- 26 Şubat 2015
- 3.548
- 2.977
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kaza yerine ait fotoğraf falan istediler mi?Ben de kaskodan yaptırmıştım üzerinden epey zaman gecmisti bana hiç 5 gün içinde gelmeliydin demediler. Kasko ödedi.
İnşallah bize de sormazlar ya eşim bu yüzden baya sinirlendi nasıl ihmal ettik, diyeBen de kaskodan yaptırmıştım üzerinden epey zaman gecmisti bana hiç 5 gün içinde gelmeliydin demediler. Kasko ödedi.
İsterler tek tarafli kazada olsa.Kazayı yeni yaptiginizi soyleseydinizPeki kaza yerine ait fotoğraf falan istediler mi?
Öyle söylesek hakk'a gireriz dedik ne yapcaz bilmiyorumİsterler tek tarafli kazada olsa.Kazayı yeni yaptiginizi soyleseydiniz
Hayır ama benimki tek taraflıydı. Yani karşıda zarar gören bir araç yok. Kaldırım kenarına sürtmüşüm park ederken. Sadece dilekçe gibi birsey yazdırdılar nasıl olduğuna dair. Orada da tarihini yazmistim. Ama şimdi baktım google'dan gerçekten 5 gün yazıyor. Bilemedim hiç böyle bir konuşma geçmedi ben gittiğimde.Peki kaza yerine ait fotoğraf falan istediler mi?
Benimki de tek taraflı. Peki kac yıl önce idi bu kaza?Hayır ama benimki tek taraflıydı. Yani karşıda zarar gören bir araç yok. Kaldırım kenarına sürtmüşüm park ederken. Sadece dilekçe gibi birsey yazdırdılar nasıl olduğuna dair. Orada da tarihini yazmistim. Ama şimdi baktım google'dan gerçekten 5 gün yazıyor. Bilemedim hiç böyle bir konuşma geçmedi ben gittiğimde.
Kaskonun amacı suç sizde de olsa zarari karsilamaktir sarhoş olmadiginiz sürece o nedenle ben hakka girilecegini dusunmuyorumÖyle söylesek hakk'a gireriz dedik ne yapcaz bilmiyorum
Hukuken böyle gayri resmi olarak yalan beyan olacak yalan söylersekKaskonun amacı suç sizde de olsa zarari karsilamaktir sarhoş olmadiginiz sürece o nedenle ben hakka girilecegini dusunmuyorum
Bu yıl oldu.Benimki de tek taraflı. Peki kac yıl önce idi bu kaza?
O zaman yapacaginiz birseyvyok cebinizden odeyeceksinizHukuken böyle gayri resmi olarak yalan beyan olacak yalan söylersek
İnşallah ya. Eşim delirmiş durumda çünküBu yıl oldu.
İnşallah sormazlarO zaman yapacaginiz birseyvyok cebinizden odeyeceksiniz
5 gün de çok az. Kaza olur olmaz insan koşa koşa yaptırmaya gidemez ki. Ben dilekçeye de kaza tarihini yazmıştım. Şimdi hatırlamıyorum ama arada 1 aydan fazla vardı. Bir sorun çıkmadı. Ödediler. İnşallah sorun olmaz size de. Zaten arabalar sürekli masraf çıkarıyor.İnşallah ya. Eşim delirmiş durumda çünkü![]()
Ne kadar bi hasar çıkmıştı ne kadar ödediler acaba? Ya kaza yapmışsın tabiki insanın türlü türlü meşguliyeti oluyor beş işgünü çok az5 gün de çok az. Kaza olur olmaz insan koşa koşa yaptırmaya gidemez ki. Ben dilekçeye de kaza tarihini yazmıştım. Şimdi hatırlamıyorum ama arada 1 aydan fazla vardı. Bir sorun çıkmadı. Ödediler. İnşallah sorun olmaz size de. Zaten arabalar sürekli masraf çıkarıyor.
20 küsürNe kadar bi hasar çıkmıştı ne kadar ödediler acaba? Ya kaza yapmışsın tabiki insanın türlü türlü meşguliyeti oluyor beş işgünü çok az
Bizde de o kadar var. Teşekkürler dua edicem bol bol şimdi20 küsür
Bizimkinin üzerinden de 15gün falan geçmişti. Kaza yerinin fotosunu mutlaka istiyorlarmış ama biz onu da akıl edemedik. Servise götürdük, doğruyu söyledik. Bize yardımcı oldular, yine kasko karşıladı.Hukuken böyle gayri resmi olarak yalan beyan olacak yalan söylersek
İnşallah bizde de bu şekilde gelişirBizimkinin üzerinden de 15gün falan geçmişti. Kaza yerinin fotosunu mutlaka istiyorlarmış ama biz onu da akıl edemedik. Servise götürdük, doğruyu söyledik. Bize yardımcı oldular, yine kasko karşıladı.