Katı Meyve sıkacağı ne marka tavsiye edersiniz?


memmun oldum canım hoşbulduk maşallah çok iyi gelişmiş kızın erken doğanlar daha ii gelişio diyolar zaten bizimki ilk ay doğduğu kilonun 2katına çıkmıştı aradaki farkı kapatmaya çalışıolar heralde:)
cam rende aldım henüz açılısı yapmadık bugün elma rendeleyip vercem bakalım memeyi zorla alıo artık bıktı mı ne artık...ek gıdalara geçiş umarım kolay olur da işe gönül rahatlığıyla dönebilirim aklım evde kalmazz
hazır püreleri tavsiye ediomusunuz yani katkı maddesi yok falan yazıo ama evde taze yapmak gibisi de olmaz heralde:uhm:
 
canım öncelikle aramıza hoş geldin ben tefalinkini kullanıyorum ama bi arkadaş yazmış parçalayıp atıyorum diye ben parçalamıyorum ve inana iki havuçtan 100 ml çıkıyor inanamazsın.
 
nihancım elma,elma-kayısı var. (carrefourda yani) başka çeşitlerini görmedim diğer marketlerde de.
bir de heronun vardı organik meyve suları şimdi hatırladım ama gel gör ki çeşitlerini hatırlamıyorum bunadım ya valla
 
migrosta da aynısı var nihancım başka çeşit bende göremedim.bu arda milu.. bana numune göndermiş sagolsunlar 20 gr lık 3 adet mama elma suyu 1 tane bide indirim çeki yollamış baya 10 ürün var %25 indirimli alcam sagolsunlar nestlede 3 tane 25gr mama yollamış
 
ben de sıkacak kullanmıyorum, cam rendede elma armutu rendeleyip tülbentten geçiriyorum daha kolay oluyor.
 
ben tefal aldım arkadaşlar philips bana pahalı geldi sonuçta ondada büyük meyveleri parçalamanız gerekiyor fiyat olarak neredeyse iki katı tefalden memnunum
 
bende philipsinki var inanılmaz memnunum çünkü suyunu ayrı çıkarıyo püresini ayrı çıkarıyor köpüğünü ayrı çıkartıyor evet biraz fiyatı yüksek banada abimlerin doğum hediyesi oldu allah razı olsun.. :)
 
ben de sıkacak kullanmıyorum, cam rendede elma armutu rendeleyip tülbentten geçiriyorum daha kolay oluyor.

meyve sıkacağı için bence henüz erken.her gün havucu,elmayı,armudu cam rendede rendeliyorum,tülbentten geçiriyorum ben de.eski usullerin gözünü seveyim:) bir de sıkmadan önce tülbentin içine nar atıyorum.
 
ewet şimdilik cam rende kullanmaya başladık ilk gün 2çay kaşığı elma suyu verdim dün 4çay kaşığı bakalım bugün de artırcam sevdi sanırım ilk hafta hep aynı şeyi vermek gerekiomuş değil mi?diğer hafta havuç suyuna geçeyim diyorum ek gıdaya yeni başladık da alıştırma bunlarhihoyyyt
 
kzla bize dr kesinlikle blendır kullanma dedi cam rende de rendeliyorum ebrara bugün ilk defa armut verdim çok sevdi cam rende de posasıda ince oluyo posasıyla yedirdim yarım armutu şapur şapur yedi walla burda duymuştum bebekler deveci armutunu çok severler die bende aldım gerçekten seviolar denemeyen varsa denesin bence şimdiye kadar zrlanmadan yedirdiğim tek şey :)
 
konu açılalı çok olmuş ama.naçizane:meyveleri bütün bütün atınca saglıklı olmaz gibi geliyor bana.makinanın agzı büyük olsada çöpünü falan ayıklayıp atarım ben herhalde yani agzı büyük olanlar pahalı oluyorya,gerek yok bence:)
 
Benim de katı meyve sıkacağım arzum.Güzel ve kullanışlı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…