- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....
BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...
1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus ebriyo
2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus ebriyo
3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo
4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> :Saruboceq:
5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:
6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus emriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:
listede düzeltmeler yaptım sılacım...
Allah hepİmİzİn yardımcısı olsun hayırlı haberlerle dÖnerİz İnŞallah evlerİmİze
kizlaarr.bol bol ananas yiyin.kabak çekirdegi.vede bugday özü demislerdi bana.ama bugday özünü bulamadigim için bugday nisastasindan sütle mama yapiyorum :) içine birde ari poleni atiyorum 1 çay kasigi.bugün transfer gününü sayarsak 9. günü ve idrarda 2. çizgiyi gördüm. silikte olsa:)darisi basiniza kizlar.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
bende dondurulmuslarmla kasım ayında denıcez hayırlısı hepımız ıcın cok streslı donemler allah hepımızın yardmcısı olsun
selam canım dün yumurta işlemim gerçeklerşti ve başıma geleni söylim beni odada hazırlarken ben çok gerildim ve çocuk gibi ağladım korkudan daha sonra ameliyat odasına yaklaştıkça her kapıdan geçerken ben tam ameliyat odasını gördüm ve ayaklarım yavaş yavaş geri gitmeye başladı ve çok çok korktum anlatamam yani vazgeçtim geri kaçıyordum neyseki kızlar yakaldı beni sakinleştirmeye başladılar ama nerde ben ağlıyorum çok kortum hayatımda ilk defa böye bir ortama girdim rötgen dışında bir tedavi görmedim o yüzden neysei kızlar hafif birşey felan dediler ama nerde ben dedim hsg çektirdim başka işlem olmadı dedim kızlar bana bu daha hafif dediler hasg çok zor dediler tabiki benim kalp atılarım dinlemiyor neyseki hemen bana anestez uzmanını çağırdılar da uyutdular :lepi::lepi:
daha sonra beni yatağa koymuşlar işlem bitdiğinde ama heralde yeni yatırmışlar ki hemşireler yeni çıkmış odadan ben arkadan uyanır uyanmaz yavaşca kalkıp kapıyı açtım hala işlem bitmedi zannetmişim kızlar beni görünce şok oldu ne yapim çok korkağım neyseki kızlar 15 adet yumurta toplanmış bugün aradılar 10 tanesi tutmuş ilerleyen günlere göre bakıcaklar heralde pazar günü transsfer olucakmış bundanda çok korkuyorum tabi size sorum bu transferde cinsiyet belirleyebiliyormuyuz kızlar siz yaptınızmı kaydirigubbakcemile3 hepimizin hayırlısıyla anne olması dileğiyle transfer işleminden sonra geri kalanları dondurma kararı aldık her seferinde bir dünya iğne ilaç kullanmamak için ayrıca bu süreçte kullandığmz ilaç iğneler kızlar ne gibi yan etkiler yaptı ayrıca unutmadan hala ağrım var ve dün akşam kanamamda oldu bugün yok neyseki:lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?