Yöresel Tarif Kastamonu Mutfağından- BANDUMA ( Islama ) / Şenpiliç Tavuk Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Evet canim sorma tasinma isleri araya girdi. Sehir degistirdik falan gelen giden oldu bide bi turlu firsat olmadi. Bu aralar bakiniyorum kk ya.bu kategoriye degil de belki sonrakine kismetse denerim sansimi
Gule gule otur yenı evınde cnm
Fazla uzatma arayı beklerız mutlaka

ellerine sağlık bende Kastamonuluyum ama bilmiyorum hiç su yemeği belki de hiç o tarafta yaşamadığım içindir. güzel bir yemeğe benziyor birgün yapmak nasip olur umarım banada başarılar dilerim

ellerine sağlık bende Kastamonuluyum ama bilmiyorum hiç su yemeği belki de hiç o tarafta yaşamadığım içindir. güzel bir yemeğe benziyor birgün yapmak nasip olur umarım banada başarılar dilerim
Kastamonuda cok bilinir aslinda :)) dene bi defa begenirsin umarimm tesekkur ederim:)

Kastamonuda cok bilinir aslinda :)) dene bi defa begenirsin umarimm tesekkur ederim:)
şimdi hatırladım yapıyorlardı ama böyle değil nasıl desem suyun içinde oluyordu yufkalar baya baya suyun içinde yani tavuk suyunun. deneyeceğim muhakak yöresel şeyleri bilmek lazım hikayesi ayrıca hoşuma gitti

Suyun icinde kaynatanlar var galiba ole bisey duymusdim tavuk suyunda ama.bizimkisi tavuk suyuna sokup ciksriyoruz yufka komple islaniyor yine :)

Hikayesi de yemekte, değişik

Ellerinize sağlık , başarılar dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…