- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
Gule gule otur yenı evınde cnmEvet canim sorma tasinma isleri araya girdi. Sehir degistirdik falan gelen giden oldu bide bi turlu firsat olmadi. Bu aralar bakiniyorum kk ya.bu kategoriye degil de belki sonrakine kismetse denerim sansimi
Gule gule otur yenı evınde cnm
Fazla uzatma arayı beklerız mutlaka
Teşekkür ederimEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor.
Yarışmada başarılar dilerim.
Kastamonuda cok bilinir aslinda :)) dene bi defa begenirsin umarimm tesekkur ederim:)ellerine sağlık bende Kastamonuluyum ama bilmiyorum hiç su yemeği belki de hiç o tarafta yaşamadığım içindir. güzel bir yemeğe benziyor birgün yapmak nasip olur umarım banada başarılar dilerim
şimdi hatırladım yapıyorlardı ama böyle değil nasıl desem suyun içinde oluyordu yufkalar baya baya suyun içinde yani tavuk suyunun. deneyeceğim muhakak yöresel şeyleri bilmek lazım hikayesi ayrıca hoşuma gittiKastamonuda cok bilinir aslinda :)) dene bi defa begenirsin umarimm tesekkur ederim:)
Suyun icinde kaynatanlar var galiba ole bisey duymusdim tavuk suyunda ama.bizimkisi tavuk suyuna sokup ciksriyoruz yufka komple islaniyor yine :)şimdi hatırladım yapıyorlardı ama böyle değil nasıl desem suyun içinde oluyordu yufkalar baya baya suyun içinde yani tavuk suyunun. deneyeceğim muhakak yöresel şeyleri bilmek lazım hikayesi ayrıca hoşuma gitti
Saol canimBu tarif tam benlik :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
teşekkür ederim :)Elinize sağlık, başarılar.
teşekkür ederimm :)Hikayesi de yemekte, değişik
Ellerinize sağlık , başarılar dilerim .
oyyy cocugunun elını yesınlerKüçük bir canavar yakaladim
Ellerinize sağlık harika gozukuyiryarışmada başarılar
Kurban olam ben o ellere :))oyyy cocugunun elını yesınlerfavorılerımden bırı oldu bu tabak
Meraba.ben siteye yeni katildim.ayni mwmleketliyiz.wn guzel yemeğitanitmissiniz.tebriklerKüçük bir canavar yakaladim
Ellerinize sağlık harika gozukuyiryarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?