Kathane, haydi bizde bulualm

THE_BEST_55

25.05.2010 ESLEMERYEM
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
275
1
641
39
kagıthane nurtepede oturan varsa bayanlar gelın hadı bızde buluşalım mesajlarınızı beklıyorumm...a.s.

ben kağıthane merkezdeyim canım ..yakınımda oturan bir arkadaşım olsun çok isterim hemde kkdan olursa tam olur yani..:1hug: tanışalım..

hoşgeldın canım bende cok sevındım aynı yerde olmamızaa akşam sohbete gel oralarda oluyorum genelde vereliniortak

turkbayragibacim bulusma gunu ayarliyon demek kiz bende gelirim belki sen ayarla ne guzel olur hadi bayanlar kagithanede bulusmaya nerelerdesiniza.s.:enbuyukkk:

tamam gün ayarlayın buluşalım. Biz dün buluştuk burdan bi arkadaşla metrocity de çok güzel geçti sanki 10 yıldır tanıyomuşum gibi hiç yabancılık cekmedik :)

arkadaşım buluşman ne zaman hangi gün yazmamışsın
bende kağıthanede oturuyorum nurtepeye yakınım

buluşmadan resmini gördükten sonra gezinirken bakınıyorum. biri seslenirse gündüzün karanlığı gündüzün karanlığı bil bakalım ben kimim :))

inşallah bu sefer tanışmak nasip olur.

kagıthane nurtepede oturan varsa bayanlar gelın hadı bızde buluşalım mesajlarınızı beklıyorumm...a.s.

buluşmadan resmini gördükten sonra gezinirken bakınıyorum. biri seslenirse gündüzün karanlığı gündüzün karanlığı bil bakalım ben kimim :))

inşallah bu sefer tanışmak nasip olur.

inşallah canım ama bu buluşma ne zaman fikrin varmı
yoktur sanırım topinğ sahibi yok ortalıkta tarih belirlesin bakalım

onun takip ettiğin sanmıyorum. çünkü biz onu metrcitye çağırmıştık gelememişti. yeri tarihi sen belirle ablacım. istersen yeni topik açarsın .. mümkünse serin serin bi yer :))

onun takip ettiğin sanmıyorum. çünkü biz onu metrcitye çağırmıştık gelememişti. yeri tarihi sen belirle ablacım. istersen yeni topik açarsın .. mümkünse serin serin bi yer :))

haksızlık olur canım
özeline mesaj bırakırız olur biter
canlanma olmassa acarım ben yeniden

kusura bakmayın kızlar topigi actım ama sız bensız devam edın ben buluşmaya gelemıyorum çunkü eşim kagıthanenın dışına cıkmamı istemıyor ben bu semtın yenısıyım daha gelın geldım ama istersenız buralarda bıyerde buluşuruz sıze uygun olursa mumkunse bana yakın bı yerde.....

elbette hani demişsin konunun başında kağıthaneler buluşalım diye
olur yakın bir yer sen yer söyle belirle bukuşuruz nurtepe parkını biliyormusun ben o parka yakın yerde oturuyorum
kağıthane dışı buluşma olmasın kağıthanede bir yer söyle
madem buluşma düzenledin olsun bayri

kağıthanede yokmu güzel kafeterya falan klimalı serin serin :)) ben biraz daha dışında kaldığım için pek bilemiyorum ama bulurum tarif ederseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…