Yok ben açmadım rengini çünkü benim kaşlarım çok koyu değil böyle kumral gibi diyeyim .Hangi bakır kaş farını kullanıyordun? ;-) Ama kaşlarını yine de azda olsa rengini açmıştın dimi, çünkü benimki koyu kahverengi?
Aynısını yazacaktımKeske kendi kendinize su kezban lafini hakaret anlaminda kullanmasaniz ne kadar itici, Kezban olanlarin sucu ne ve Kezban ne demek ayrica. Kadinlarin ozellikle bu konuda daha dikkatli olmasini dilerim ben.
iste surekli kadinlari dis gorunusleri yuzunden asagilayan ke kadinin zerre kadar degeri olmayan bir ulkede bari kadinlar kendi kendilerine bunu yapmasinlar. Kullanmayin bu tarz soylemleri hic hos degil.
_Sabiha
Kezban .ismi fascadan gelmektedir kuranda keziban olarak gecer .. Anlami ev hanimi . hamarat kadin olarak gecer ... Atamocgirl e katiliyorum bu guzel ismi lutfen kullanmayin.. Insanlarin piskolojisi bozuluyor ..
Yok ben açmadım rengini çünkü benim kaşlarım çok koyu değil böyle kumral gibi diyeyim .
İstersen git kuaföre 5 dk da rengi açarlar biraz .
Ben flormarın kaş farını kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam 310 du numarası .
Dur ben bakayım hemen numarayı mı yanlış haıırladım ki :)Google'da yazdım flormar 310 ojesi çıktı,öyle bir far yok galiba ;-)
Buldum bakGoogle'da yazdım flormar 310 ojesi çıktı,öyle bir far yok galiba ;-)
Allah bütün kadınların kezban olmasını nasip etsin o zaman_Sabiha
Kezban .ismi fascadan gelmektedir kuranda keziban olarak gecer .. Anlami ev hanimi . hamarat kadin olarak gecer ... Atamocgirl e katiliyorum bu guzel ismi lutfen kullanmayin.. Insanlarin piskolojisi bozuluyor ..
[QUOTEcalimero34, post: 44757648, member: 656776"]Ay iyi ki kız Kezban lafını kullanmış bunu bile dine. Kur'ana getirmişler.
Ayyy demi kezban ne kadarda umrundalarmışYıllardır kullanılan bir tabir,bakımsız anlamında. Saygı duyuyorum fakat tabiri gibi kendiside modern güzel bir isim değil ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?