarak yalan beyan olacak yalan söylersek
Bizimkinin üzerinden de 15gün falan geçmişti. Kaza yerinin fotosunu mutlaka istiyorlarmış ama biz onu da akıl edemedik. Servise götürdük, doğruyu söyledik. Bize yardımcı oldular, yine kasko karşıladı.

Bizimkinin üzerinden de 15gün falan geçmişti. Kaza yerinin fotosunu mutlaka istiyorlarmış ama biz onu da akıl edemedik. Servise götürdük, doğruyu söyledik. Bize yardımcı oldular, yine kasko karşıladı.
İnşallah bizde de bu şekilde gelişir

Back
X