Kaslarinin rengini actirabilirsin yada boyatabilirsinArkadaşlar benim doğal saç rengim kahverengi, kaşlarımsa biraz kalın ve koyu kahverengi. Ten rengim çok beyaz,bembeyaz bir tenim var diyebilirim. Geçen sene saçlarımı siyaha boyadım, koyu kahverengi kaşlarım açık kalıyordu siyah saçıma. Makyajsız ruh gibi görünüyordum.
Şimdi saçlarımı kızıla boyadım. Tenim saçımla ruh gibi görünmesede kaşlarım+tenim+saçlarım bir araya gelince kaşlarım kezban gibi görünüyor. Galiba biraz fazla koyu. Kaşlarımı hangi renk yapıyım?
Saçlarımı boya bakır kırmızılı kızıla boyadım,böyle ;-)
Tenimde böyle çok beyaz (Arkadaşlar resmini paylaştığım kişilerin saç rengi bakırın kızılın farklı tonları,o yüzden karıştırmamanız için saçlarını kapadım)
Bence kas rengin çok güzel.Arkadaşlar benim doğal saç rengim kahverengi, kaşlarımsa biraz kalın ve koyu kahverengi. Ten rengim çok beyaz,bembeyaz bir tenim var diyebilirim. Geçen sene saçlarımı siyaha boyadım, koyu kahverengi kaşlarım açık kalıyordu siyah saçıma. Makyajsız ruh gibi görünüyordum.
Şimdi saçlarımı kızıla boyadım. Tenim saçımla ruh gibi görünmesede kaşlarım+tenim+saçlarım bir araya gelince kaşlarım kezban gibi görünüyor. Galiba biraz fazla koyu. Kaşlarımı hangi renk yapıyım?
Saçlarımı boya bakır kırmızılı kızıla boyadım,böyle ;-)
Tenimde böyle çok beyaz (Arkadaşlar resmini paylaştığım kişilerin saç rengi bakırın kızılın farklı tonları,o yüzden karıştırmamanız için saçlarını kapadım)
Açık kahve olabilir. Boyamak riskli geliyorsa bir süre kaş farı kullanın. Hangi rengin yakışacağını az çok kestirirsiniz. Belki de boyamazsınız bile
Kaslarinin rengini actirabilirsin yada boyatabilirsin
Kezban ERKEK dilinde bakımsız kadın denmek diye bilirdim ben.Keske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
Kezban ERKEK dilinde bakımsız kadın denmek diye bilirdim ben.
Acik tenli iseniz neden acik sac rengi kullaniyorsunuz, budur sebep sizin ruh gibi gösteren.
Dogal kahve, bal rengi gibi renkler ideal.
Olmaz dersen de kaşlarını saçına uyumlu boyat.
Seninde saç rengin bakır kızılı mı?Ne rebk boyadın kaşlarını?Ben boyuyorum kaşlarımı
Yoksa feci bir şey olarak dolaşırdım ortalıkta.
Hayır bakır beni ruh gibi göstermiyor, siyah saç beni ruh gibi gösteriyordu dedim. Sadece bakır saçlarımla kaşlarım uymuyor.
Seninde saç rengin bakır kızılı mı?Ne rebk boyadın kaşlarını?
Hangi bakır kaş farını kullanıyordun? ;-) Ama kaşlarını yine de azda olsa rengini açmıştın dimi, çünkü benimki koyu kahverengi?Benim kaşlarım ne siyah ne kahve böyle orta bi renk .
Bi dönem kıpkızıldım senin gibi kaş farı kullanıyordum bakır tonlarında ve herkes çok beğeniyordu anlamıyodu far olduğunu :)
Şuan siyah saçlarım kaşlarım yine açık kaldığı için koyu kahve kaş farı kullanıyorum .
Bence böyle açık kahve - bakır gibi tonlarda kaş farları kullanırsan rengi kırılır hoş olur .
Kezban ERKEK dilinde bakımsız kadın denmek diye bilirdim ben.
Acik tenli iseniz neden acik sac rengi kullaniyorsunuz, budur sebep sizin ruh gibi gösteren.
Dogal kahve, bal rengi gibi renkler ideal.
Olmaz dersen de kaşlarını saçına uyumlu boyat.
Keske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?