Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşlarım Yok oldu :(

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Selam Öncelikle sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Evet yine kaşlar! :18: ne zaman aynaya baksam içim gidiyor. Doğuştan kaşlarım böyleydi hiç yok gibiydi. Fakat 15 yaşındayken kendi müdehalemle baya bir koyultmuştum. İlk önce badem yağı sonra koyu siyah kahve boya ve en son cımbız... O zamanlar o kadar dağınıktı ki, Zor müdehale ediyordum . Dağınık olduğu gibi, çok az ve sarıydı. Oysa tüm akrabalarımın sık ve düzgün. Herkez onlara hayran kalırken ben neden üzülüyorum? Cidden içim gidiyor aklıma kaş ekimi geliyor ama hem çok pahalı hemde çok acı çektiriyor. Babam saçlarını ektirdiginde ağlayarak gelmişti. Ve derisi gozlerine iniyordu. Kaşın ise çok tehlikeli olduğunu söyledi. Direkt göze iniyormus. Ne diyorsunuz kızlar? Yaşım 18'den kucuk (17) olduğu için ekim yaparlar mı? Bir bilginiz varsa bekliyorum

Son düzenleme:

bence hiç gerek yok bırak kendi halinde kalsın kaşların bence kaşlarının renksiz olması çok büyük avantajj yani hiç gerek yok ne güzel aldırma gibi bi sorununda yok bence kaş ekimi kesinlikle yaptırma doğal hali kalsn

Zaten cesaret edemem sanırım kendim düzeltmeye calısacagım bakalım ...

Bence biraz daha serpilmeyi bekleyin. O yaşlarda hormonlar dengesiz oluyor. Mesela benim de saçlarımda kepek vardı ve çok yağlanıyordu.
Müdahale etmeyin, 20 yi geçtikten sonra vücut ve yüz şekliniz oturacak. Hormonlarınız dengeye girecek
Benim sağ kaşımın ucu çok seyrek çıkardı o yaşlarda hep takıntı ettim ama hiç bulaşmadım Şimdi gayet normal

Hormonal olduğunu düşünmüyorum dedigim gibi doğuştan. Ergenlikte kıl problemleri olmaz genellikle bu koltuk altı veya genital değil malesef cok sorun oluyor benim ıcın. Cidden taktım kafaya... Hıc yok mu kaşını yaptıran ?

Sana yap demiyorum ama araştır diye söyleyeceğim bunları :)
arkadaşım saçkıran olmuştu ve kaçları da dökülmüştü. Bekledi bekledi çıkmadı. Erkekti bir de. Uzun aradan sonra bi gördüm ki gayet normal. Ne yaptın diye sordum. Annesi her gün kaşlarına sarmısak sürmüş. Ama hani böyle kesersin de biraz suyu çıkar öyle. Bir de yapmadan önce oksijenli suyla sildikleri iğneyi minik minik batırmışlar kaşına. 10 12 kere. (sadece minik minik batırmışlar ama) Ve ardından sarımsağı sürmüşler.

evet bu yöntemi uygulayanların sonuç aldığını duydum..bunu denersin, olmadı kaş dövmesi gibi bişeyler yapıyorlar

bence derini kesinlikle yıpratma üstelik daha 17 yaşındasın bi düşün 20 yıl sonra ne hale gelir. çok kafana takılıyorsa dövme yaptır. ama bence kaş kalemiyle boyasan daha iyi olur. dövme daha yapay duruyor. makyajla halledemeyeceğin bişey olmadığını düşünüyorum :)
şu videolara bi göz atmanı öneririm;
How to fill in Eyebrows - Pencil - YouTube
HOW TO FILL IN BROWS - YouTube

Saçlarımı açık bir renge boyamak istiyorum. Kaşlarım siyah ve kalın .Bu durumdan çok şikayetçiyim.Ve açık renkle uyumlu olmayacağı için kaşlarımı boyatmayı düşünüyodum.Fakat çok sık boyatmak gerekeceği için bu kararımdan vazgeçtim.Kaşlarımı incelttirecem kuaförümde. Ben kaşlarımı azaltmaya çalışırken siz kaşlarınızın az olmasından şikayetçisiniz. :44: İnsanoğlu garip ya

afferin sana

Çok iyi biliyorsun kaş konusu ablacım. Millet kaşını inceltmeye değil kalınlaştırmaya çlaışıyor artık yıl 2013 bu arada

Son düzenleme:
yorumlar için çok teşekkür ediyorum . Kaşlarıma ne yazıkki bir şey yaptıramayacagım sarımsak badem yağı her şeyi denedim olmuyor... Bunada şükür malesef bir şey yapılamıyor Tekrardan teşekkürler yorumlar için ...

afferin sana

Çok iyi biliyorsun kaş konusu ablacım. Millet kaşını inceltmeye değil kalınlaştırmaya çlaışıyor artık yıl 2013 bu arada

Valla haklısınız da bunu arkadaşalarıma da anlatabilsek benim kaşlarımla o saç rengi gitmezmiş kaşlarımı boyamalıymışım ama boyamama kararı aldım istediklerini desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…