smrtk Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2013 34 0 6 Aksaray 24 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi smrtk #1 Bi yerini yamuk mu almışım ne yapmışsam eşit durmuyor ufak bir yer evde cımbızı bulamadım iplede alamam nasıl eşitliycem bunu?
Bi yerini yamuk mu almışım ne yapmışsam eşit durmuyor ufak bir yer evde cımbızı bulamadım iplede alamam nasıl eşitliycem bunu?
tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.559 En iyi cevaplar 1 53.753 798 32 24 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi smrtk #2 smrtk .!.: Bi yerini yamuk mu almışım ne yapmışsam eşit durmuyor ufak bir yer evde cımbızı bulamadım iplede alamam nasıl eşitliycem bunu? Genişletmek için tıkla... camım yanlış aldığın yere kalem sürsen düzelteyim derken tüm bozma genelde ben öyle yaparımda:)
smrtk .!.: Bi yerini yamuk mu almışım ne yapmışsam eşit durmuyor ufak bir yer evde cımbızı bulamadım iplede alamam nasıl eşitliycem bunu? Genişletmek için tıkla... camım yanlış aldığın yere kalem sürsen düzelteyim derken tüm bozma genelde ben öyle yaparımda:)