• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katibin ÇEYİZLERİNE buyurmaz mıyınız kızlar? : ) (Düzenlenmiş haliyle)

Yeni aldığım askılıklarım...

askılar.webp

zevkli hatunsunuz maaşallah hepsi çok şık. bi de o tupper lara toplam kaç para verdiniz çok merak ettim:110:

zevkli hatunsunuz maaşallah hepsi çok şık. bi de o tupper lara toplam kaç para verdiniz çok merak ettim:110:
Sağolasın canım eksik olma. Ben bir zaman tupper yapmıştım, bu gösterdiklerimin neredeyse %80'i hediye geldi. Ben de çeyizime koydum. Hepsini almaya kalksam mümkün değil yani :KK56:

d
Sağolasın canım eksik olma. Ben bir zaman tupper yapmıştım, bu gösterdiklerimin neredeyse %80'i hediye geldi. Ben de çeyizime koydum. Hepsini almaya kalksam mümkün değil yani :KK56:[/QUOTE
evet hepsini birden almak çok mümkün değil çok güze ürünler ama maalesef biraz pahalı:) güle güle kullanın hepsi çok zevkli seçimler

Karaca çelik tencerelerimiz aynı, ben hiç memnun değilim. Kapakları paslandı. Hemen kararıp sarardılar. İade etmeyi düşünüyorum.
Ama ne kadar ürün almışsın. Çok tencere takımın, sürahin var. Hepsini kullanacak mısın? Bir sürü şekerlik. Çok yer kaplayacak mutfağında.

Ama hepsi güzel. Güle güle kullan

Mutlulukla kullanın, buraya böyle liste yapmanız o kadar güzel olmuş ki, neyim eksik gözden geçirdim sayenizde :)

Masa örtüsünü nereden ve ne kadara almıştınız?
Çok sağolasın canım Allah razı olsun, faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Masa örtüsüne gelince geçen yıl markafoni de evlen butik'in kampanyası vardı. 140 TL ye almıştım. Masa örtüsünün modeli bahardalı. Denk gelirsen kaçırma derim. Peçete yüzükleri de var hem de incili resimdeki farklı ama. Çok şık ben almanı tavsiye ederim canım. :KK16:

Karaca çelik tencerelerimiz aynı, ben hiç memnun değilim. Kapakları paslandı. Hemen kararıp sarardılar. İade etmeyi düşünüyorum.
Ama ne kadar ürün almışsın. Çok tencere takımın, sürahin var. Hepsini kullanacak mısın? Bir sürü şekerlik. Çok yer kaplayacak mutfağında.

Ama hepsi güzel. Güle güle kullan
Sağolasın canım eksik olma. Tencerelerden memnun kalmadığına çok üzüldüm ya, halbuki ürünü öve öve satıyorlardı. Neyse artık kullanmadan iade etme şansımız yok bildiğim kadarıyla, eğer benim tencerelere de birşey olursa geri kalanını kullanırım artık ne yapayım, diğer meseleye gelince hiç birşey içimde kalsın istemedim açıkçası, ama mutfağa sığamazsam dediğin gibi o zaman da fazlalıkları anneme bırakırım nasip artık Hoppa

zevkli seçimler yapmışsınız. iyi günlerde, güle güle kullanın. iki parçayı özellikle çok beğendim sizin için de sakıncası yoksa; domates mi paprika mı tam bilemedim, kırmızı tencerenizi ve üzerinde kafes ve kalp motifi bulunan çay bardaklarınızın fiyatını ve nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz? teşekkürler.

zevkli seçimler yapmışsınız. iyi günlerde, güle güle kullanın. iki parçayı özellikle çok beğendim sizin için de sakıncası yoksa; domates mi paprika mı tam bilemedim, kırmızı tencerenizi ve üzerinde kafes ve kalp motifi bulunan çay bardaklarınızın fiyatını ve nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz? teşekkürler.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım. Kırmızı tencere biber şeklinde çok sevdiğim bir arkadaşım Bernardo'dan almış. Çay bardaklarının markası LAV. A 101'den almıştım 15 TL'ye. Modelin adı da Romance. A 101'in haftalık ürünlerini takip edersen denk getirebilirsin. Eğer alırsan güle güle iyi günlerde kullan canım ;)

Back
X