Göz Makyajı Kaşlarımı kazıdım :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
hazır evdeyken ben de mi yapsam diyordum ama emin olamadım şimdi.. en iyisi sarımsak filan mı denemek acaba riske girmeden :/
 
Kaşlarım normalde seyrek değildi ama daha gür olacağını düşündüğümden jiletle kazıdım ne de olsa karantina dönemi uzar dedim 13 gün oluyor doğru düzgün çıkmadı tek tük bazı yerler çok boş. Sarımsak, badem yağı vs birsürü şey sürüyorum ama ne zaman sonuç verir bilmiyorum daha önce deneyen varsa sonucları bildirebilir mi tekrar çıkar mı ya da ne kadar sürede çıkar.
13 gün kısa bi süre tekrar çıkar ama 1 ayı bulur
 
Bende zamanında jiletle kaşımın ortasını alayım derken yanlışlıkla sağ kaşımı yarısına kadar almıştım. :KK70: Bir müddet kaş boyasıyla arasındaki boşlukları doldurarak yaşadım. Ne yaptıysam kaşımı uzatamıyordum, sonra vazelinle tanıştım. Tam bir hayat kurtarıcı. Her gece düzenli olarak kulak çubuğuya da serçe parmağın yardımıyla kaşlarına vazelin sür, bir müddet kalsın öyle, yatmadan önce sil yoksa sabah yapış yapış kalkarsın ve yastığın pislenir. Vazelinin yardımı göreceksin. Vazelini ayrıca kirpiklerinin uzaması için kullananlar da var, onu ben de denedim yararı oldu ama sonra gözlerime zarar vermemesi için sadece kaşımla yetinmeye başladım.
 
X