Elektrikli Mutfak Aletleri katı meyve sıkacağı olanlar?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaslar sevgili ablamın vermıs olduğu katı meyve sıkacağımı hamile olmam nedeniyle kullanmaya başladım.bır kaç sorum olacak sizlere;

1)ayva yemesi zor,katı meyve sıkacağında ayva sıkılırmı?sıkılırsa direk bütün mü atılıyor?(yani içini ve kabuklarını temizleyecek miyiz)

2)katı meyve sıkacagını hergun kullanacaksanız her gun yıkıyormusunuz acaba:KK51:ağır ve çok fazla parçası var çünkü

3)1 bardağa ortalama 3-4tane meyve giriyor ya fazla vitaminden zehirlenme falan olur mu

bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım,tesekkurler

Her kullandigmda muhakkak yikiyorum çünkü yikanmassa kurur ve zor temizlenir.

Ben ayvayi içindeki çekirdekleri çıkartarak ve 4 e bölüp katı meyve siikicagina atiyorum

Elma,portakal,nar,mandalina,ayva,üzüm aklınıza gelecek ne meyve varsa karıştırıyoruz 2 bardak falan iciyoruz daha hiç vitamin zehirlenmesi yasamadik :D

Bende ayvayi dorde bolup atiyorum,nar,portakal,limon,elma,havuc ne varsa sıkiyorum.bende hamileyim hergun iciyirum bu ara henuz basima bisey gelmedi.
her kullanimdan sonra yikanacak tabiki.ben posanin icine biriktigi kucuk kova yerine kucuk poset takiyorum,temizlemesi biraz daha kolay oluyor

Her kullandigmda muhakkak yikiyorum çünkü yikanmassa kurur ve zor temizlenir.

Ben ayvayi içindeki çekirdekleri çıkartarak ve 4 e bölüp katı meyve siikicagina atiyorum

Elma,portakal,nar,mandalina,ayva,üzüm aklınıza gelecek ne meyve varsa karıştırıyoruz 2 bardak falan iciyoruz daha hiç vitamin zehirlenmesi yasamadik :KK70:

Bende ayvayi dorde bolup atiyorum,nar,portakal,limon,elma,havuc ne varsa sıkiyorum.bende hamileyim hergun iciyirum bu ara henuz basima bisey gelmedi.
her kullanimdan sonra yikanacak tabiki.ben posanin icine biriktigi kucuk kova yerine kucuk poset takiyorum,temizlemesi biraz daha kolay oluyor

ben bi ara hergün havuç suyu içiyordum hafızaya iyi geliyor diye de zehirlenmiştim :cool:
bu ayva elma kabuklarını soyuyormusunuz peki?
yaw dun denedım ben bitiremedim,acı gbi oldu sulandıyormusunuz acaba.bırde gunde 2 bardak içiyorum demişsiniz,umarım bu sefer ölmem:KK51:
hakkınızı helal edin çok soru sordum farkındayım:KK23:

Ayva kabuklarını soymuyorum valla bı çok meyveyle karıştırdıgım ıcın acı olmuyor 1 kaşıkta ıcıne bal koyuyorum bazen ben

ben bi ara hergün havuç suyu içiyordum hafızaya iyi geliyor diye de zehirlenmiştim :cool:
bu ayva elma kabuklarını soyuyormusunuz peki?
yaw dun denedım ben bitiremedim,acı gbi oldu sulandıyormusunuz acaba.bırde gunde 2 bardak içiyorum demişsiniz,umarım bu sefer ölmem:KK51:
hakkınızı helal edin çok soru sordum farkındayım:KK23:
Ilgincmis nerden anladin havuctan zehirlendiginj.hicbirini soymuyorum.icine koydugun meyvenin eksiligine tatliligina gore tadi degisiyor tabi.limonu portakali elma soyar gibi soyuyorum kabuguyla atinca acimsi oluyor

Back
X