Börekler Kat Kat Peynirli Börek (Resimli)

melike_ecesuu

Evli, Mutlu,Çocuklu <3
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
27.155
25
408
yaglanmış tepsiye ilk yufkayı serin sonra iç malzemeden tamamına serpiştirin ve yaglı sütlü karısımdan çömçe yardımıyla ondanda gezdirin üstüne sonra ikiniciyi ve üçüncüyüde aynı işlemde yapın sonra dördüncü yufkamız son yuflkamız örtün tamamen sonra bıcak yardımıyla kare kare kesin ve üzüerine kalan sütlü karısımı dökün bol olursa daha iyi oluyo hatta nefis bir börek oluyo sonra üstüne çörek otunu atın...ısınmış fırına sürün afiyet olsunnn.....

4 yufka
lor peyniri
maydonoz
sogan
varsa yeşil biber
az tuz
çörek otu veya susam
1cb yag
1,5-2sb süt

1.malzemeleri karıstırın(peynire maydonoz sogan biber ve tuzu ekleyin)
2.sütle yagı bi kabın içine alın ve karsıtırın...
3.tepsinin dibinide yaglayın...

Eklentiler

• $Görüntü0101.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:

yapmıcaktın bunu meloşum bana ya rejimdeyim çokta güzel gözüküo ellerine sağlık artık kim yedise bitaraflarımız şişmesin sonra kafamçokkarıştı

ahh canım benim ya kıyamam sana guzummm hemen yapıp yolluyom sen iste yeterki gözümün nuru varlıgın yeterrrrrropuyorumnanaktan

ayyy canım çok tatlı görünüyor ellerine sağlık zemuszemus
evlenince yapacam söz, yardım edersin artık yemek konularında da tatlişimmm kaydirigubbakcemile
olumunekankayizsmile

ayyy canım çok tatlı görünüyor ellerine sağlık zemuszemus
evlenince yapacam söz, yardım edersin artık yemek konularında da tatlişimmm kaydirigubbakcemile
olumunekankayizsmile

yap canım yap inanki cok nefis oluyo bi yiyen bidaha yok mu diyo dün aksam misafirim vardı keşke tepsiyle cekseydim foto son dilimdi bu bende sizinle paylaşmak istedim kuzusum afiyet bal şeker olsun ne demek canım her zaman yanındayımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Ellerine emeğine sağlık arkadaşım süper görünüyo ilk fırsatta deniycemcokacimcoook
ama bu olurmu cnm ya böle güzel tarifleri resim li koyuyosunuz canımız çekiyo yaa senağlama
neyse ben ilk fırsatta deniyim sonucu yazarım buraya delikafadulden

oy oyyy kuşum benimmm yaaa afiyet bal şeker olsunnn canımın içi çıkın çıkın gelin vallaaa neler yaparım ben sizeeee kuzusummmopuyorumnanaktan

afiyet bal şeker olsun canım arkadasım benimmm inşallah bigünde sana yaparım bitanemmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…