Yöresel Tarif Kastamonu Mutfağından- BANDUMA ( Islama ) / Şenpiliç Tavuk Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Bende ortasini bos biraktim oraya tavuk koyuluyoe evet ama biz bardak koymuyoruz =) herkes farkli yapiyor ilce ilce bile degisiyor nasil yapıldığı

Birkaç ay önce Kastamonu'ya gitmiştik. Her lokantanın menüsünde vardı, biz de yedik tabi. :) çok güzel gözüküyor. Elinize sağlık, başarılar. :)
Ben hic sevmezdim eskiden nedense bu aralar hoşuma gitmeye basladi saol canım =)

Ayy ben de Kastamonu'luyum Yapan çıkar mı diye düşündüm siz yaptınız ellerinize sağlık. Hikayesini paylaştığınız için de çok teşekkürler. Bizim köyde Islama derler bu arada :)
Valla benimde yoresek diyince aklima.ilk gelen bu oldu =)) bizdede islama derler genelde

Biz de yaparız bunu biraz farklı olarak.Pilav da yaparız yanına.Bizdeki adı tirit.Çok lezzetli ve bir o kadar da zahmetli bir yemek.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bu da bizimki:)

Biz de yaparız bunu biraz farklı olarak.Pilav da yaparız yanına.Bizdeki adı tirit.Çok lezzetli ve bir o kadar da zahmetli bir yemek.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bu da bizimki:)

Eki Görüntüle 1741553
Sizdemi islama diyosunuz ama bu cok farkliymis cok lezzetli gorunuyo =))

Bizde de tirit var hatta o da kastamonu ozel bi yemek ama farkli bundan

Bu yemegi hic denemedim , bi ara denemek isterim Cok lezzetli gorunuyor , ellerinize saglik Basarilar

Bizim oralara yakin bir tat kuru ev yufkasindan yapariz bizde cevizsiz
Cok guzel gorunuyor basarilar diliyorum

Oo hemsehrim ellerine saglik. Hikayesini bilmiyordum ogrenmis oldum. Ellerine saglik cnm. Basarilar
Nerelerdesin cnm uzun zamandir gorunmuyorsun yada ben gormedim
harika yemeklerinden uzak birakma bizi katilmiyorsun coktandir
Bekleriz senide

Nerelerdesin cnm uzun zamandir gorunmuyorsun yada ben gormedim
harika yemeklerinden uzak birakma bizi katilmiyorsun coktandir
Bekleriz senide

Evet canim sorma tasinma isleri araya girdi. Sehir degistirdik falan gelen giden oldu bide bi turlu firsat olmadi. Bu aralar bakiniyorum kk ya.bu kategoriye degil de belki sonrakine kismetse denerim sansimi

Ellerinize saglik cok has duruyo :) Yarismada başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…