Kaşlarım kezban gibi görünüyor

7.3 numarali ile boya bence. veya fındık kabuğu da diyebiliriz.

Hangi bakır kaş farını kullanıyordun? ;-) Ama kaşlarını yine de azda olsa rengini açmıştın dimi, çünkü benimki koyu kahverengi?
Yok ben açmadım rengini çünkü benim kaşlarım çok koyu değil böyle kumral gibi diyeyim .
İstersen git kuaföre 5 dk da rengi açarlar biraz .
Ben flormarın kaş farını kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam 310 du numarası .

Keske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
Aynısını yazacaktım

iste surekli kadinlari dis gorunusleri yuzunden asagilayan ke kadinin zerre kadar degeri olmayan bir ulkede bari kadinlar kendi kendilerine bunu yapmasinlar. Kullanmayin bu tarz soylemleri hic hos degil.
_Sabiha

Kezban .ismi fascadan gelmektedir kuranda keziban olarak gecer .. Anlami ev hanimi . hamarat kadin olarak gecer ... Atamocgirl e katiliyorum bu guzel ismi lutfen kullanmayin.. Insanlarin piskolojisi bozuluyor ..

Tamam kusura bakmayın,genelde sosyal medyada fazla kullanılan bir tabir olduğu için rahatlıkla kullandım

Bazi yurdum erkeklerinin kendini bilmezligi bir yana, kadinlarin "Kezban" ismini olumsuz seyler cagristiracak sekilde kullanmasi cok ayip.

Google'da yazdım flormar 310 ojesi çıktı,öyle bir far yok galiba ;-)

Ten rengine bu saç çok yakışmıştır bence Kaş'ların kendi doğal renginde kalsa olur

_Sabiha

Kezban .ismi fascadan gelmektedir kuranda keziban olarak gecer .. Anlami ev hanimi . hamarat kadin olarak gecer ... Atamocgirl e katiliyorum bu guzel ismi lutfen kullanmayin.. Insanlarin piskolojisi bozuluyor ..
Allah bütün kadınların kezban olmasını nasip etsin o zaman

Ay iyi ki kız Kezban lafını kullanmış bunu bile dine. Kur'ana getirmişler.

[QUOTEcalimero34, post: 44757648, member: 656776"]Ay iyi ki kız Kezban lafını kullanmış bunu bile dine. Kur'ana getirmişler. [/QUOTE]

Ayyy demi kezban ne kadarda umrundalarmış Yıllardır kullanılan bir tabir,bakımsız anlamında. Saygı duyuyorum fakat tabiri gibi kendiside modern güzel bir isim değil ;-)

bende flormarın kaş farını kullanıyorum. kendi kaş rengim koyu oyüzden ben 3 numarasını kullanıyorum. 2 numarayı aldım ama hiç etki etmedi renk vermedi. pastelde kaş farı çıkartmış.onu deneyeceğim ama hiç tester olmuyor watsonslarda ondan almadım daha. birde essence kaş kiti var. ama ben 3 senedir flormar kullanıyorum artık hayatımın bir parçası oldu kaş farı diyebilirim :) birde onu sürmek için kesik uçlu eyeliner fırçası diye geçiyor ondan almalısın. ( flormarın ve avonun fırçalarını denedim avon yaramaz,flormarın kalınlığı ideal). resimlerini de atabilirim istersen. sende deneyerek uygun rengi alırsın 2 sana ideal olur gibi geliyor.

[QUOTEcalimero34, post: 44757648, member: 656776"]Ay iyi ki kız Kezban lafını kullanmış bunu bile dine. Kur'ana getirmişler.

Ayyy demi kezban ne kadarda umrundalarmış Yıllardır kullanılan bir tabir,bakımsız anlamında. Saygı duyuyorum fakat tabiri gibi kendiside modern güzel bir isim değil ;-) [/QUOTE]

Sabiha ismi cok modern dogrusu.

Renk değil de kuafor ler ton olarak acıyor biraz kirdir rengini doğal dursun

Ayyy demi kezban ne kadarda umrundalarmış Yıllardır kullanılan bir tabir,bakımsız anlamında. Saygı duyuyorum fakat tabiri gibi kendiside modern güzel bir isim değil ;-)

Sabiha ismi cok modern dogrusu.[/QUOTE]

hahaha sabiha benim gerçek ismim değil öylesine şakasına koyduğum isim Kayıt olurken ne koyum derken okuduğum bir kitapdaki karakter geldi aklıma Çoçuğumun ismini Sabiha koyarım ama Kezban koymam açıkcası ;-)

Ayyy konuyu nereye bağladınız yemin ederim. Derdiniz ne anlamadım. Kezban isminde kişiler mi umrunuzda yoksa manası mı umrunuzda anlamadım. Asağılayıcı bir sürü kız kelimesi varken buna takılmanız tuhaf. Kezban tabir anlamında Bakımsız kız demek eee bakımsızlık ayıp mı terbiyesizlik mi ne var yani bu kadar abrtılacak hepiniz abarttınız. Biri söyledi hepiniz sanki umrunuzdaymış gibi yorum yaptınız.

Kezban kimki kaslarini ona benzettin?
Tanidikmi?
Resim at bakalim kezbanin, kaslarinla ne kadar benziyorlar.

Tm gidiyom yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…