Börekler Kat Kat Peynirli Börek (Resimli)

rica ederim bebişim hem de nasıl nefis oluyo vallaaa teze gelin senüüüü afiyet bal şeker olsun yap tabe topragıma iyi bak heeee guzum benimmmopuyorumnanaktan

Çayı koy geliyorum
Yufkaya hayır demeyenlerdenim olsada yesek şimdi ellerine sağlık canımcım hımmmm nefiz wallaha opuyorumnanaktan

Çayı koy geliyorum
Yufkaya hayır demeyenlerdenim olsada yesek şimdi ellerine sağlık canımcım hımmmm nefiz wallaha opuyorumnanaktan

sen gel ben neler yaparım ablacımmm inanki bu son kalan dilimdi onuda sabah kahvaltıda eşim yedi yine gercekten harika oluyo yaaaa afiyet bal şeker olsun canım ablam benimmmopuyorumnanaktan

sen gel ben neler yaparım ablacımmm inanki bu son kalan dilimdi onuda sabah kahvaltıda eşim yedi yine gercekten harika oluyo yaaaa afiyet bal şeker olsun canım ablam benimmmopuyorumnanaktan

Deneyeceğim bunu mutlaka yufakaya bayılıyorum ben yaaa her daim yiyebilirim cokacimcoook sağol kuzum benim ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Nefiss görünüyor meleğim, ellerine sağlık zemuszemus
pff acıkmışımda zaten olsada yesek cokacimcoook

afiyet bal şeker olsun guzusummm hemen yapıp yolluyam canımın içi ne demek canım arkadasım benimmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…